a ibro je juce sporo izlazio jer je znao da ce sudija produzit tu minutu a i nasi su napadali u visokom ritmu pa da se malo odmore. sve sto vise citam cini mi se da ovaj musa ili za,jeb,aje ili je neki maloljetnik
nisam ja rekao da ne podrzavam hasica ni ibru u jednom trenu. ali ne trebaju ni oni da gledaju samo sebe u smjeru da tvrdoglavo idu putem koji su zacrtali prije 12 mjeseci. Ibro treba da ostane naravno ali ibro treba da sjedne tatara na klupu i da ne trosi igrace na pozicijama na kojima se ne snalaze realno. jucer cosic da je igrao u sredini, mule na krilu a klaric usao sa klupe ja sam siguran da bi dobili. uredu nema se para za pojacanja ali eto otisli su krcic i dino, zar se ne moze platiti nekog igraca umjesto njih. ALi to je samo moje misljenje. ne znam zasto toliko smeta pojedincima. toliko paranoje u mostaru nije bilo ni 91e. Nisam klinac al da sam sa 2 izjave namjerno potpalio neke, jesam. Simeone je bio na "vjecnog talenta" zolja spomenut kojem niko nista ne smije reci kao ni salki jazvinu ali svi ce oni da ih nasamaraju jer su face. daj bola mani mi lovackih prica. NIko ih krivo u oci ne smije pogledat kao sto ne smije ni grobare Veleža. Svi su oni Reuf koji je obrisao lazni profil cim je dino napiisao ko je lik itd itdhercegovina je napisao/la:svi podrzavamo upravu osim ovog museon hoce da se na brzinu naprave dva zida i krov i da se useli, da se dogodine igra u evropi, na bilinom polju u prvom pretkolu, ispadne i gdje si bio, nigdje. imao je velez prije 3 godine jaku ekipu i skupe igrace, dobro se i igralo, ali se sve srusilo ko kula od karata jer nije bilo temelja. sad se prvo prave temelji a musa u medjuvremenu neka se presalta na milan ili psg
a ibro je juce sporo izlazio jer je znao da ce sudija produzit tu minutu a i nasi su napadali u visokom ritmu pa da se malo odmore. sve sto vise citam cini mi se da ovaj musa ili za,jeb,aje ili je neki maloljetnik
meni je omiljeni pokemon PIKAčuBabatunde je napisao/la:Josipe nabijem te na k. Ti podrzavas klub? Prodaji tu pricu nekom drugom. Majmune jedan
**** u skokovima
Iste si pametijosipmusa je napisao/la:meni je omiljeni pokemon PIKAčuBabatunde je napisao/la:Josipe nabijem te na k. Ti podrzavas klub? Prodaji tu pricu nekom drugom. Majmune jedan
**** u skokovima
Haj@kakanjac62" nemoj bogati palamudit bezveze i davati pausalne procjene o nemome koga dobro ne poznaje.kakanjac62 je napisao/la:meni se cini da ste previse ocekivali od Rahimica .Nije on neki strucnjak koji bi vas mogao uvesti u PL.U Mladosti nije po meni uradio nista spektakularno .Igra pod vodjstvom Musemica je bila mnogo bolja ,a sad pod rukovodstvom novog trenera je jos bolja .Rahimic je imao sve uslove u Mladosti I Predsjednik je sve doveo koga je Rahimic spomenuo .Velez svakako zasluzuje da bude u PL sa ovakvom infrastrukturom I stadionom pa I navijacima .Zelim vam puno srece I da udjete svakako ali pod Rahimicem tesko .Previse se obazire na defanzivu I odbranu .Nije agilan I da zahtjeva of igraca da napadaju .Pritisak na protivnika na njegovoj polovini je kljuc uspjeha .Mora se postici baj jedan pogodak makar I izgubio utakmicu .Jos je rano ali proljece se mora dobro odraditi.Sretno I nisam ocekivao ovaj rezultat iskreno govoreci.
Haj uozbilji se i bjezi s teme matere tiemir123 je napisao/la:ibro murinjo za musemica![]()
![]()
![]()
![]()
Lik nije u stanju pripremit ekipu fizički vas je razbio OLIMPIK a što se tiče premier lige sa ovom ekipom i trenerom nikad vi ući nećete!
Opet vam je borba za opstanak!!
Što vi ERE ne date sebi reći da nešto ne valja!?,zizu1991 je napisao/la:Smanji doživljaj.
Velez je juce igrao bez nekoliko standardnih igraca. To je isto ti krenes u neum sa svojim golfom kecom na tri klipaemir123 je napisao/la:Što vi ERE ne date sebi reći da nešto ne valja!?,zizu1991 je napisao/la:Smanji doživljaj.
Pa jucer vas OLIMPIK razbije i nadigra..ljudi koji su gledali tekmu kažu da niste mogli hodati da je velez loše vođena ekipa koja nezna gdje udara.
Budimo realni niste i nemate kapacitet za vrh tabele a da ne pričamo o premier ligu.
pozz
To bi značilo da ti kreiraš sopstveno mišljenje na osnovu onoga što ti drugi kažu da su vidjeli i da na osnovu jedne utakmice vidiš šta će da se desi u idućih 29 kola?emir123 je napisao/la:Što vi ERE ne date sebi reći da nešto ne valja!?,zizu1991 je napisao/la:Smanji doživljaj.
Pa jucer vas OLIMPIK razbije i nadigra..ljudi koji su gledali tekmu kažu da niste mogli hodati da je velez loše vođena ekipa koja nezna gdje udara.
Budimo realni niste i nemate kapacitet za vrh tabele a da ne pričamo o premier ligu.
pozz
izraz "ero" se koristi u par pogranicnih sela u hrvatskoj za ljude koji zive u hercegovini, i nikad nije uspio zazivjeti ovdje, a i nece, iako je politicki potenciran u ratnom i poslijeratnom periodu, i nema nikakve potrebe da ti nas tako zoves. a inace moramo vjerovati tim tvojim ljudima koji su gledali utakmicu jer mi nismo, iako je bio direktan tv prenos.emir123 je napisao/la:Što vi ERE ne date sebi reći da nešto ne valja!?,zizu1991 je napisao/la:Smanji doživljaj.
pozz
Babatunde je napisao/la:Provaljen si mišu, izdao si sejosipmusa je napisao/la:
eo neam pametnijeg posla![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.