Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la dubrava » 25 avg 2010, 08:54

[quote="Barney Stinson"]E prijatelju nama fali stari-dobri Vejić, Vejić koji je bio u reprezentaciji, Vejić koji je bio dirigent obrane... quote]

Da, točno tako. Onaj Vejić prije nego je otišao u Tomsk. Ne znam kako se tako jednostavno izgubio, nekad mi izgleda kao početnik.
Joj, ne želim još razmišljati koga bih u skupini, iako mi se u glavi vrte svakakve kombinacije, recimo jedna osvetnička skupina ilitiga payback group sa Sampdoriom, Debrecenom i Totenhamom (ako ispadnu). da im vratimo sa kamatama na kamate :D
uff, al, ne, neću još nista govoriti :mrgreen:
sutra je dan D.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

chancho
Kontakt:

Post Postao/la chancho » 25 avg 2010, 09:48

iskrene čestitke za Hajduk i Torcidu za odličnu predstavu i skoro ovjeren prolaz u grupnu fazu EL iz Zenice od jednog vjernog Robijaša....respect, drag mi je Hajduk valjda zbog te stalne "borbe" za jednaka prava sa klubom iz glavnog grada koju i mi vodimo....:-)
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 avg 2010, 14:40

Potvrđeno: Zbog kaosa u Unireji nema prijenosa Hajduka

KAO što se može vidjeti na službenim stranicama hrvatske radiotelevizije, stoji kako prijenosa uzvratne utakmice play-offa Europske lige između rumunjske Unireje i Hajduka neće biti.

Detaljnije informacije o situaciji potražili smo na Prisavlju, gdje nam nitko nije mogao točno reći hoće li zaista gledatelji u Hrvatskoj ostati bez prijenosa utakmice.

Glasnogovornik HRT-a Danko Družijanić istaknuo je kako se još pregovara oko utakmice te kako prijenos nije potvrđen.

"Situacije je komplicirana i nikako nije blistava. Za sada vam ne mogu puno reći, osim da nije problem u nama nego u Rumunjima. Možda ćemo bit pametniji kasnije popodne", rekao je Družijanić.

Stjepan Balog još je više pojasnio situaciju u kojoj se nalazi HRT...

"Nama je prijenos utakmice obećan preko agencije Sportfive, međutim ni njima, a ni nama se ne javljaju iz rumunjskog kluba. U Unireji vlada kaos, nitko se ni za što ne brine, međutim svejedno se nadamo da će netko napokon odgovoriti pozivima te da ćemo na koncu osigurati prijenos za hrvatsko gledateljstvo", objasnio je u razgovoru za Index Balog.

Nekoliko sati kasnije s HRT-a su nam potvrdili kako zaista neće bit prijenosa:"Sve smo pokušali ali niti jedna tv kuća ne radi prijenos zbog kaosa u Unirei. Razgovarali smo danas s njima, ali je već bilo kasno da se uredi dolazak reportažnih kola iz Hrvatske",".
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 avg 2010, 20:43

Da, izgleda da je točna tvoja informacija harry_90.
Upravo sam pogledao raspored programa HRT 2 sutra i neće biti prijenosa utakmice. Za nadati se da će biti prijenos bar na radiju, a možda negdje i na netu nešto iskrsne...

Inače, Hajdukovci su danas došli u Bukurešt i upravo u ovim trenucima, negdje oko 20, 20.30h imaju trening na stadionu Steaue (Unirein ne zadovoljava Uefine kriterije). Za očekivati je sutra naš najjači sastav na terenu. Pod upitnikom je jedino Strinić zbog ozljede.

p.s. hvala chancho na čestitkama :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 avg 2010, 21:02

sta je s torcidom, koliko ih je ovaj put odputovalo u bukurest??

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 avg 2010, 19:12

Ako netko zna ima li neki live stream gdje se može pratiti tekma..ja nigdje nisam našao...

steve-o, nemam ama baš nikakvu informaciju koliko je otišlo Torcide..mogu jedino bubnuti pa reći oko 800-1000 pripadnika, ali ne uzimaj me za riječ.. Na ovo gostovanje i na dalje nemaju nikakvih zabrana dolaska

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 avg 2010, 19:35

2. minut, Unirea 1:0
Sumnjivo mi je što nema prijenosa....
100% sportski i krajnje opušten potpis

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 avg 2010, 19:46

Unirea pogodila i prečku u 9.min Trenutno je 18.minuta.
Panj kod prvog gola je bio nitko drugi do Buljata :twisted: :twisted:
uff, bit će ovo duuuga utakmica....spremili ražanj a zec još u šumi.... sjetim se Bordeauxa i St. Etienna

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 avg 2010, 19:50

Polovica prvog poluvremena, Hajduk ne uspijeva povezati dva točna dodavanja. Unirea napada, zadnju priliku imao neki Mehmedović..
Jako loše otvaranje Hajduka...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 26 avg 2010, 19:51

Ja se smijem kladiti da ce Unirea dominirati 25 minuta i da cemo ih onda natankati. 1:3 za Hajduk

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 26 avg 2010, 19:57

Ma sace to Ibro sve izregulisat :lol:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 avg 2010, 19:58

Brnjoo je napisao/la:Ja se smijem kladiti da ce Unirea dominirati 25 minuta i da cemo ih onda natankati. 1:3 za Hajduk

ne znam..vidjet ćemo...uffff....

Unirea imala izvrsnu šansu iz slobodnjaka, Subašić odbio u korner. 29.minuta je trenutno..Kako sporo ovo vrijeme ide..
u pozadini čujem Torcidu...

EDIT: izgleda da je Unirei upravo poništen gol...uff, ovo nikako ne izgleda na dobro....

Manager19
Kontakt:

Post Postao/la Manager19 » 26 avg 2010, 20:00

Evo link za prenos

Kod: Označi sve

http://www.balkansport.info/showthread.php?37-BalkanSport-2
Samo potrebna besplatna registracija

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 avg 2010, 20:12

Ovi igrači Unriee izgleda idu na sve ili ništa, nemaju šta izgubiti
Sreća pa će sad poluvrijeme
100% sportski i krajnje opušten potpis

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 avg 2010, 20:14

Manager19 je napisao/la:Evo link za prenos

Hairlija, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

:cry: ,koji je sad problem?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 avg 2010, 20:15

RiNo je napisao/la:2. minut, Unirea 1:0
Sumnjivo mi je što nema prijenosa....
20 sekunda. Imali su srece Boga mi. Da je bilo 2:0 za Unireu nakon prvog vremena,,bilo bi svega. Ovako imaju jos 2 gola prednosti i sta utakmice bude se blizila kraju,vise ce biti prostora za napadace Hajduka da nesto naprave iz kontra napada.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 avg 2010, 20:19

Završeno prvo poluvrijeme, 1:0 za Unireu. Mogu samo reći: ufffffffffffffffffffffffff
Opasno visimo, opasno. Oko 300 Torcidaaša je na stadionu.. nadam se puno puno boljem otvaranju i promjenaam na poluvremenu, napad je skroz odsječen od veznog reda...

hairlija, ni meni neće otvoriti, isto problem s registracijom...

p.s. isprika moderatoru, nanerviro me onaj drinin vuk pa sam bespotrebno ušao u raspravu...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2010, 20:21

Hairlija je napisao/la:

Hairlija, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Ja ti fino kazem da te vecina ne voli.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Heheheh..
Probaj promijeniti account..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Manager19
Kontakt:

Post Postao/la Manager19 » 26 avg 2010, 20:23

Hairlija je napisao/la:

Hairlija, trebao bi dobiti od njih nekakav meil, da potvrdis registraciju, tako je bar kod mene bilo. Nakon sto sam potvrdio registraciju, sve je radilo.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 avg 2010, 20:52

Unirea imala izvrsnu šansu, praktički zicer, sva sreća pa pored gola otišlo. Brkljača dobio drugi žuti, crveni..
još 25 minuta do kraja....
Ajmo bijeli izdržite još!!!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.