ili u banovice?Colorado je napisao/la:HORDANJE u BUDUCNOST
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Za Bojana je ispalo da morate isplacivati jedan dio ugovora a on bi dosao kao posudjen igrac i bio je zainteresovan ali iz uprave sarajeva su javili da je preskup, sto se tice Mustafe jos uvijek nije nista odgovorio na ponudu koju je sarajevo poslalo i nevjerujem da ce jer se trenutno nalazi na pregovorima sa jednom ekipom.Mourinhokilledbarca je napisao/la:sta bi za Mustafu???ili Bojana..?
Al nema zime i sa njima i bez njih mozete ocuvati premijerligaski status bez problema.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pa ti rece da mi nemamo kontakte sa mustafompile87 je napisao/la:Za Bojana je ispalo da morate isplacivati jedan dio ugovora a on bi dosao kao posudjen igrac i bio je zainteresovan ali iz uprave sarajeva su javili da je preskup, sto se tice Mustafe jos uvijek nije nista odgovorio na ponudu koju je sarajevo poslalo i nevjerujem da ce jer se trenutno nalazi na pregovorima sa jednom ekipom.Mourinhokilledbarca je napisao/la:sta bi za Mustafu???ili Bojana..?
Al nema zime i sa njima i bez njih mozete ocuvati premijerligaski status bez problema.
ovaj drug i takodjer se jos ceka nista nije gotovo jos uvijek .... tako da nevidim razlog za VASU zabrinutost za nas
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sve je u najboljem redu, ne brini ti necemo mi rusiti grbavicu sta si se ponad'o odmajohnnyHZ je napisao/la:pa ti rece da mi nemamo kontakte sa mustafompile87 je napisao/la:Za Bojana je ispalo da morate isplacivati jedan dio ugovora a on bi dosao kao posudjen igrac i bio je zainteresovan ali iz uprave sarajeva su javili da je preskup, sto se tice Mustafe jos uvijek nije nista odgovorio na ponudu koju je sarajevo poslalo i nevjerujem da ce jer se trenutno nalazi na pregovorima sa jednom ekipom.Mourinhokilledbarca je napisao/la:sta bi za Mustafu???ili Bojana..?
Al nema zime i sa njima i bez njih mozete ocuvati premijerligaski status bez problema..... mustafa ce danas da odluc gdje i kako ... kao sto rece VOLI BORDO BOJU I OVAJ KLUB! (znam da vam je krivo sto nije htio kod vas prosle sezone ! )
ovaj drug i takodjer se jos ceka nista nije gotovo jos uvijek .... tako da nevidim razlog za VASU zabrinutost za nas7 godina pauze,onda 6kom,pa opet pauza... nama je normalno da igramo svake godine evropu cim neigramo odmah uprava leti
,nego malo prelistah vasu temu i vidim veselo vam pravo sa upravom
ps vratite se iz banovica sa 2 gola, ali u vasoj mrezi
Za zivot cijeli!
et super ,bas fino do tebe sto si nam objasnio situaciju ..zahvaljujemo ti se duboko....
pusti ti naseg Bleksa nek on kaze imal se para ili nema
do tada nadjite sebi ba predsjednika 
pusti ti naseg Bleksa nek on kaze imal se para ili nema
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ma neobracaj paznju na djecu,pusti ih al' nazalost vecina ih je.pile87 je napisao/la:Pa neki dan kad sam ovo isto rekao kao tvrdio si sacekaj jos koji dan i vidices, ja ti fino napisah prvo skoci pa reci hop.johnnyHZ je napisao/la:et super ,bas fino do tebe sto si nam objasnio situaciju ..zahvaljujemo ti se duboko....![]()
pusti ti naseg Bleksa nek on kaze imal se para ili nemado tada nadjite sebi ba predsjednika
I bez Kucukovica mi mozemo do titule!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
imamo pravo da se nadamo tituli,imamo pravo da se nadamo mk, itd...imamo najbolje navijace,imamo najbolju upravu,imamo najbolji tim.....jel nekome smeta???
hvala Bogu nedjeli nam Mirza plate....radujemo se svakoj pobjedi,ali i u porazima smo najjaci ......!

hvala Bogu nedjeli nam Mirza plate....radujemo se svakoj pobjedi,ali i u porazima smo najjaci ......!
buducnostHar3 je napisao/la:ili u banovice?Colorado je napisao/la:HORDANJE u BUDUCNOST
-
Respektiva
Pred nama jedna od najboljih subota , sutra na SJEVER svi da im damo podršku da akoBogda se vratimo kući sretni kao što idemo u subotu ..
Nekakav je pobjednički duh prisutan nadam se da će se tako i nastaviti nakon utakmice u Banovićima , braćo po boji svi u Banoviće !
Šta'š drugo radit subotom ?
Nekakav je pobjednički duh prisutan nadam se da će se tako i nastaviti nakon utakmice u Banovićima , braćo po boji svi u Banoviće !
Šta'š drugo radit subotom ?
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=69
Pozivamo sve bordo navijače da sutra (petak) u 14,30 časova prisustvuju svečanom ispraćaju igrača, s najboljim željama za nastup u Banovićima. Svečanost će sutra biti upriličena na sjevernoj tribini stadiona Koševo, te na platou stadiona, odakle će autobus sa fudbalerima i stručnim štabom krenuti na put do Banovića.
Pozivamo sve bordo navijače da sutra (petak) u 14,30 časova prisustvuju svečanom ispraćaju igrača, s najboljim željama za nastup u Banovićima. Svečanost će sutra biti upriličena na sjevernoj tribini stadiona Koševo, te na platou stadiona, odakle će autobus sa fudbalerima i stručnim štabom krenuti na put do Banovića.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaka cast na naavijanju najbolji na balkanu
u ime svih zahvaljujem :1921-1987 je napisao/la:Svaka cast na naavijanju najbolji na balkanu
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
Respektiva
Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znateLjumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??
jesu namazani isli bi im pod prozor ccccRespektiva je napisao/la:Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znateLjumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??![]()
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Samo nek neko saceka autobus, ispred, ili iza njega Tuarega i X5, pratite ih i znat' cete gdje idu..Respektiva je napisao/la:Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znateLjumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
joj sto si se ti zabrinuo za nasBaja_Zvjerka je napisao/la:Samo nek neko saceka autobus, ispred, ili iza njega Tuarega i X5, pratite ih i znat' cete gdje idu..Respektiva je napisao/la:Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znateLjumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??![]()
![]()
Definitivno je atmosfera u i oko kluba prejaka ,al ovi sa titulom u glavi ja bi im ipak preporucio malo da stanu tek je ljudi pocetak dugo je do kraja 26 kola ja ipak gledam na malo blizi period tj. subotu i banovice i akb prvoj trici s gostovanja,a iskreno receno bas mi je zao sto nece biti oni dresovi legeini sa vodoravnim prugama al sta ces ako nije kvalitet necemo svasta

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, hansbosna, jurisicduska, ristagrad, skoJaa i 66 gostiju.