RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Osim fudbalera Veleža, za novu sezonu spremaju se i navijači okupljeni oko KN Red Army.
U gradskim mahalama osvanuli su novi grafiti posvećeni FK Velež.
Kapitenu Veleža, Denisu Zvoniću, uručena je nagrada za najboljeg i najborbenijeg igrača u prošloj sezoni.
Na nedavno održanim skokovima pozvali su raju da u subotu napune stadion, a isti su zatvoreni tradicionalnom bakljadom i skokom u Neretvu.
A sada je na red došao i koncert. KN Red Army poziva sve simpatizere Veleža da u četvrtak ( 03.08. ) zajedničkim druženjem i uz svirku benda „Dva i po čo'eka“ najave novu sezonu.
Iz KN Red Army pozivaju : Svi ste dobrodošli !
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA !

U gradskim mahalama osvanuli su novi grafiti posvećeni FK Velež.
Kapitenu Veleža, Denisu Zvoniću, uručena je nagrada za najboljeg i najborbenijeg igrača u prošloj sezoni.
Na nedavno održanim skokovima pozvali su raju da u subotu napune stadion, a isti su zatvoreni tradicionalnom bakljadom i skokom u Neretvu.
A sada je na red došao i koncert. KN Red Army poziva sve simpatizere Veleža da u četvrtak ( 03.08. ) zajedničkim druženjem i uz svirku benda „Dva i po čo'eka“ najave novu sezonu.
Iz KN Red Army pozivaju : Svi ste dobrodošli !
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA !

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
820 clanskih. Preko 500 za 7 dana. Bravo raja. Idemo jos jace

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Evo za raju koja nisu vidjela malo slika fan shopa i prostorija u najstrožijem centru grada, večeras bilo otvaranje. U ovim nehumanim uvjetima došlo dosta raje, dosta zvanica i dosta poznatih osoba. Stadion se nastavlja kontinuirano šminkati a na jednoj slici sam primjetio da je linija auta ispred sjeverne tribine pomaknuta metar u teren, ne znam da li sam u pravu pa neko ko bolje zna će me vjerovatno ispraviti. I po ovoj Božijoj vrućini i dugotrajnoj žegi gdje kiša nije bilo ko zna od kad teren izgleda fantastično. E moja raja nakon svih ovih slika i svega ovoga ja ne mogu da vjerujem da nam se sve ovo dešava. Nemam riječi kako bi se zahvalio ovim ljudima koji pored svih udaraca odnosno tužbi "velikih Veležovaca" sve to izdrže i nastave raditi bez dana prekida. Svim onima koji finansijski ovo omogućavaju ja mogu samo reći VELIKO HVALA, svim radnicima koji rade u ovim nehumanim uslovima na stadionu i dotjeruju ga VELIKO HVALA! Da ne zaboravim za nešto više od mjesec i po brojka članskih je prešla cifru od 800. S obzirom na uslove u kojima živimo impresivno ali draga moja raja možemo mi to i bolje uvjeren sam.Intimno očekujem do kraja ovog mjeseca 1000 zato idemo raja, idemo crvena braćo, idemo svi kojima je crvena boja , ovaj grb i ovaj klub najsvetiji a koji ste rasuti širom svijeta još jače još bolje uvjeren sam da to možemo a obavezni smo ovu upravu ispoštovati do maksimuma a to ćemo najbolje uraditi kupovanjem članskih karata našeg jedinog, najvoljenijeg najvećeg i za nas sve jedinog kluba na ovom svijetu FK Velež.
IDEMO ROĐENI MA GDJE GOD BILI
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato vec je dosta zahtjeva za clanskim navodno da je 200 na cekanju. Prelazimo 1000 za 2 dana. Kakav kraj mjeseca. Do kraja avgusta ce bit preko 1500BMV22 je napisao/la:
Evo za raju koja nisu vidjela malo slika fan shopa i prostorija u najstrožijem centru grada, večeras bilo otvaranje. U ovim nehumanim uvjetima došlo dosta raje, dosta zvanica i dosta poznatih osoba. Stadion se nastavlja kontinuirano šminkati a na jednoj slici sam primjetio da je linija auta ispred sjeverne tribine pomaknuta metar u teren, ne znam da li sam u pravu pa neko ko bolje zna će me vjerovatno ispraviti. I po ovoj Božijoj vrućini i dugotrajnoj žegi gdje kiša nije bilo ko zna od kad teren izgleda fantastično. E moja raja nakon svih ovih slika i svega ovoga ja ne mogu da vjerujem da nam se sve ovo dešava. Nemam riječi kako bi se zahvalio ovim ljudima koji pored svih udaraca odnosno tužbi "velikih Veležovaca" sve to izdrže i nastave raditi bez dana prekida. Svim onima koji finansijski ovo omogućavaju ja mogu samo reći VELIKO HVALA, svim radnicima koji rade u ovim nehumanim uslovima na stadionu i dotjeruju ga VELIKO HVALA! Da ne zaboravim za nešto više od mjesec i po brojka članskih je prešla cifru od 800. S obzirom na uslove u kojima živimo impresivno ali draga moja raja možemo mi to i bolje uvjeren sam.Intimno očekujem do kraja ovog mjeseca 1000 zato idemo raja, idemo crvena braćo, idemo svi kojima je crvena boja , ovaj grb i ovaj klub najsvetiji a koji ste rasuti širom svijeta još jače još bolje uvjeren sam da to možemo a obavezni smo ovu upravu ispoštovati do maksimuma a to ćemo najbolje uraditi kupovanjem članskih karata našeg jedinog, najvoljenijeg najvećeg i za nas sve jedinog kluba na ovom svijetu FK Velež.
IDEMO ROĐENI MA GDJE GOD BILI
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
mene zbunjuje ova tribina iza gola sto se gradi,,,kako ce ljudi u ovom sektoru lijevo od svecane loze vidjeti teren pricam o zadnjih 4-5 redova...zar im nece taj zid smetati
Naravno da će smetati, ja sam to govorio i prije nego se napravila ova tribina, ne znam sta je u njihovom planu ali ocito da ovaj zid smeta i da se ne vidi dobar dio terena od njega..gruezi je napisao/la:mene zbunjuje ova tribina iza gola sto se gradi,,,kako ce ljudi u ovom sektoru lijevo od svecane loze vidjeti teren pricam o zadnjih 4-5 redova...zar im nece taj zid smetati
ma brato ja to malo pod rucnom da nas ne ponese ovo sve sto se radi vjerujem da si u pravu i da to ide puno brze nego prosle godine. Ako bude tako niko sretniji od mene a i svih nas koji prizivamo raju da se uclane. Sad bar imamo koga da pratimo jer ovi ljudi u klubu rade nevjerojatan posao i svak ko imalo misli svojom glavom kad stane kuci pred ogledalo onako sam nek se upita zasto jos nisam izvadio clansku. Ovo je vrijeme i trenutak , ovo je momenat, ovo je ono kada jesi ili nisi, sada ili nikad, ja, ti, mi, oni, musko, zensko, staro, mlado svi zajedno na cijelom svijetu jednostavno moramo stati pogledati se i napokon reci da je doslo vrijeme da svi kazemo to je to to su ti ljudi to je ta uprava koja je sve uradila za klub i nas sve i da se mi sad upitamo sta svak od nas ponaosob moze da uradi za klub. Da raja moja fina to je to u tisini i pred ogledalom samo jednostavno pitanje sta ja mogu uraditi za MOJ VELEZ.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Brato vec je dosta zahtjeva za clanskim navodno da je 200 na cekanju. Prelazimo 1000 za 2 dana. Kakav kraj mjeseca. Do kraja avgusta ce bit preko 1500
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
gruezi je napisao/la:mene zbunjuje ova tribina iza gola sto se gradi,,,kako ce ljudi u ovom sektoru lijevo od svecane loze vidjeti teren pricam o zadnjih 4-5 redova...zar im nece taj zid smetati

To je druze oko 15-20 mjesta sa obadvije strane. Malo je i opticka varka jer je ulaz koji je izmedju tribina dosta sirok. Sto neko napisa na nasem forumu. Kad se napravi juzna ogromna tribina i ako stadion bude krcat ja cu sjest na to mjesto da ne vidim kako se izvodi korner
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brate 100% si u pravu ali i ovo 2000 kad dobacimo ili prebacimo bit ce samo od pacenika. Za neku masivnost nam je potreban povratak u PL ,stabilan klub,dobra ekipa i dobre igre. E tek tu mozemo ocekivati 3-4-5 hiljada clanova. Naravno obaveza svakog navijaca je clanska ali nema nekih euforija. Samo neka se radi ovako posteno i postepeno misleci na svaki segment. Sve ce doci na svoje. Ima nas gomila svudaBMV22 je napisao/la:ma brato ja to malo pod rucnom da nas ne ponese ovo sve sto se radi vjerujem da si u pravu i da to ide puno brze nego prosle godine. Ako bude tako niko sretniji od mene a i svih nas koji prizivamo raju da se uclane. Sad bar imamo koga da pratimo jer ovi ljudi u klubu rade nevjerojatan posao i svak ko imalo misli svojom glavom kad stane kuci pred ogledalo onako sam nek se upita zasto jos nisam izvadio clansku. Ovo je vrijeme i trenutak , ovo je momenat, ovo je ono kada jesi ili nisi, sada ili nikad, ja, ti, mi, oni, musko, zensko, staro, mlado svi zajedno na cijelom svijetu jednostavno moramo stati pogledati se i napokon reci da je doslo vrijeme da svi kazemo to je to to su ti ljudi to je ta uprava koja je sve uradila za klub i nas sve i da se mi sad upitamo sta svak od nas ponaosob moze da uradi za klub. Da raja moja fina to je to u tisini i pred ogledalom samo jednostavno pitanje sta ja mogu uraditi za MOJ VELEZ.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Brato vec je dosta zahtjeva za clanskim navodno da je 200 na cekanju. Prelazimo 1000 za 2 dana. Kakav kraj mjeseca. Do kraja avgusta ce bit preko 1500
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
E da je sad utakmica,ljepota očiju mi
biće danas preko 45 C.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
stadion prazan, red army broji 25 na tribini
kome i pravit stadion, stoka nezahvalana !!!
kome i pravit stadion, stoka nezahvalana !!!
cistimo s crte, igramo uzasno, igra bez igre, olimpik dominantan na terenu, osim kornera jalovo
Ništa bolje ni u Kaknju sve neke velike najave nisam na kraju truba.
100 ljudi na utakmici
100 ljudi na utakmici
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
100 posto sansa za olimpik, opet nakon kornera, cudo brani abdihodzic i onda olimpik ne ubacuje loptu u prazan go
jos jedna mrtva sansa, sutina Jusufbasica sa 16 m, cenat kraj raslji
igramo na kontre a spavamo u ofsajdu .... bez suta ka golu olimpika, enough said
igramo na kontre a spavamo u ofsajdu .... bez suta ka golu olimpika, enough said
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.