To nije sve, mene stid kakvih slika imaPitarBordo je napisao/la:Da se malo prisjetimo kako je to izgledalo prije nekoliko godina.......

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To nije sve, mene stid kakvih slika imaPitarBordo je napisao/la:Da se malo prisjetimo kako je to izgledalo prije nekoliko godina.......
Bili na kraju peti ili osmi, meni apsulutno nema razlike.PAPE1 je napisao/la:Pogodice istinskog navijača,onih par hiljada koji su uvijek tu,njima to nije smiješno niti će ikada biti a nama koji ovdje piskaramo možda i bude,mi smo ovdje ionako pukli,čas se smijemo,čas plaćeno,sad pozitivni sad negativni,sve nešto mijenjamo a pomakli nismo,a svi smo neki menadžeri,intelektualci...Evander je napisao/la:Nekoga ce pogoditi ako zavrsimo u LZO?
Tana, Valentina, Anelu... nece sigurno.
Zasto bih se onda i ja sikirao radi toga?
Sad mi ovo sve smijesno postalo.
HeraklitMracni je napisao/la:Vidim jutros u City centru Hebiba , cvike nabio smije se na glas , doslo mi da ga bacim sa sprata ...
Da si ga bacio i pod bi fulio lik, ne bi se razbio!HeraklitMracni je napisao/la:Vidim jutros u City centru Hebiba , cvike nabio smije se na glas , doslo mi da ga bacim sa sprata ...
Bacio ga kaže sa trećeg na parking, frajko završio na četvrtom.joker90 je napisao/la:Da si ga bacio i pod bi fulio lik, ne bi se razbio!HeraklitMracni je napisao/la:Vidim jutros u City centru Hebiba , cvike nabio smije se na glas , doslo mi da ga bacim sa sprata ...
Ko da mu je Nedzad Fazlija u rodujoker90 je napisao/la:Da si ga bacio i pod bi fulio lik, ne bi se razbio!HeraklitMracni je napisao/la:Vidim jutros u City centru Hebiba , cvike nabio smije se na glas , doslo mi da ga bacim sa sprata ...
Moramo apelovati na savez da ove sezone samo 1 klub ispada a ne 2Sarajlijica1946 je napisao/la:Sreca je pa je Celik cekirao kartu za federalku.
Nesreća što je druga još uvijek up for grabs.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sreca je pa je Celik cekirao kartu za federalku.
Biti treci i rekreativno odigrati jednu utakmicu protiv nekih amatera, meni ne pricinjava nikakvo zadovoljstvo i satisfakciju.ElCartel11 je napisao/la:Ma kakva LZO, na kraju cemo biti 3-4 i tako opet u krug. Problem je sto su se navijaci navikli i pocnu price samo da Evropu izborimo.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Beli98, bhfanatic14, Burberry46, guadalupe, Haksss, keli, mnon46, plisek, Posejdon, Rajvosa4ever, Sinfoc1986 i 88 gostiju.