FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 avg 2017, 00:06

Ajmo sad Husref Musemic :lol: :lol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 avg 2017, 00:08

joker90 je napisao/la:Locirasmo li Nermina? :lol:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 00:10

Na temu "Vidi k'o nas vodi, bolan" bih da dodam i ovaj klipić....

:kafa:
Samo Saraj'vo.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 07 avg 2017, 00:13

Dosta je.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 00:13

Ne mogu da ne primijetim dvije zaredom kako nam se svira, ne yebu nas ni sudije vise, udaraju nam igrace non stop faula nece da svira! Vjerujem da je to do kapitena, pa Samire progovori jednu, imas li autoritet, ako nemas predaj Peri kapitensku, on je autoritet i kapiten, ti si maneken obicni!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 avg 2017, 00:14

Evander je napisao/la:Vidim na FB-u i Sekac kaze nece vise na tekme. Kad on kao neko ko je umjeren, stalozen i saburli kaze tako nesto, znamo onda kakva je situacija.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Imam godišnju i neču da idem ni na derbi bez obzira na rezultat u Kaknju jer upravu boli **** za nas navijače tako sam napisao tako se treba i prenijeti ma ustvari zaboli me kako če neko komentaristai moje razmišljanje na žalost!
Sarajevo ljubavi moja!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 avg 2017, 00:14

Ma neću više da se nerviram nikako. Svega mi je pun qrac, i Bekića, i Repuha, i Tana, i pravih i lažnih navijača... najbolji potez u životu mi je odluka da ne kupim sezonsku kartu, jer da sam je kupio, bacio bih 45 maraka niz vodu. Džaba mi ovdje pišemo prijedloge za promjenu formacije i postavljamo pitanja što koji igrač igra ili ne igra, meni sve ovo previše smrdi. Bekić i Hebibović mora da imaju klauzulu u ugovoru kojom im se mora platit svaki minut proveden na klupi, ništa drugo mi ne pada na pamet. Onom Radovcu je oko ruke trebalo zamotat crijevo od nargile a onaj pipak u nos zabit, sve mu revolveraško yebem. Kakva je uloga kapitena u Sarajevu? Kozić je večeras ukr'o 10ak minuta na ispucavanjima, a naš divni kapiten ne prilazi sudiji i ne radi ono što mu traka dozvoljava. On je glavom već u Mahali, a u nozdrvama miris ice-bombona. Za Kuzmanovića nemam riječi, crk'o za 10 minuta. Ka'e mladi reprezentativac, zato nam mlada reprezentacija i jest u qrcu jer ovakvi igraju. Ovu ligu treba proglasit amaterskom, jer je sramota nazvat Almira profesionalcem, a tek kad skontam koliko on naplaćuje svoje neznanje... što bi Spaho rekao, no comment.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 07 avg 2017, 00:15

Eh, koliko sam samo ovdje puta napisao da ova naša nazovimo je tako "ekipa" nije ništa jača od Krupe, Radnika, Slobode, Simin Hana.. što se i pokazalo i što se pokazuje tačnim, nažalost.

Ova ekipa je najgora poslije rata, ovo je nikad jadnije i nikad očajnije Sarajevo od kad ga redovno pratim a pratim dosta godina.
Da dođe Ferguson na čelo stručnog štaba, da njegovi pomoćnici budu Murinjo, Konte, Klopp, Gvardiola. Da dođe najbolji trener golmana, da dođu najbolji treneri za fizičku spremu, da ti dođu stručnjaci kao što su psiholozi, nutricionisti, doktori, fizioterapeuti i ostali qrci palci i da pri tome imaju pola godine da uigravaju i spremaju ekipu, ova ekipa ne bi ništa mogla u ovoj TOZ ligi sa KAHVA ekipama.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 00:16

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne mogu da ne primijetim dvije zaredom kako nam se svira, ne yebu nas ni sudije vise, udaraju nam igrace non stop faula nece da svira! Vjerujem da je to do kapitena, pa Samire progovori jednu, imas li autoritet, ako nemas predaj Peri kapitensku, on je autoritet i kapiten, ti si maneken obicni!
Realno danas je GOŠK više oštećen s te strane. Penal, nekoliko nepotrebno grubih startova Advana i Sarića, Rahmanović udara lika bez lopte prilkom prekida... 0:1 je možda i najbolje što smo danas nafakaški mogli da izvučemo.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 avg 2017, 00:17

Ima li išta pozitivno oko kluba da se trenutno dešava? Bilo šta lijepo? Bez sarkazma i zajebancije u odgovorima, molim!
Bahati, bahati Željkan!
1946

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 avg 2017, 00:17

Evander je napisao/la:Sta mislite, je li Tana pogodio ovaj danasnji poraz?

Zabolila ga glava... treba sad nove marionete traziti...
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 avg 2017, 00:17

Oerde je napisao/la:Realno, GOŠK je večaras igrao ljepše, dopadljivije i sasvim zasluženo slavio, što opet i nije teško protiv ekipe u kojoj trči samo igrač kod kojeg je lopta, tako da i nije neka nauka neutralizirat ofanzivne pokušaje, niti bilo šta drugo protiv takve ekipe.
joker90 je napisao/la:Titula je već san, bio bi vakat da se gurnu talentovana djeca, ako ih ima. Ne može biti gorih od ovih hadalja kao Almir Centaršut Bekić ili naš najstandardniji bogalj - Anel Hebibović. Znam da je ova priča dosta izlizana, ovo "daj djecu", ali fakat sad se nema šta izgubiti, niti može biti gore sa njima nego što je sa ovim amaterima.
Apsolutno se slažem. Mislim da bi to u ovom trenutku bio pravi potez možda čak i pozitivan pomak. Da se najpoštenije, najiskrenije iziđe pred kamere, javnost, štaveć i kaže da je sezona izgubljena i da će ostatak sezone iznijeti najtalentovanija djeca iz našeg omladinskog pogona. Mislim da bi i raja više to propratila, evo prvi bih došao podržat te u momke u nekoj njihovoj borbi. S trenutnim prvotimcima, pokušat nekako izborit raskide i to je to. Naposlijetku, bolja je ekonomska računica sigurno, a zbog toga, isključivo, su dovedeni ljudi koji su trenutno tu.
Realno ti pojma o fudbalu nemaš bez ljutnje ako je GOŠK igrao ljepše ja ne znam šta je fudbal da se branio hajde može se reči da se borio i to se može reči da je odugovlačio i valčjao se i to ali da je igrao bolje ili ljepše e **** ga onda.....
Sarajevo ljubavi moja!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 00:18

PitarBordo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne mogu da ne primijetim dvije zaredom kako nam se svira, ne yebu nas ni sudije vise, udaraju nam igrace non stop faula nece da svira! Vjerujem da je to do kapitena, pa Samire progovori jednu, imas li autoritet, ako nemas predaj Peri kapitensku, on je autoritet i kapiten, ti si maneken obicni!
Realno danas je GOŠK više oštećen s te strane. Penal, nekoliko nepotrebno grubih startova Advana i Sarića, Rahmanović udara lika bez lopte prilkom prekida... 0:1 je možda i najbolje što smo danas nafakaški mogli da izvučemo.
Nije Sarix kriv sto mu je mag podario ulogu zadnjeg veznog, lik nije sposoban uzeti lopte. Imao je srexe da nije odmah na pocetku dobio drugi karton. Moze li neko postaviti statistiku citavu? Nista nije svirao, sutali su nas na svakom dijelu terena, sa loptom i bez nje!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 avg 2017, 00:20

Šta vam je, koji vam je k? Pa svako danas trenira i igra, koji vam je? Ma nema ovaj pitarluk je nešto najgore, kad se trebaju zbiti redovi i podržati ekipa, oni tada nađu da pljuju. Zašto da GOŠK nikad ne pobijedi FKS ili neka druga ekipa? Pa sve je to sport, uživajte. Tek su tri kola prošla, a vi već počeli pljuvati i osuđivati. Prvo treba iskorijeniti sve lažne navijače, pa onda druge promjene praviti. Fujj.. :puke:

Podrška Upravi, Repuhu, Almiru, Hebibu, Sariću i ostalim igračima, Trbiću, skautu, a posebno Aneli i Sabrini. Svi iskreni navijači su uz vas, nemojte se obazirati na ove lažne navijače, navijače na baterije. Puna podrška!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 00:23

Al' najjače mi to dođe Repuh na isceniran intervju, selektirana pitanja, kaže igrački kadar kompletiran, dođu ovdje botovi "nije ništa slagao, bravo Senade, samo naprijed."

A onda Repuh izgubi od ekipe koja je slučajno ušla iz druge lige (nisu imali kome pred kraj više da prodaju utakmice), ekipe u kojoj je kapiten lik koji je dobio 9 mjeseci zatvora i 10.500€ dodatne kazne zbog namještanja utakmica, od takve ekiipe Repuh izgubi izađe pred javnost i onda kaže da se trebalo ranije misliti o igračkom kadru, otišli bitni igrači...

I onda neko dođe i kaže "Repuh je išao glavom na kopačku" i kao to treba da ga amenstira da svjesno bruka klub trenutno? :lol:
Samo Saraj'vo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 avg 2017, 00:23

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 07 avg 2017, 00:24

Mislis na cist penal koji nije Gosku sviran?
Daj ba popustite sa tom hudnickom, gubitnickom pricom o sudijama.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 avg 2017, 00:24

Vidi ovo - dobijemo sve do kraja i prvaci smo. Bez panike, tek su tri kola prošla. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 00:26

Evander je napisao/la:
Mislis na cist penal koji nije Gosku sviran?
Daj ba popustite sa tom hudnickom, gubitnickom pricom o sudijama.

Ma ja, nek nas gaze svaku tekmu!

I koji penal, gdje si vidio to? Ja nisam vidio penal, posto si ti izanalizirao tekmu prije naseg narednog protivniks i nestrucnog nam staba prilozi nam dokaz o navodnom penalu. Sarajevo na domacem terenu ne smije imati sudenje kako je bilo veceras, a ti pricaj sta hoces!
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 07 avg 2017, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 07 avg 2017, 00:26

PitarBordo je napisao/la:I onda neko dođe i kaže "Repuh je išao glavom na kopačku" i kao to treba da ga amenstira da svjesno bruka klub trenutno? :lol:
Izgleda da nije dovoljno išao glavom na kopačku, a kakve je izjave večeras davao, volio bi ja tu kopačku postavit, ne bil' došo tobe i pobjego a prije tog malo progovorio o svojim nadređenim.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []