FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 07 avg 2017, 05:58

Evolution87 je napisao/la:Hocel ko godisnju za zapad? Uz godisnju dolazi i dzeparac za sok, kospice i tablete!
Brate usto sam ko **** prije posla pijem kafu , nikakav sta nam uradise od kluba i procitam tvoj komentar i ispljunem kafu od smjeha , tacno tako trebaju reklamirat sezonsku :urnebes:
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 avg 2017, 07:48

Odakle se nekotise ovi sto "vole fks"
Kad je klub bio u **** nisi ih mogao na karti naći, sad odjednom svi na broju.
Jedna od jačih stvari su laži koje nam plasiraju. Prvo valentin sa kapitalcima, siromašnim zimskim tržištem, produženjem ugovora duljevicu, dakle sve objave na zvaničnoj stranici fks.
Onda Senad propuh, prošle sedmice ima dobru, položenu ekipu, eto ako slučajno.dodje neki igrač.... Uigrani, samo.treba to prodrmati
Pljus, ne.valja ekipa, nije uigrana, ne valjaju pojačanja.... Lažov, samo je.pričao Sto je uprava htjela da čuje.dok ne.dobije ugovor.
Dalje, o maidu, kantardzicu, krajinama i sličnim ublehama ne.treba ni govoriti, ti su preživjeli sve sto se moglo preživjeti, o neprofesionalnosti one poture i ljudi koji uređuju fks fb Page ne treba ni pričati... O tome da na mail ne.znaju odgovoriti bilo kakav, do toga da poslije poraza ih ne.možeš naći ni preko mob.

Nemaju pojma kuda vode klub (ali mi vidimo, provalija), sta da rade i kako. A imaju još vremena, 3 vrhunska.pojačanja i bili bi prvi favoriti za titulu i otjerati ovo taktičara i dovesti trenera. Liga nikada lošija a bgm i mi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 avg 2017, 08:24

Zadnja objava na našoj zvaničnoj fb stranici je sastav koji je počeo protiv Goška, sljedeca objava će biti da je produžena saradnja sa Amkom ili slična ubleha :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 07 avg 2017, 08:32

J*** li vam frisko umrlo. Picka vam materina posrana.
UPRAVA NAPOLJE!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 avg 2017, 08:36

Kući gubimo, na strani dobijamo. Bez sekiracije. Strategija i vizija ove sezone. Na gostovanju nema pritiska :kafa:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 avg 2017, 08:49

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/sarano ... bni/247414

Sposobni su oni itekako,samo sto im je vlastiti interes ispred interesa kluba,a dug koji sada imamo prema Tanu je tezi i opasniji od onog duga koji smo imali prema drzavi.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 avg 2017, 09:01

Jarane, dobio nas granicni prelaz...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 avg 2017, 09:14

NA FB osim sto blokiraju sve one koji ne pisu kako bi oni zelili, nisu u stanju napisati ni rezultat utakmice.
Mame vam se svima nahebem.
Hajmo ih mailovima zatrpati.

Znam da ih to nece plaho nasikirati, ali eto, bar nesto da uradimo.

Ovo je fakat dno dna. Bolje da se ugasimo, nego ovako stanje da bude. A kako je krenulo, ovi ce fakat ugasiti klub.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 avg 2017, 09:51

Evander je napisao/la:NA FB osim sto blokiraju sve one koji ne pisu kako bi oni zelili, nisu u stanju napisati ni rezultat utakmice.
Mame vam se svima nahebem.
Hajmo ih mailovima zatrpati.

Znam da ih to nece plaho nasikirati, ali eto, bar nesto da uradimo.

Ovo je fakat dno dna. Bolje da se ugasimo, nego ovako stanje da bude. A kako je krenulo, ovi ce fakat ugasiti klub.
Zadnja vijest je sastav sa Goškom, a sljedeća će biti produženje saradnje sa Amkom ili slična ubleha.Brišu uglavnom ako se postavi pitanje šta je sa kapitalnim pojačanjima na Koševu.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 10:25

Kakav penal, nije ga ni "zgrabio" kako treba ovaj je vec pao.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 10:28

:kafa:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 07 avg 2017, 10:39

Ljudi ozbiljno ako volite ovaj klub , daj da se organizujemo nesta , sve ideje su dobrodosle , ne mozemo samo srat po forumu dok nam klub bukvalno sjebase do ismijavanja. Ovo ako ovako nastavi mi cemo samo postat ime koje je nejad nes znacilo , ko i Velez , koji mi je drag al su ga sjebali i tesko se vratiti na kolosjek kad ga uusmrdis toliko. Molim vas , ha sam frajer u kasnim 30tim i ako sam ja spreman i ako ja volim klub da sam spreman svasta radit znam da ih ima ko ja kolko oces , al dovoljno je 100 tupavih da im stane na put i kaze ovako ne moze vise
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 avg 2017, 10:41

Jedino "stara garda" ovdje nesto moze uraditi. A nije da se vec ne organizuju ;)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 avg 2017, 10:43

http://www.in dex.hr/sport/clanak/i-komentator-je-ostao-bez-komentara-pogledajte-centarsut-koji-je-nasmijao-bih/987005.aspx

:rol: :rol: :rol: :rol:
OSTAVI KOPACKE DEBILCINO TUZLANSKA
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 07 avg 2017, 10:48

Evolution87 je napisao/la:http://www.in dex.hr/sport/clanak/i-komentator-je-ostao-bez-komentara-pogledajte-centarsut-koji-je-nasmijao-bih/987005.aspx

:rol: :rol: :rol: :rol:
OSTAVI KOPACKE DEBILCINO TUZLANSKA
YEBEM LI MU MAJKU POGANU

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 avg 2017, 10:56

paulus je napisao/la:Ljudi ozbiljno ako volite ovaj klub , daj da se organizujemo nesta , sve ideje su dobrodosle , ne mozemo samo srat po forumu dok nam klub bukvalno sjebase do ismijavanja. Ovo ako ovako nastavi mi cemo samo postat ime koje je nejad nes znacilo , ko i Velez , koji mi je drag al su ga sjebali i tesko se vratiti na kolosjek kad ga uusmrdis toliko. Molim vas , ha sam frajer u kasnim 30tim i ako sam ja spreman i ako ja volim klub da sam spreman svasta radit znam da ih ima ko ja kolko oces , al dovoljno je 100 tupavih da im stane na put i kaze ovako ne moze vise
Brate u pravu si 100% i ja sam za,apsolutno! Nama fakat prijeti sudbina Veleza,mozda ne u toj mjeri da igramo federalku,ali da tavorimo u donjem dijelu tabele to svakako. Do sada smo se mogli i zaye8avati,ali stanje je alarmantno i raja je sve vise svjesna toga sto je jedino pozitivno u svoj ovoj zbrci.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 10:57

I poslije Metalegije Gosk :kafa:

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 07 avg 2017, 11:01

zagorski je napisao/la:
paulus je napisao/la:Ljudi ozbiljno ako volite ovaj klub , daj da se organizujemo nesta , sve ideje su dobrodosle , ne mozemo samo srat po forumu dok nam klub bukvalno sjebase do ismijavanja. Ovo ako ovako nastavi mi cemo samo postat ime koje je nejad nes znacilo , ko i Velez , koji mi je drag al su ga sjebali i tesko se vratiti na kolosjek kad ga uusmrdis toliko. Molim vas , ha sam frajer u kasnim 30tim i ako sam ja spreman i ako ja volim klub da sam spreman svasta radit znam da ih ima ko ja kolko oces , al dovoljno je 100 tupavih da im stane na put i kaze ovako ne moze vise
Brate u pravu si 100% i ja sam za,apsolutno! Nama fakat prijeti sudbina Veleza,mozda ne u toj mjeri da igramo federalku,ali da tavorimo u donjem dijelu tabele to svakako. Do sada smo se mogli i zaye8avati,ali stanje je alarmantno i raja je sve vise svjesna toga sto je jedino pozitivno u svoj ovoj zbrci.
:!: Od nas navijača jedino zavisi šta će se dalje dešavati.
Ako budemo čekali na poteze rukovodstva kluba,možemo očekivati da ga još više srozaju,jer očito tamo niko nema obraza da preuzme odgovornost za ovu sramotu.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 avg 2017, 11:11

Jedino rjesenje je oformiti grupu ljudi koji ce traziti novog investitora .nece biti lahko ali nek za 5 godina nadju pravog investitora bit ce dobro .

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 avg 2017, 11:12

Ma kakva odgovornost kad se svjesno ovako ponasaju. Njima je bitno samo uzeti plate svakog prvog,niti ima sposobnih ljudi u klubu vise niti ima dobronamjernih.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Badgley i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []