FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam nakon Zarie imao nervni slom, ovo sad mirno podnosim, samo rezultat ispratim. Mojne sekiracije, braćo. U vrijeme tekme lagani trening se odradio, stres ne postoji. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahahabahahahhahahahahahahahha kakva šefica marketinga!!!!!BosnianKingdom je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
Nabijem je na qurac.BosnianKingdom je napisao/la:
-
- Kontakt:
Produzis Ivetica onda nema love za Kovacevica , mozgovi .
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Poturim joj kurcinu da oci izbije. **** li je u ustaBosnianKingdom je napisao/la:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za mene je ovo veceras bio posljednji ekser u mezar FK Sarajeva,sad nas mos komotno zemljom zatrpat,kraj.
Ovi su zasluzili gdje ih se vidi u gradu da ih se pljune,i dobro izdegeneci,ja cu licno svakom od tkz fudbalera mamu je.bat javno na ulici,jel kojeg sretnem
Pozdrav momci,ja idem na pauzu od foruma.Ovdje mi pritisak jos vise skace,netreba mi to,i ovako sam ko les,a i ove cu maximalno da kuliram.
Ovi su zasluzili gdje ih se vidi u gradu da ih se pljune,i dobro izdegeneci,ja cu licno svakom od tkz fudbalera mamu je.bat javno na ulici,jel kojeg sretnem
Pozdrav momci,ja idem na pauzu od foruma.Ovdje mi pritisak jos vise skace,netreba mi to,i ovako sam ko les,a i ove cu maximalno da kuliram.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 avg 2017, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Poserem se na upravu dajte poduzmite nesto osim sto s..eretw ovdje il da mi poturamo ledja i tjeramo ko vazda. Stp se tice ovih go.vana u ekipi jedva cekam da vidim Bekica,Radovca i tu ekipu il nedaj boze Crnkica il ove iz marketinga il iz uprave a vi palamudite
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pošto sam na moru, dođe mi obavijest s Rezultata i gledam 0:1.. Pa grob vam yebem šta je ovo, šta radite od kluba, yebem li vam svima kompletan ženski rod sve do četvrtog koljena. Bježite svi iz kluba, od Tana preko Uprave, preko Poture i Trbića, pa sve do čistačića klozeta. Šta smo ovo dočekali da nas karindža GOŠK.. Oj bruke i sramote, mene bi bilo stid da sam dio ove ekipe, idite svi niko nek ne ostane, svi idite yebo vas babo retardirani. Bože me sačuvaj..
Kako je Almir odigrao?
Kako je Almir odigrao?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Idel Repuh ? Jel ponudio ostavku ? J ebo im Hebib majku svima ! Treninge redovno pratim pa liivak je overmars za ove nase ublehe ...
Almireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Samo Said Sarajevo spasava!!! 
Posljednji stadij raka je zahvatio FKSarajevo.

Posljednji stadij raka je zahvatio FKSarajevo.
Bude li Hebib,Radovac,Bekic,Ahmetovic,Saric prijavljeni za tekmu treba nuklearnu bacit leziljebovici koji se vuku ko mrtve koze klosari
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dusa mala. #izdrzianelicepoturicetionajkotezaposliplatuuskoroBosnianKingdom je napisao/la:
samo marketing treba udarat sto neko napisa

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nije,tek je u fazi kontanja sta zelimo.HeraklitMracni je napisao/la:Idel Repuh ? Jel ponudio ostavku ? J ebo im Hebib majku svima ! Treninge redovno pratim pa liivak je overmars za ove nase ublehe ...
Ne znam samo kako ima obraza valjati sve one gluposti poslije tekme
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
- Kontakt:
Repuuh van , Ihtijarevic van , onaj konj skaut van ne znam jel Hurtic vise u klubu ako jest van ....
To si u pravu 100%! Par momaka iz moje ulice redovno ide na sjever i veceras se vracamo kuci nailazim pored njih reko sta se ovo desava,sto i vi sta ne uradite? Kaze jedan od njih 'ma yebo to ba' i samo se okrenu,veselo razgovaraju o necem drugom i smiji se.Evander je napisao/la:Ma njih niti ne zanima ova problematika o kojoj mi pricamo. Oni su pod drugom furkom. Sami su sebi bitniji nego klub. Vjeruj da bi ih malo znalo nabrojati pet igraca koji trenutno igraju u ekipi.FrancescoTotti je napisao/la:haha pa sta onda nije jasno, neko prima mjesecnu platu da se to ne bi skandiralo.
ee hordasi, oni izdali vas A VI SARAJEVO!
Ali navijaci su najmanji problem.
Opstanak kluba je upitan.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ove horde nisu ni 5% od onih prije 5 ili 10 godina.
To je tužno. Horde su na niskim granama, a od njih bi bilo kakav vid protesta i akcije morao krenuti.zagorski je napisao/la:To si u pravu 100%! Par momaka iz moje ulice redovno ide na sjever i veceras se vracamo kuci nailazim pored njih reko sta se ovo desava,sto i vi sta ne uradite? Kaze jedan od njih 'ma yebo to ba' i samo se okrenu,veselo razgovaraju o necem drugom i smiji se.Evander je napisao/la:Ma njih niti ne zanima ova problematika o kojoj mi pricamo. Oni su pod drugom furkom. Sami su sebi bitniji nego klub. Vjeruj da bi ih malo znalo nabrojati pet igraca koji trenutno igraju u ekipi.FrancescoTotti je napisao/la:haha pa sta onda nije jasno, neko prima mjesecnu platu da se to ne bi skandiralo.
ee hordasi, oni izdali vas A VI SARAJEVO!
Ali navijaci su najmanji problem.
Opstanak kluba je upitan.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ove horde nisu ni 5% od onih prije 5 ili 10 godina.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.