Gdje si našao da pogledam i ja? Ne mogu se iznervirat više od ovoga trenutno...SiouxLukavac je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHHA Tek sam sad vidio centaršut Bekića i komentar komentatora, plačem.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koji je ba **** vise ovom bekanu bekicu,lik ko da je namjerno onako pokusavao ubacivat.
Sarajevo ljubavi moja.
Prva postava opet zagarantovana..PitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahaha Spaho najbolji potez utakmice.joker90 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi Peru stavio da igra njegovu poziciju od pocetka sezone posto nemamo zamjenu na toj poziciji osim akademca. Svakako je igrao 10 razlicitih pozicija a i ne moze biti gori od ovog parmaka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi smosmo no comment izvolite se odbranitjoker90 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hahahahahhahahahhahab a lazes hahahahahhahaPitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahaha Spaho najbolji potez utakmice.joker90 je napisao/la:[emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144]
Pocetak utqkmjce nije se bekan zagrijao dovoljno
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Svaka cast momcima koji su navijali na sjeveru citavih 90 minuta.
Ovdje imas jednog igraca za prve postave Sarajeva, to je rahmanovic! Ko je kriv za to boli me ku.rac, mrs svi iz kluba od Valentina do Repuha! Ko ce doci, i za to me boli k.urac!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Bekićev očajan centaršut i komentatora ostavio bez riječiajdohordas je napisao/la:Gdje si našao da pogledam i ja? Ne mogu se iznervirat više od ovoga trenutno...SiouxLukavac je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHHA Tek sam sad vidio centaršut Bekića i komentar komentatora, plačem.
-
Historicar
- Kontakt:
Ne bi me čudilo da naredno kolo Radovac i Bekić, unatoč svemu, budu u prvih 11, a da im rezerve budu Ivetić i Stanojević.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ako se ko sjeca utakmice protiv Galatasaja i centarsut Kallasija , e ono je ubacaj , al djaba , covjeku ne daju priliku pored svoji pulena , j ebo vam kadusic majku i hebib ... Jedino je Jesic ubacivao posteno , igrao osmankovic , kallasi jos nase djece , neko mu iz kluba opako nogu podmetnuo pa losi rezultati dodjose ...
5:50 gledajte centarsuta !
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 06 avg 2017, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Napravio dramsku pauzu i rekao "no comment" onda.sonpenn je napisao/la:A šta je to rekao Spaho na ovo ?
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Bekićev očajan centaršut i komentatora ostavio bez riječiajdohordas je napisao/la:Gdje si našao da pogledam i ja? Ne mogu se iznervirat više od ovoga trenutno...SiouxLukavac je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHHA Tek sam sad vidio centaršut Bekića i komentar komentatora, plačem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I levat je imao jos najmanje 4-5 ovakvih pokusaja i to zaredom.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
imali zadnji dobar centarsut beka prije 2 godine yeboteHeraklitMracni je napisao/la:Ako se ko sjeca utakmice protiv Galatasaja i centarsut Kallasija , e ono je ubacaj , al djaba , covjeku ne daju priliku pored svoji pulena , j ebo vam kadusic majku i hebib ... Jedino je Jesic ubacivao posteno , igrao osmankovic , kallasi jos nase djece , neko mu iz kluba opako nogu podmetnuo pa losi rezultati dodjose ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bekic je katastrofa kao i Hebibovic al ja sam vidjeo i dva stopera koji nisu za kantonalne lige . mico ne zna gdje udara kad je usao , Krste,Rahman, Hadzic vide se da znaju al nespremni u drugom ih nije bilo . sve u svemu ko nije obolio ove godine ce sigurno .
- Osttribine
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la:Horde već 2,3 sezone su u velikom padu. Ovaj sjever nije ni sjena od onog prije 10 godina realno. Brojka na tribini sve je manja i manja svake sezone. Od njih se nema šta očekivati. Navijanje je katastrofalno zadnjih sezona. Sjever tanak ko flis papir. Nekad su bili jedini koji su nosili klub, sad ne mogu ni sebe da nose. Tanko.
Ovo je nazalost sve istina, a i da se ne lazemo i za ova neka relativno bliza gostovanja da ne odemo mi sa tribine Istok i Zapad fkt bi ih tanko i tamo bilo, medjutim nisu oni problem kluba, a ni tema sasvim sigurno veceras. Ovde vise ne znas sta bi rekao nakon blamaza iz kola u kolo, mozemo mi i skandirati i zalijetati se na onu ogradu, ali dzaba od toga nema hajra, doduse mozda zarotiraju te silne bordove lordove, neka kozmeticka promjena i slicno
- LegendKiller
- Kontakt:
Što je najgore posle ovoga je imao još i gori pokušaj, i to kada ga niko nije ni napdao.joker90 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje nam je Majkl da kaze kako smo najbolji i najorganizovaniji klub?
U usta ga placenicka hebem.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
U usta ga placenicka hebem.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
A što je najgore,frajko je poslije ovoga imao bar 3 jos gora pokusaja !
Sarajevo ljubavi moja.