Safet Sušić - Pape
- Barca u srcu
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Pa ja bi za 1000 maraka bolje radio od njega koji zarađuje 10000. Čovjek sjedi u kući i zarađuje, ponekad ode na neku utakmicu i zarada 10000 mjesečno. E kad su utakmice, onda je to nešto drugo, tad se treba oznojit, pa složit taktiku da bi se pobijedilo, a slabo mu to ide.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Pa ja, bolje je zvati rupu Šehića iz domaće lige, iz kluba koji ispada sa 6-0 iz lige prvaka u prvom pretkolu, nego Vranješa koji je za svoj klub standardan, i čiji klub ispada u playoffu drugu godinu zaredom.
Mislim da je Susic upravu,on ce na osnovu treninga procjeniti da li ce Lulic biti u pocetnih 11 u utakmicama protiv Luxemburga i Francuske! Ja mislim da je on dobra zamjena za Salihovica,samo mu ne treba dati da igra onako ofanzivno po lijevoj strani kao u Boysima...protiv Luxemburga to i moze ali ne i protiv Francuza... Naredne dvije utakmice su nam od velike vaznosti i treba sve uciniti da osvojimo 4 boda i da budemo glavni konkurenti za odlazak na EP! BIH ima super jaku reprezentaciju i steta je da to ne iskoristimo!..
Sada smo poceli zvati u repku igrace koji odigraju jednu kvalitetnu utakmicu, to kazem za Lulica, pa lik sinoc nije znao skim igra,muha u mojoj sobi ima bolji pregled situacije. Bio sam protiv Papeta i bicu protiv Papeta, zbog hiljadu razloga, sve dok nas ne odvede na evropsko, daj Boze...
...nisu mogli da te ugase!!!
I Halihodžić bi vjerovatno bolje radio za 1 milion, pa ne radi.Barca u srcu je napisao/la:Pa ja bi za 1000 maraka bolje radio od njega koji zarađuje 10000. Čovjek sjedi u kući i zarađuje, ponekad ode na neku utakmicu i zarada 10000 mjesečno. E kad su utakmice, onda je to nešto drugo, tad se treba oznojit, pa složit taktiku da bi se pobijedilo, a slabo mu to ide.
Haj' okani se foruma i odi malo na Football Manager, tamo sigurno imaš sjajnu karijeru...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Principatus
- Kontakt:
Tu i tamo se zna ukazati situacija, kada ti zatreba jedan tip igraca, a Lulic je jedan tip kojeg inace nemamo.chichak je napisao/la:Sada smo poceli zvati u repku igrace koji odigraju jednu kvalitetnu utakmicu, to kazem za Lulica, pa lik sinoc nije znao skim igra,muha u mojoj sobi ima bolji pregled situacije. Bio sam protiv Papeta i bicu protiv Papeta, zbog hiljadu razloga, sve dok nas ne odvede na evropsko, daj Boze...
Naprimjer Vladavic. Sigurno ima boljih od njega, ali nam je tip dvaput (kod kuce i vani) jako olaksao/ili nas doveo do pobjede protiv jedne tvrde Armenije (odigrali 2:1 sa Spanijom) kroz svoje munjevite prodore na desnoj strani i pripremanjem golova kroz iste. Isto tako pri zadnjoj utakmici kvalifikacija protiv Spanije, gdje je usao veoma kasno ali odigrao tako, da se na kraju nismo skroz blamirali, nego zabili 2 gola. Znam svi se sjecaju kako ih je zabio Dzeko i Miske, ali odakle je sve krenulo je malo teze vidjeti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Pa ja bi imao obraza pa se povukao nakon remija sa Katarom, a Halilhodžić godišnje u Dinamu treba da odradi 50 tekmi, a Pape 5, pa uporedi malo ovo, a savez ne bi Halilhodžiću vjerovatno dao ni da radi džaba, kamo li za pare.RiNo je napisao/la:I Halihodžić bi vjerovatno bolje radio za 1 milion, pa ne radi.
Haj' okani se foruma i odi malo na Football Manager, tamo sigurno imaš sjajnu karijeru...
Ali vidjećemo šta ćete pisati o Papetu kad remiziramo sa Luxemburgom i izgubimo 4-0 od Francuza.
Da,vidjet cemo .Do tada ne mrljavi.Barca u srcu je napisao/la:Pa ja bi imao obraza pa se povukao nakon remija sa Katarom, a Halilhodžić godišnje u Dinamu treba da odradi 50 tekmi, a Pape 5, pa uporedi malo ovo, a savez ne bi Halilhodžiću vjerovatno dao ni da radi džaba, kamo li za pare.RiNo je napisao/la:I Halihodžić bi vjerovatno bolje radio za 1 milion, pa ne radi.
Ali vidjećemo šta ćete pisati o Papetu kad remiziramo sa Luxemburgom i izgubimo 4-0 od Francuza.

P.S Halilhodzic je davnih dana pozvan u repku iz saveza,sto je i sam potvrdio.Znaci opet mrljavljenje.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
BiH nema super jaku reprezentaciju. Bar sad trenutno.k_c je napisao/la:Mislim da je Susic upravu,on ce na osnovu treninga procjeniti da li ce Lulic biti u pocetnih 11 u utakmicama protiv Luxemburga i Francuske! Ja mislim da je on dobra zamjena za Salihovica,samo mu ne treba dati da igra onako ofanzivno po lijevoj strani kao u Boysima...protiv Luxemburga to i moze ali ne i protiv Francuza... Naredne dvije utakmice su nam od velike vaznosti i treba sve uciniti da osvojimo 4 boda i da budemo glavni konkurenti za odlazak na EP! BIH ima super jaku reprezentaciju i steta je da to ne iskoristimo!..
Imamo Dzeku, Misimovica(kad je u formi) i Spahica koji su tako reci super jaki. Pjanic je tu blizo, a valjda ce biti ubrzo. Vedo je dobar kad je u formi isto tako i Sejo. Ibro je prilicno dobar, a i golmani su tu negdje.
Ostalo sve od Nadarevica, Mravca, Pandze, Lulica, Medunjanina itd i da se zovnu ovi ostali tipa Ljevakovic, Cocalic to nije nista posebno.
Sta ovi momci imaju je srce, ginu za ovu repku i to nas negdje moze odvesti. Zato dajte momci podrsku.
Ali na papiru ni blizo. Pa onaj Maluda je ludak, sta ce nam on samo da napravi. Mudjza ako nebude tu( a i on nije bas neka klasa, realno) jadni smo mi sa nasom odbranom.
Valjda ce Spahic da zaustavi Benzemu. Ovi ostali

A ovi pljuvaci, malo se spustite na zemlju. Lulic zabije gol svi u glas zovi njega. Juce je imao slabu partiju, kisa/umor pa covjek je imao povredu prosle sezone/sezona i nikad nije igrao na nekom nivom normalno da nece moci izdrzati dugo.
Onda ko to od nasih BiH igraca u svijetu moze da zaustavi igrace poput Riberija, Malude il u kojem slucaju Robbena i slicne.
Pape je tu sad i treba mu dati podrzku jer boljeg nema. OVO ONO je neki majstor al OVO ONO ce radije biti u Zagrebu jer **** njihove pare bolje mirise.
halo ba momci sta se zalite zbog utakmice protiv katara...pa turska remizirala sa maltom i estonijom, pa sta? svako moze imat' los dan...a sta je bilo se ćirom "kraljom" koji je izgubio od rijeke 3:2 igravši u najjacem sastavu?
to je vrh vrhova...i to moze samo trener svih trenera

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
a sta bi u svedskoj? a sta bi u njemackoj? hajd izgubiti od njemacke, al od svedske? nisu ni oni bili u formi, i oni su dosli sa odmora da odigraju???DaRtAnJaN je napisao/la:halo ba momci sta se zalite zbog utakmice protiv katara...pa turska remizirala sa maltom i estonijom, pa sta? svako moze imat' los dan...a sta je bilo se ćirom "kraljom" koji je izgubio od rijeke 3:2 igravši u najjacem sastavu?![]()
![]()
plus na stadionu 20.000 nasih navijaca a svedskih 500? TO JE BRUKA jarane, BRUKA...
BLUE NATION.
Pa kakvom ti ekipom smatras Svedsku ?Jaydoo82 je napisao/la:a sta bi u svedskoj? a sta bi u njemackoj? hajd izgubiti od njemacke, al od svedske? nisu ni oni bili u formi, i oni su dosli sa odmora da odigraju???DaRtAnJaN je napisao/la:halo ba momci sta se zalite zbog utakmice protiv katara...pa turska remizirala sa maltom i estonijom, pa sta? svako moze imat' los dan...a sta je bilo se ćirom "kraljom" koji je izgubio od rijeke 3:2 igravši u najjacem sastavu?![]()
![]()
plus na stadionu 20.000 nasih navijaca a svedskih 500? TO JE BRUKA jarane, BRUKA...

losiju od nas, bar na papiru, al ljudi imaju boljeg trenera koji zna postaviti taktiku i dati moral.. to nazalost suha nezna...n0body je napisao/la:Pa kakvom ti ekipom smatras Svedsku ?Jaydoo82 je napisao/la:a sta bi u svedskoj? a sta bi u njemackoj? hajd izgubiti od njemacke, al od svedske? nisu ni oni bili u formi, i oni su dosli sa odmora da odigraju???DaRtAnJaN je napisao/la:halo ba momci sta se zalite zbog utakmice protiv katara...pa turska remizirala sa maltom i estonijom, pa sta? svako moze imat' los dan...a sta je bilo se ćirom "kraljom" koji je izgubio od rijeke 3:2 igravši u najjacem sastavu?![]()
![]()
BLUE NATION.
BOSNA I HERCEGOVINA: Nurković, Berberović, Mirvić (46. Radeljić), Spahić, Muratović, Vladavić, Muslimović (76. Zec -), Misimović, Džeko, Mravac, Ibričić. Selektor: Miroslav BlaževićDaRtAnJaN je napisao/la:halo ba momci sta se zalite zbog utakmice protiv katara...pa turska remizirala sa maltom i estonijom, pa sta? svako moze imat' los dan...a sta je bilo se ćirom "kraljom" koji je izgubio od rijeke 3:2 igravši u najjacem sastavu?![]()
![]()
Igrali bez Hasagica,Nadarevica,Salihovica,Rahimica,Pjanica,Ibisevica i ti tvrdis da smo od Rijeke izgubili u najjacem sastavu

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
a što bi meni nekako bilo drago da dobijem obe tekme pa da vidim šta će biti od komentara
sanjaj kodro sanjaj... dobit cemo lux, al gubimo od horoza.. i to na **** kosevu..KODRO je napisao/la:a što bi meni nekako bilo drago da dobijem obe tekme pa da vidim šta će biti od komentara
BLUE NATION.
- velez_mostar
- Kontakt:
Pomislio sam da ce neko od forumasa to primjetiti, ali ipak nisam nista komentirao na kolegin dio u Lulicu..da, stajao sam iza njega, mislim da ima potreban kvalitet za repku, doduse slabije je odigrao nego proslu utakmicu, ali sta je tu je, bitno je da dosta trci za razliku od nasih primadona (cast izuzecima).Virtu4l je napisao/la:I meni je to čudno. Vjerovatno nije ni pročitao šta je @Saban napisao o Luliću.gruezi je napisao/la:ps.velez mostar jarane ti si lulica hvalio na sav glas prosle sedmice...odkud sad odjednom da mijenjas pricu,,,
Jos jednom, znaci ako sam se slozio sa postom, to znaci da se u sustini slazem s njim, dok neke dijelove ne treba toliko ni gledati, bitna je znaci, sustina.
Francuska i ovakva sa ovim drugim timom jaca je od nas.Jaydoo82 je napisao/la:sanjaj kodro sanjaj... dobit cemo lux, al gubimo od horoza.. i to na **** kosevu..KODRO je napisao/la:a što bi meni nekako bilo drago da dobijem obe tekme pa da vidim šta će biti od komentara
Golmani- loris
Odbrana - jaca
Sredina - jaca.
Napad. Dzeko > Benzeme al tu smo negdje sa njima jer ovi ostali su ipak priznatiji u svijetu neg nasi.
Cak bi dosta ljudi reklo(izuzev nasih) daj je Benzema ispred Dzeke.
Tako da ako izvucemo bod super a opet nije sramota izgubit od njih.
Ako izgubimo koji slucajem od Luksemburga nemamo mi vise sta trazit tu.
A manje vise se gleda njihov napad i ofanziva protiv nase defanzive. tako da je to malo veca buranija.
sanjaj kodro sanjaj... dobit cemo lux, al gubimo od horoza.. i to na **** kosevu..[/quJaydoo82 je napisao/la:KODRO je napisao/la:a što bi meni nekako bilo drago da dobijem obe tekme pa da vidim šta će biti od komentara
ma kad smo igrali prijateljsku sa njima mahniše mi auto tako da sam uvjeren da čemo ih dobiti mada trebamo biti realni ireči da su jaći od nas
Jarane, ja bi, kao i ti, i svi bosanci bili najsretniji na svjetu kada bi dobili i lux i horoze, al sa smotanim suhom nema od nas nista..KODRO je napisao/la:sanjaj kodro sanjaj... dobit cemo lux, al gubimo od horoza.. i to na **** kosevu..[/quJaydoo82 je napisao/la:KODRO je napisao/la:a što bi meni nekako bilo drago da dobijem obe tekme pa da vidim šta će biti od komentara
ma kad smo igrali prijateljsku sa njima mahniše mi auto tako da sam uvjeren da čemo ih dobiti mada trebamo biti realni ireči da su jaći od nas
Znas kada cemo mi otici na EP ili SP? kada dodze Vaha ili tipa la Ivica Osim... a mi smo sa safetom vec ispali, preje nego sto su kvalifikacije pocele...
BLUE NATION.