FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 12:32

Sva neprofesionalnost, nezrelost i debilizam trenutne administracije se može sažeti u ovu činjenicu da je posljednja objava na službenoj stranici Kluba sastav pred utakmicu. Stvarno ne vidim kako neko ovo može braniti ili učestvovati u ovome kroz "treba podržati i kad je loše."

@joker Jedino PR manager, šta kažu branioci samo troje ih tamo, a na ovoj listi 5 osoba barem. :lol:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 avg 2017, 12:37

PitarBordo je napisao/la:Sva neprofesionalnost, nezrelost i debilizam trenutne administracije se može sažeti u ovu činjenicu da je posljednja objava na službenoj stranici Kluba sastav pred utakmicu. Stvarno ne vidim kako neko ovo može braniti ili učestvovati u ovome kroz "treba podržati i kad je loše."

@joker Jedino PR manager, šta kažu branioci samo troje ih tamo, a na ovoj listi 5 osoba barem. :lol:
Možda se još igra na Koševu, objavit će naš vrli Trbić sve nakon tekme. :kafa:

slika

Nakon ovog im se svima gubi trag! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 12:41

joker90 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Sva neprofesionalnost, nezrelost i debilizam trenutne administracije se može sažeti u ovu činjenicu da je posljednja objava na službenoj stranici Kluba sastav pred utakmicu. Stvarno ne vidim kako neko ovo može braniti ili učestvovati u ovome kroz "treba podržati i kad je loše."

Možda se još igra na Koševu, objavit će naš vrli Trbić sve nakon tekme. :kafa:

slika

Mozda :kafa: su i oni emotivno potreseni, pa otisli ljudi do mora da se malo okupaju.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 07 avg 2017, 12:42

Hajmo reci da je Cala otisao iz moralnih razloga (nakon poraza od aktuelnog sampiona) kao sto je izjavljeno,i ne sporim da covjek ima obraza. Kako se onda ovo zove kad popusis od mjesne zajednice koja je u ovoj ligi vjerovatno opet samo prolaznik?? Jesu li ove moralne gromade trebale isto uraditi?? Jel im trebao proraditi taj osjecaj da kao vojnici kluba sa neogranicenom ljubavi prema istom odstupe?? Da li se ova blamaza moze uopste porediti sa bilo kojom u posljednjih ko zna vec koliko??
Imbecili su to kojim je naravno paravan prodavanje price o privrzenosti klubu.
Pa ovo su najveci grobari kluba od njegovog postojanja.
Sahranit ce ga definitivno,u to vise nema nikakve sumnje.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 avg 2017, 12:43

Bahati, bahati Trbić! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 12:43

joker90 je napisao/la:Možda se još igra na Koševu, objavit će naš vrli Trbić sve nakon tekme. :kafa:

slika

Titam k'o Sjeverna Koreja. :lol:

Preliminarni rezultat je 0:1, čekamo službenu da potvrdi, možda smo i pobjedili.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 12:45

socrates je napisao/la:Hajmo reci da je Cala otisao iz moralnih razloga (nakon poraza od aktuelnog sampiona) kao sto je izjavljeno,i ne sporim da covjek ima obraza. Kako se onda ovo zove kad popusis od mjesne zajednice koja je u ovoj ligi vjerovatno opet samo prolaznik?? Jesu li ove moralne gromade trebale isto uraditi?? Jel im trebao proraditi taj osjecaj da kao vojnici kluba sa neogranicenom ljubavi prema istom odstupe?? Da li se ova blamaza moze uopste porediti sa bilo kojom u posljednjih ko zna vec koliko??
Halo bolan pobijedila nas ekipa čiji je kapiten bio u zatvoru za namještanje utakmica. :lol:

Pa ja od takve ekipe da izgubim, odmah nakon tekme bi dao ostavku i na istok da mi ljudi u facu je8u sve što sam klub osramotio. Al' libo Repuha, on me podsjeća na Hurtića neodoljivo. Tj. identičan pristup i utakmicama i ovim izjavam i identična priča okvirno.
Samo Saraj'vo.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 avg 2017, 12:46

Sarajlijica1946 je napisao/la:Zadovoljan sa evropom i da ova bagra bude otjerana bar do ljeta!

redsjednik Skupštine Valentin Ilievski
Predsjednik odbora direktora Alen Hujić
Član odbora direktora Derek Chin
Član odbora direktora Elvir Krajina
Član odbora direktora Ken Choo
Član odbora direktora Lim Meng Kwong
Generalni direktor Sabrina Buljubašić
Generalni sekretar Mirza Hadžić
Šef akademije Sanjin Alagić
Šef škole fudbala Emir Karahmet

Tehnički direktor Elvir Kantardžić
Šefica finansija Merisa Peco
Finansije Maja Kurić
Finansije Džemila Hadžiavdić
Blagajna Salko Ćimić
Direktorica marketinga i komunikacija Anela Potura
PR Manager Tarik Trbić
Web Bakir Husović
Marketing asistent Ines Arapović
Marketing asistent Dino Mulalić
Članstvo i sezonske ulaznice Aida Kadić
Sekretar Akademije FK Sarajevo Ismar Hadžiosmanović
Sekretar Akademije FK Sarajevo Nermin Šabanović
Sekretar omladinskog pogona Mirnesa Poturak

I sta kog k.urca rade ovi kinezi, njih jos niko nije vidio, nisu se ljdui oglasili u ime kluba, niti jedan portal nije slova napisao o njima. Sa su, yebeni masoni?
Četri direktora i četri sekretara, ovoliko funkcija nije bilo ni u komunističkim preduzećima od općeg društvenog interesa. Fakat šta rade 4 direktora, koliko ti posla u klubu ima da nam treba predsjednik odbora direktora, generalni diektor i tehnički direktor. Kantardžić je tehnički direktor znači da preko njega ide nabavka svega što klub kupuje, zanimljiva pozicija ;) . Koja je nadležnost generalnog direktora i predsjednika odbora direktora, uzimajući u obzir da imamo i šefoci finansija (koju nisam računao u direktore). Fakat šta uopće rade Hujić i Sabrina. Bar 2 direktora su viška. Tri sekretara i još plus generalni sekretar, i Telekom bi nam pozavidio na sistematizaciji radnih mjesta. Obzirom koliko imaju posla sve sekretarske poslove može obavljati jedan čovjek i to u normalno radno vrijeme od 08 do 16 h. Ako već imamo direktoricu marketinga i komunikacija, koji će nam onda PR, ova direktorica sve to može obavljati, računajući da ima i dva asistenta.
Stvarno je vrijeme za neku akciju, ovo vodi samo u propast.
Zadnja izmjena: LegendKiller, dana/u 07 avg 2017, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 12:47

PitarBordo je napisao/la:
socrates je napisao/la:Hajmo reci da je Cala otisao iz moralnih razloga (nakon poraza od aktuelnog sampiona) kao sto je izjavljeno,i ne sporim da covjek ima obraza. Kako se onda ovo zove kad popusis od mjesne zajednice koja je u ovoj ligi vjerovatno opet samo prolaznik?? Jesu li ove moralne gromade trebale isto uraditi?? Jel im trebao proraditi taj osjecaj da kao vojnici kluba sa neogranicenom ljubavi prema istom odstupe?? Da li se ova blamaza moze uopste porediti sa bilo kojom u posljednjih ko zna vec koliko??
Halo bolan pobijedila nas ekipa čiji je kapiten bio u zatvoru za namještanje utakmica. :lol:

Pa ja od takve ekipe da izgubim, odmah nakon tekme bi dao ostavku i na istok da mi ljudi u facu je8u sve što sam klub osramotio. Al' libo Repuha, on me podsjeća na Hurtića neodoljivo. Tj. identičan pristup i utakmicama i ovim izjavam i identična priča okvirno.
Pobjeze Repuh na zapad, valjda je tamo manja pljuvacina. Ispred istoka ga nisam vidio, covjek uopste nije izasao iz tunela. :mrgreen:

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 07 avg 2017, 12:49

Hocemo ljiljana na bordo dresu :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 12:49

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Pobjeze Repuh na zapad, valjda je tamo manja pljuvacina. Ipre istoka ga nisam vidio, covjek uopste nije izasao iz tunela. :mrgreen:
Ma preslikani Almir Hurtić.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 avg 2017, 12:50

Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebite vi mene, ovdje kladionica opasno radi! Pogledaj samo rezultate kluba pogotovo na domacem terenu, nakon pobjede u gostima ma hajte molim vas.
Pomišljao sam na ovo 100 puta, ali sve se tješim da nije to, nego da smo nesposobni. :lol: Ma da, ne bi me iznenadilo ništa više..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 07 avg 2017, 12:50

Sad čujem da je moguć bojkot od strane HZ na utakmici protiv Mladosti. Ima li istine tu?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 12:51

LegendKiller je napisao/la:
Četri direktora i četri sekretara, ovoliko funkcija nije bilo ni u komunističkim preduzećima od općeg društvenog interesa. Fakat šta rade 4 direktora, koliko ti posla u klubu ima da nam treba predsjednik odbora direktora, generalni diektor i tehnički direktor. Kantardžić je tehnički direktor znači da preko njega ide nabavka svega što klub kupuje, zanimljiva pozicija ;) . Koja je nadležnost generalnog direktora i predsjednika odbora direktora, uzimajući u obzir da imamo i šefoci finansija (koju nisam računao u direktore). Fakat šta uopće rade Hujić i Sabrina. Bar 2 direktora su viška. Tri sekretara i još plus generalni sekretar, i Telekom bi nam pozavidio na sistematizaciji radnih mjesta. Obzirom koliko imaju posla sve sekretarske poslove može obavljati jedan čovjek i to u normalno radno vrijeme od 08 do 16 h. Ako već imamo direktoricu marketinga i komunikacija, koji će nam onda PR, ova direktorica sve to može obavljati, računajući da ima i dva asistenta.
Stvarno je vrijeme za neku akciju, ovo vodi samo u propast.[/quote]

Kantardzic, jel on nabavlja opremu akademcima 100 godina. :)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 12:55

Sjećam se kada sam ovdje među ostalima pitao šta je sa opremom za ostale uzraste u Klubu, pa me ovdje isjekli na milion dijelova kako odmah tražim u svemu da nešto popljujem, kako će doći i za djecu uskoro oprema. :kafa:

Mi smo jedni od rijetkih kojima je robna marka sponzor samo da bi dobili popust na kupovinu dresova za prvi tim. :lol:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 12:56

joker90 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebite vi mene, ovdje kladionica opasno radi! Pogledaj samo rezultate kluba pogotovo na domacem terenu, nakon pobjede u gostima ma hajte molim vas.
Pomišljao sam na ovo 100 puta, ali sve se tješim da nije to, nego da smo nesposobni. :lol: Ma da, ne bi me iznenadilo ništa više..
Ne pitaj me nista, lose se osjecam skroz kad pomislim na ovo. Covjek je kupio klub drzi uhljebe a klub ga ne zanima, kvota je bila 1.25 na Sarajevo, ja pogledao prije podne, i bi iz x u 2. :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 avg 2017, 12:57

joker90 je napisao/la:Bahati, bahati Trbić! :lol:
Ma nesposobno bolan sve, sreca pa su odmah stavili na zvanicnu, fb svakako i ne gledam. :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 07 avg 2017, 12:57

Transfer1312 je napisao/la:Jedno pitanje . Ko je doveo Direktoricu i Predsjednika!? Nije mogao doći Kinez i reći daj Ilievskog , daj Sabrinu . Ja imam osjecaj da neko stoji iza toga ali samo se šuti u javnosti...
Kakav Tan, kakvi kinezi. Ljudi zaboravili da pistojimo. Tan jednokratno pomogao i digao ruke.
Dovela ih SDA i krije se iza imena Makedonca, jer nije ofirno. Cilj im je da svima ogade fudbal jer sport nije strategija ove vlasti i da lagano, onako konakovicevski, ugase klub.
Sta ce sport ljudima? To zblizava ljude a mi ih moramo cijepati na atome!
Zato yebeni grad, kanton, federacija i drzava nikad nisu napravili ni stadion u Sarajevu!
FKS je bitan samo nama navijacima, nazalost i ako se ne ujedinimo i nesto ne pokrenemo, UGASIT CE NAM GA SIGURNO!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2017, 12:58

joker90 je napisao/la:
Ali opasno se pocelo o tome javno govoriti, ni ja nesmijem pomisliti da je to stvarno istina.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 12:59

Ja sam za svaki vid akcije, ali istovremeno sam svjestan da ja kao ja nemam nikakvu društvenu moć da istu pokrenem. Mogu samo kukati ovdje.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []