Koliko ćemo primiti golova?belosevic28 je napisao/la:ubicemo Hina zdva rOzlike.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
On ako da go ja cu skocit sa Avaza, al prvi cu unajmit onog svjedokaescobarpablo je napisao/la:Hoće li Almir Bekić slaviti ako postigne gol protiv svog bivšeg kluba Goščeta? hehe
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Svjedok je tu kod Saudijske amabasade, samo čeka, tvoje je da skočiš.paulus je napisao/la:On ako da go ja cu skocit sa Avaza, al prvi cu unajmit onog svjedokaescobarpablo je napisao/la:Hoće li Almir Bekić slaviti ako postigne gol protiv svog bivšeg kluba Goščeta? hehe
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sutra uzimamo lagano 1-0. 
Strijelac Almir Bekić. Kad je pukne ljevicom sa 27 metara.
Strijelac Almir Bekić. Kad je pukne ljevicom sa 27 metara.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
AKO BEKIC DA GO JA SKACEM , Covjek nije napravio prodor u 16 od juniora a centarsuti su dokaz njegove preciznosti . Ljudi misle mi cemo ovaj Gosk lako dobit , nek samo pogledaju sta je Siroki radio Celiku dok smo se mi patili dok nisu izdahli, a Gosk je mnogo bolji tim od one kantonalne ekipePitarBordo je napisao/la:Svjedok je tu kod Saudijske amabasade, samo čeka, tvoje je da skočiš.paulus je napisao/la:On ako da go ja cu skocit sa Avaza, al prvi cu unajmit onog svjedokaescobarpablo je napisao/la:Hoće li Almir Bekić slaviti ako postigne gol protiv svog bivšeg kluba Goščeta? hehe
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nego zar Dulja nije trebao kod Papeta, koji ga je odgovorio od produzenja ugovora 
Barem tako rece jedan kvaziinsajder
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pratiš li kako igra Edin Hrustemović?Mokes je napisao/la:Nego zar Dulja nije trebao kod Papeta, koji ga je odgovorio od produzenja ugovora
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
belosevic28
- Kontakt:
Odbrana divEva nece kapitulirati nad najezdom lavEva...High je napisao/la:Koliko ćemo primiti golova?belosevic28 je napisao/la:ubicemo Hina zdva rOzlike.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Slaven Musa po završetku prethodne sezone preuzeo je ekipu GOŠK-a iz Gabele, novog člana elitnog fudbalskog društva u našoj državi. Pokušat će Musa ostvariti klupski cilj za ovu sezonu, a to je opstanak u Premijer ligi. U prva dva kola njegova ekipa je doživjela dva poraza, a prvo su poraženi na Grbavici rezultatom 3:1, da bi potom uslijedio poraz od Borca na domaćem terenu (0:1). Sarajevo favorit Treće kolo Gabeljanima donosi novi težak ispit, gostovanje Sarajevu koje je u prvom duelu na svom terenu poraženo od Zrinjskog te im u duelu sa ekipom GOŠK-a igra samo pobjeda. - Sarajevo je praktički favorit protiv bilo koga na Koševu, pa tako i protiv nas. Nećemo izmišljati toplu vodu kada to kažem, ali nećemo da igramo da izgubimo, nego da napravimo dobar rezultat. Domaćin će se sigurno pitati više od nas, ali sportaši smo i poslije prvog kola i odlične atmosfere na Grbavici, slična atmosfera nas dočekuje na Koševu te se nadam da ćemo odigrati bolje nego u prvom kolu. Pokazali smo protiv Borca da znamo, po šansama smo pokazali da možemo biti ravnopravni, rekao je na početku Musa. Što se tiče igračkog kadra, on se nada da će ekipa biti dodatno pojačana igračima koji zbog administrativnih problema nisu mogli nastupiti u prethodna dva kola. - Igraće Deak koji nije igrao protiv Borca, a nadam se da će Antić i Radeljić biti u konkurenciji. Radeljiću treba stići certifikat iz Mađarske, dok Antić čeka boravišnu dozvolu, pa ćemo vidjeti hoće li oni biti sa nama. Ukoliko njih dvojica budu u kombinacijama, bit ćemo dosta jači. Nemamo problema sa povredama, još je rani dio prvenstva, nema kartona, već samo problemi protokolarne prirode. Prva tri kola pojačanja nam nisu mogla igrati, a interesantno je da u prošlom kolu Deak nije dobio dozvolu od delegata da igra. Čovjek je krenuo na zagrijavanje i delegat mu je rekao da ne može igrati iako je igrao u prvom kolu na Grbavici. Nakon poraza od Željezničara, Musa je rekao da smatra da je njegova ekipa jača od Viteza i Čelika. - Ništa nam to ne znači. Željezničar ima jaču ekipu od Mladosti, pa izgubi. Mislim da smo mi u stanju bolje igrati protiv jačih protivnika nego Vitez i Čelik. Četiri-pet ekipa se izdvojilo u vrhu, ali mi možemo igrati sa svima ravnopravno. Naš cilj je da ostvarimo opstanak i nadam se da ćemo to i ostvariti. Borac prijeti Za kraj razgovora pitali smo Slavena Musu ko je od ekipa favorit za najviši plasman. - Zrinjski je prvi poslije dva derbija, vidjećemo kako će se nastaviti prvenstvo. Tek je početak, ali za sada, pored Mostaraca, Sarajevo, Željezničar i Široki Brijeg se mogu boriti za prvaka. Mislim da bi Borac mogao nekome pomrsiti račune, ali tek smo na početku. Na sredini sezone treba praviti neke ozbiljnije analize, za kraj je rekao Musa. Duel na Koševu igra se u nedjelju sa početkom u 20 sati.Musa: Sarajevo je favorit na Koševu protiv bilo koga, pa tako i protiv nas
Imamo jos godinu dana ugovora sa turkishom i tada ce za nas nastupiti veliki problemi. U slucaju da se ekipa ne slozi, da se evropa ne izbori ili da u istu udjemo sa slicnom ekipom, da se ne razvije hadzic jer po svemu sudeci on ce biti jedini koji bi mogao ici na prodaju. Fakat se ne vidi izlaz samo se vide naznake jos tezeg stanja.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
High je napisao/la:Pratiš li kako dominira Edin Hrustemović?Mokes je napisao/la:Nego zar Dulja nije trebao kod Papeta, koji ga je odgovorio od produzenja ugovora
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Ristovski nije želio produžiti ugovor. Puno smo razgovarali posljednjih mjesec dana, ali on je ostao pri svome. Iduće ljeto postaje slobodan igrač, a ove zime mogao bi pregovarati sa zainteresovanim klubovima i otići bez odštete", istakao je predsjednik Rijeke.
Itekako je povezano sa nama..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:"Ristovski nije želio produžiti ugovor. Puno smo razgovarali posljednjih mjesec dana, ali on je ostao pri svome. Iduće ljeto postaje slobodan igrač, a ove zime mogao bi pregovarati sa zainteresovanim klubovima i otići bez odštete", istakao je predsjednik Rijeke.
dulja sindrom, ludilo
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' najjače mi platili 60.000 KM obeštećenje za igrača kojeg evo haman tri kola ne umiju da registruju. 
Samo Saraj'vo.
Naš mali Blagojević starter kod Igmana
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma da on hoce dobar biti nije problem par kola sacekati . Benku smo cekali pola godine .PitarBordo je napisao/la:Al' najjače mi platili 60.000 KM obeštećenje za igrača kojeg evo haman tri kola ne umiju da registruju.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To je bio jedini nacin da Benko zaigra za nas tim realno.bordobijeli je napisao/la:Ma da on hoce dobar biti nije problem par kola sacekati . Benku smo cekali pola godine .PitarBordo je napisao/la:Al' najjače mi platili 60.000 KM obeštećenje za igrača kojeg evo haman tri kola ne umiju da registruju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Steta sto nije i Salčinović, sretno Zorane.Esport je napisao/la:Naš mali Blagojević starter kod Igmana
- f0rest1946
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Al' najjače mi platili 60.000 KM obeštećenje za igrača kojeg evo haman tri kola ne umiju da registruju.
Evo Repuh govori da nije do nasih..
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 10 gostiju.