Jes', legendaHigh je napisao/la:Je li to onaj s bermudama?skripar96 je napisao/la:Hahahahahaha o jeb.em ti sunce sta prica ovaj. Sablic spustio glavu u stilu ko te pusti da pricas pred kamerama debilu[emoji23]
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al stvarno mi nije jasno kako je Petrovic mogao voditi utakmicu u bermudama u EL,a ovi vamo neke propise izmisljaju. Stvarno je bilo 35 stupnjeva u 7 sati,nemoguce je izdrzati u trenerci. Bave se levati nekim banalnostima i ovim sirotim covjekom a tamo covjek prođe nekažnjeno jer je nudio mito za utakmicu. S dokazima!!
EKONNP
- hskzmostar
- Kontakt:
Crnov sa stakama po Mostaru hoda Titovom kako je krenuo zavrsit ce u Ibrakovica ili ce u punice svodnice prati case u sanku..m
E moj Crni da si potpisao sa Sulom ugovor i dalje napredovao mogao se danas pare zaraditi kao Tomic ,Mesanovic ,Petrak i nadat se nekoj lovi ovako se prodao generalu za male pare i unazadio karijeru...
E moj Crni da si potpisao sa Sulom ugovor i dalje napredovao mogao se danas pare zaraditi kao Tomic ,Mesanovic ,Petrak i nadat se nekoj lovi ovako se prodao generalu za male pare i unazadio karijeru...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Blago tebi kad znas kako bi se tko razvijao. Koliko god su nase pare bile male, vise je dobivao nego sto bi kod vas.
...
Mučenik je pobjegao od politizirane ublehe. Aferim mu za to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolve
- Kontakt:
Sam sebe pokopao, niko mu nije kriv. Da je pokazo level igre sto se ocekivao od njega, prodao bi se on i iz Boljave... ali nije.hskzmostar je napisao/la:Crnov sa stakama po Mostaru hoda Titovom kako je krenuo zavrsit ce u Ibrakovica ili ce u punice svodnice prati case u sanku..m
NK Široki Brijeg
Kakva ti ovo prica za Crnova, brata ?!?! Crnovu se u Sirokom ugadjalo kao nikome, a sto on nije dobar u glavi to je nesto drugo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Arena prenosi crnogorsku ligu, mislim da je ovim ugasena zadnja nada da ce otkupiti neke utakmcice "Premijer" lige
Don't believe the hype.
Crnova je prevarilo to sto je umislio da je zvijezda,odigrao dobru sezonu u Zrinjskom i odjednom umislio da je prekuco ligu i da moze s pola gasa odradit sezonu u Sirokom,bit najbolji,prodat se u Hrvatsku i tamo nastavit. Al malo se zayebo. Kad jednom padne forma tesko se kasnije vrati. Eto sad ne moze u prvih 18 u Zelji. Jbg majstore,sam si kriv....
EKONNP
Mozda bi i bio u prvih 18 da nije povrijedjen. Vraca se tek za tri mjeseca. Dok je bio zdrav imao je prednost nad Zakaricem.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- PitarBordo
- Kontakt:
Velež - Olimpik u direktnom prijenosu.
Aktuelni prvak države nije.

Samo Saraj'vo.
Gdje gledaš Velež?PitarBordo je napisao/la:Velež - Olimpik u direktnom prijenosu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Neka CITY TY, imas stream na Velezovom podforumu.High je napisao/la:Gdje gledaš Velež?PitarBordo je napisao/la:Velež - Olimpik u direktnom prijenosu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mostarska City TV ima na Moja TV i Telemachu, mislim i na Logosoftu.High je napisao/la:Gdje gledaš Velež?PitarBordo je napisao/la:Velež - Olimpik u direktnom prijenosu.
Samo Saraj'vo.
sta se raskuko ovaj izvjestavac iz bjeljine na portalu 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kako im se da igrat po ovoj vatri
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- PitarBordo
- Kontakt:
Ej 2017. u nas se utakmica aktuelnog prvaka države prati uključenjima PREKO RADIJA. Stvarno raja koji kurrac mi pratimo. 
Samo Saraj'vo.
Tko nema reflektore ne bi smio primirisat premijer ligi 
Nema reflektora, ali ima radio - tradicionalni fudbal u BiH.PitarBordo je napisao/la:Ej 2017. u nas se utakmica aktuelnog prvaka države prati uključenjima PREKO RADIJA. Stvarno raja koji kurrac mi pratimo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Od slijedeće sezone su obavezni. Da bolje čujemo preko radija valjda.york je napisao/la:Tko nema reflektore ne bi smio primirisat premijer ligi
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.