Ma slažem se, ne kažem da nas je GOŠK razvalio, ne radi se o tome, nego da smo mi izgledali toliko bezidejni da je za nevjerovat, oni su ipak došli da odbrane nulu...sekac je napisao/la:Vidi kad gledaš našu igru sinoć i igru Goška to je razlika ogromna vidjelo se i na terenu ali dobro da ne davim.Komšije sinoć ako nisu bili lošiji od Viteza onda sigurno nisu bili bolji niti su zaslužili pobjedu kao ni mi večeras poraz.Mislim da sam ti sve sa ovim rekao Željo udarci u okvir gola 0 ili 1 onaj Zebe slobodnjak a mi tri mrtve šanse tri ili četiri a opet gubimo nasuprot komšija fujj **** ti i pravdu i fudbal.Kad smo kod faula sudija je pravo srao drugo poluvrijeme hajde prvo može i proći ali drugo tanko.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobi nas granicni prelaz. Slijedece kolo da nas mlatne mijesna zajednica i to bi bilo to.
Liga ta opstanak nam se veseli.
Ali to je nebitno, mi smo najorganizovaniji klub u drzavi, uposlenici imaju redovne plate, vlasnik nam miliarder (buvsi). Trebamo biti zadovoljni sa tim cinjeicama.
Nismo se ugasili
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Liga ta opstanak nam se veseli.
Ali to je nebitno, mi smo najorganizovaniji klub u drzavi, uposlenici imaju redovne plate, vlasnik nam miliarder (buvsi). Trebamo biti zadovoljni sa tim cinjeicama.
Nismo se ugasili
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 07 avg 2017, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zar je neko vjerovao u neko dobro čak i nakon pobjede u Zenici?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Samo budale i ima onih budala koji vjeruju da bi neki dobar trener ove invalide unaprijedio.High je napisao/la:Zar je neko vjerovao u neko dobro čak i nakon pobjede u Zenici?
Eto GOŠK-a iza ćoška....
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bjezi ba hilmo ne trolaj, banovat cu te kao bekic one lopte sa lijeve strane.hilmo je napisao/la:Eto GOŠK-a iza ćoška....
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Hilmo kralju moj, molim te promjeni avatar, pa makar bio i plave boje...hilmo je napisao/la:Eto GOŠK-a iza ćoška....
- TobeYarabi
- Kontakt:
zna je cojek zavrnutiSarajlijica1946 je napisao/la:Bjezi ba hilmo ne trolaj, banovat cu te kao bekic one lopte sa lijeve strane.hilmo je napisao/la:Eto GOŠK-a iza ćoška....

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Prvih pola sata smo bili solidni dok nije @hilmo doso na istok... hilmo maleru
Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
SiouxLukavac je napisao/la:Hilmo kralju moj, molim te promjeni avatar, pa makar bio i plave boje...hilmo je napisao/la:Eto GOŠK-a iza ćoška....
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To je jedan od mnogo, samo na ovoj utakmici.TobeYarabi je napisao/la:zna je cojek zavrnutiSarajlijica1946 je napisao/la:Bjezi ba hilmo ne trolaj, banovat cu te kao bekic one lopte sa lijeve strane.hilmo je napisao/la:Eto GOŠK-a iza ćoška....![]()
Idemo redom;
Dovest kompletan novi strucni stab;
Trener kao uski brijeg mladzi tip koji ima iskustvo
Kodro
Ili nesto nako ko ciri blazevic
Registrovat onog srbina dat kapitensku krsti peri
Dovest igraca tipa ordagic i jednog jos veznog
Koristit skyp viber ako se nema para za telefon nazvat Tana i recimu pripremi 2m$ za zimski prelazni rok, ili prodaj klub do tad
Direktorica treba dobit otkaz
Faruk zeljo visoko otkaz danas
Onaj iz plina gasa presjednik ako nece njegova firma bit nas sponzor odma dAnas odkaz
Dovest sportkog direktora u vidu bolica, sergej
U akademiju dovest zlatana bajramovica i krenut. Tan ako nece da ovo ispostuje ja sam da se horde okupe posle prvog sledeceg domaceg poraza i da odu pravo u kancelariju i posutaju od direktorice do cistacice..
Btw; To sto nas tuku to sto nas J*** sudije to nije izgovor da izgubis od najlosije ekipe na svom terenu.
Kodro
Koristit skyp viber ako se nema para za telefon nazvat Tana i recimu pripremi 2m$ za zimski prelazni rok, ili prodaj klub do tad
Onaj iz plina gasa presjednik ako nece njegova firma bit nas sponzor odma dAnas odkaz
U akademiju dovest zlatana bajramovica i krenut. Tan ako nece da ovo ispostuje ja sam da se horde okupe posle prvog sledeceg domaceg poraza i da odu pravo u kancelariju i posutaju od direktorice do cistacice..
Btw; To sto nas tuku to sto nas J*** sudije to nije izgovor da izgubis od najlosije ekipe na svom terenu.
I odreći se odvratne himne.Pitar6785 je napisao/la:Idemo redom;
Kodro
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
joker90 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Hilmo kralju moj, molim te promjeni avatar, pa makar bio i plave boje...hilmo je napisao/la:Eto GOŠK-a iza ćoška....
Ahhahahahah hilmooo makni tog panja moli te sva raja tog treba tjerati sa upravom moj hilmaga
- PitarBordo
- Kontakt:
A libo njih tutiki haman. Plata redovna, šef zadovoljan dok podružnica posluje u finansijskom plusu - na kojem nivou je totalno nebitno.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:A libo njih tutiki haman. Plata redovna, šef zadovoljan dok podružnica posluje u finansijskom plusu - na kojem nivou je totalno nebitno.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kaze da nisi njen tip.PitarBordo je napisao/la:A libo njih tutiki haman. Plata redovna, šef zadovoljan dok podružnica posluje u finansijskom plusu - na kojem nivou je totalno nebitno.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
Bod protiv Mladosti i uz malo sreće možemo ostati na čelu lige za opstanak! #JaVjerujem

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@hilmo je ušao u 23 min mislim, nisam gledao na semafor.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Prvih pola sata smo bili solidni dok nije @hilmo doso na istok... hilmo maleru![]()
A jesmo loši u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.