Ovo kad doživiš, onda znaš da si komedija i da si fulio sport. Nažalost i naš klub se bruka i pravi komediju od sebe jer je ovaj parmak haman najstandardniji.SiouxLukavac je napisao/la: Bekićev očajan centaršut i komentatora ostavio bez riječi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
zlo kao prvo dvije godine vec ne idem na sjever iz raznih razloga, pa tako nisam ni mogao cut sta je vodja rekao a iskreno ne zanima me. ti dobro znas da nikad nisam prozivao sjever a ovo sto sam te pitao su jednostavna pitanja na koju se lako daju pretpostavke, sirom grada, i vi bi kao grupa umjesto da ne date mjesta tim pretpostavkama uvijek trebali biti prvi u borbi za interese kluba, tj skandirati protiv qovana, prozivati ih, organizovati nesto. a budi siguran da bi se tek tada sve ostale tribine prikljucile.
svaka cast za navijanje, podrsku igracima. al trenutno su mnogo vece stvari u pitanju od bodova i sl. jer budi siguran titula je vec izgubljena. A ako ove neznalice ostanu da vode klub izgubljene ce biti i sve unaprijed!
svaka cast za navijanje, podrsku igracima. al trenutno su mnogo vece stvari u pitanju od bodova i sl. jer budi siguran titula je vec izgubljena. A ako ove neznalice ostanu da vode klub izgubljene ce biti i sve unaprijed!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne znam jeste li gledali tekmu, poslije primljenog gola je imao tri zaredom preko pi.cke materine koga vec gada, jednom igrac iza druge stative ne moze da stigne loptu. :facepal: Ja sam to sve prezivio 
-
BordoArmy88
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE!!! KREPAJTE SVE VAM J***!!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Hebibovic i Andzusic iz raspalog Olimpika nama pojacanja 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A 3 milje na stadionu sto i nije lose kakav fudbal gledamo, derbi ce opet biti nikad losiji i tako sve u krug.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al najjače od svega, Ivetić je samo u ovih par utakmica ove sezone igrao na najmanje 3 različite pozicije. Sve osim LB koja je njegova primarna pozicija
Sta mislite, je li Tana pogodio ovaj danasnji poraz?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Danas napisao na forumu ****Evander je napisao/la:Gdje nam je Majkl da kaze kako smo najbolji i najorganizovaniji klub?
U usta ga placenicka hebem.
Svjetski a nase ili evropski a nase
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sta Repuh rece poslije utakmice ne upratih ?
Vidim na FB-u i Sekac kaze nece vise na tekme. Kad on kao neko ko je umjeren, stalozen i saburli kaze tako nesto, znamo onda kakva je situacija.
- LegendKiller
- Kontakt:
Kakav nam je stručni štab, najbolje je opisao Spaho pred utakmicu, pročitao sastav i kaže: "Što se tiče sastava i formacije Sarajeva, ništa novo".
Ode ti trener a ti ostaviš njegovog pomoćnika, kojeg je upravo doveo trener koji je otišao. Da ce ovo biti tragikomično, odmah se moglo vidjeti.
Ode ti trener a ti ostaviš njegovog pomoćnika, kojeg je upravo doveo trener koji je otišao. Da ce ovo biti tragikomično, odmah se moglo vidjeti.
Odoh sutra clansku produzit, jedino je to od Sarajeva ostalo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Obavezno ligu vratit na 16 klubova !
Plače Adžo, suza suzu goni. Eto ga sutra charter letom u šeher, da vidi šta ćemo dalje. Navodno nam se sprema i injekcija, dolaze neki kapitalci.Evander je napisao/la:Sta mislite, je li Tana pogodio ovaj danasnji poraz?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Svaku marku koju date ovim uhljebima plaćate im da brukaju klub. Imajte to na umu.
Samo Saraj'vo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Cuj Senad Repuh

Realno, GOŠK je večaras igrao ljepše, dopadljivije i sasvim zasluženo slavio, što opet i nije teško protiv ekipe u kojoj trči samo igrač kod kojeg je lopta, tako da i nije neka nauka neutralizirat ofanzivne pokušaje, niti bilo šta drugo protiv takve ekipe.
Apsolutno se slažem. Mislim da bi to u ovom trenutku bio pravi potez možda čak i pozitivan pomak. Da se najpoštenije, najiskrenije iziđe pred kamere, javnost, štaveć i kaže da je sezona izgubljena i da će ostatak sezone iznijeti najtalentovanija djeca iz našeg omladinskog pogona. Mislim da bi i raja više to propratila, evo prvi bih došao podržat te u momke u nekoj njihovoj borbi. S trenutnim prvotimcima, pokušat nekako izborit raskide i to je to. Naposlijetku, bolja je ekonomska računica sigurno, a zbog toga, isključivo, su dovedeni ljudi koji su trenutno tu.joker90 je napisao/la:Titula je već san, bio bi vakat da se gurnu talentovana djeca, ako ih ima. Ne može biti gorih od ovih hadalja kao Almir Centaršut Bekić ili naš najstandardniji bogalj - Anel Hebibović. Znam da je ova priča dosta izlizana, ovo "daj djecu", ali fakat sad se nema šta izgubiti, niti može biti gore sa njima nego što je sa ovim amaterima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja cu klub uvijek bodriti, ako mi to dozvoljavaju finansije, vrijeme i zdravlje. Samo od sebe se nista nece promijeniti!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Laganini1986, trunks1946, Venom i 16 gostiju.