FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zasto u prijateljskim utakmicama ne igraju tipa Liivak ili Lelic , nego jedno te isto ...
- PitarBordo
- Kontakt:

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 07 avg 2017, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jedan cigo dao sinu ime Bafo-lo Soldžer
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
To su pitanja za nestručni štab, ima još milion pitanja ali bit ću zadovoljan kad bi na ovih 10 pitanja KONKRETNO odgovorili, a ako ih zatrpamo mejlovima, morat će izać u javnost sa odgovorima.HeraklitMracni je napisao/la:Zasto u prijateljskim utakmicama ne igraju tipa Liivak ili Lelic , nego jedno te isto ...
Zamolio bi svakog da odvoji minut i da im pošalje mejl.
ŠALJITE NA SLJEDEĆE MEJLOVE (kopirajte listu i zalijepite na mjestu kome šaljete poruku):
[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
PITANJA:
1. Konkretno, šta je sa izgradnjom kampa, kada će tačno početi i kada tačno završiti radovi i zašto dosadašnji obećani rokovi nisu ispoštovani?
2. Situacija sa Crnkićem i Husejnovićem?
3. Kakav je to ugovor sa NIKE-om jer akademci igraju i treniraju u 3-4 (tri-četiri) godine staroj, "HAAD" opremi?
4. Obećanja gosp. Valentina: šta je sa najavljenim kapitalcima, najavljen je bio i ostanak Duljevića, najavljen je i novi stručni štab?
5. Komentar od gosp. Ilievskog na sponzora Messer najljućeg rivala? Znamo ko je generalni direktor pomenute firme, zbog toga to pitanje?
6. Koliki je tačan broj zaposlenih u klubu i na osnovu kojih kriterija se zapošljavalo, bez ikakvog javnog konkursa?
7. Video skaut, Ermin Avdić, godinama unazad, sve se mjenja, od igrača, trenera, vlasnika, direktora, predsjednika.. samo je on vječan, kako i zašto, kakve reference ima gosp. Avdić da "preživaljava" smjene svih?
8. Navedite imena kandidata, za šefa stručnog štaba, sa kojima ste obavili razgovore prije nego što ste se odlučili za gosp. Repuha?
9. Koje ste nove sponzore vi kao uprava doveli u klub?
10. Rezime Vašeg rada u zadnjih pola godine (6 mjeseci) ili za vrijeme koje ste proveli u FK Sarajevo?
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 07 avg 2017, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako je cinjenica da imamo najveci budzet, a da puno odlazi na nesportski dio, jasno je gdje lezi problem; sto neko spominje mini sda. A vidimo sta to znaci...nista dobro.
Jos uz to dodaj da se pitaju ljudi koji ne zive u Sarajevu, ne rade nista osim sto potvrde/odbiju prijedlog...nula bodova.
Ali me najvise cudi (ma i ne cudi) kako nasi ljudi ne mogu izvuci max iz situacije; koliko god da imas para imas sansu da dovedes igrace, trenera itd. Ali nisu pokazali da umiju...steta. Licno ne znam ima li iko vise da je sposoban da povuce naprijed, uz pretpostavku da ovi sadasnji nisu sposobni, a ne da ih neko sabotira i sl.
Jos uz to dodaj da se pitaju ljudi koji ne zive u Sarajevu, ne rade nista osim sto potvrde/odbiju prijedlog...nula bodova.
Ali me najvise cudi (ma i ne cudi) kako nasi ljudi ne mogu izvuci max iz situacije; koliko god da imas para imas sansu da dovedes igrace, trenera itd. Ali nisu pokazali da umiju...steta. Licno ne znam ima li iko vise da je sposoban da povuce naprijed, uz pretpostavku da ovi sadasnji nisu sposobni, a ne da ih neko sabotira i sl.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nece te dobiti odgovor. ja sam prije pocetak sezone steo da napravim interviju za Janjosom za transfermarkt. kad sam predao pitanje nisu mi dali. 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Neka nas bar 50 pošalje po dva put dnevno mejl, odgovorit će za dva-tri dana!
Da bi izbjegli njihove "diplomatske" odgovore i suplju, malo sam preuredio i nadogradio pitanja sa potpitanjima. Ako neko imaju ideju, neka nesto nadoda ili neka izbaci.SiouxLukavac je napisao/la:Evo pitanja, mislim da je to to osnovno, pitanja su gramatički ispravno napisana i dobro postavljena.
1. Konkretno, šta je sa izgradnjom kampa, kada će tačno početi i kada tačno završiti radovi i zašto dosadašnji obećani rokovi nisu ispoštovani?
2. Situacija sa Crnkićem i Husejnovićem? Receno je prvo da je Crnkic samoincijativno otisao, pa se sad provlaci prica da ga je klub pustio. Da li su mu isplacene plate za ovaj period i sta je klub poduzeo da ga se adekvatno kazni? Mozemo li ocekivati da se sutra Crnkic vrati u ekipu bez ikakvih poslijedica? Zasto Husejinovi bar ne trenira sa ekipom nego mu je dato da uziva u slobodnim danima i da uzima nemalu platu?
3. Kakav je to ugovor sa NIKE-om jer akademci igraju i treniraju u 3-4 (tri-četiri) godine staroj, "HAAD" opremi? Obzirom da i ove godine prvi tim igra u istoj garnituri, ne namece li se pitanje da ste samo sa lagera kupili odredjen kontigent dresova, a da za omladisnke selekcije nije bilo para da budu u istoj opremi kao prvi tim?
4. Obećanja gosp. Valentina: šta je sa najavljenim kapitalcima, najavljen je bio i ostanak Duljevića, najavljen je i novi stručni štab? Smatrate da je "kapitalac" Velkoski koji nije imao mjesto u prvih 11 Vjetnamkse lige ili je to pak Kuzmanovic koji ne moze ni prvih 11 da izbori?
5. Komentar od gosp. Ilievskog na sponzora Messer najljućeg rivala? Znamo ko je generalni direktor pomenute firme, zbog toga to pitanje?
6. Koliki je tačan broj zaposlenih u klubu i na osnovu kojih kriterija se zapošljavalo, bez ikakvog javnog konkursa? Ima li istine u tome da su mnogi od zaposlenih u rodbinskim vezama sa vispokozicioniranim ljudima iz bivse i sadasnje uprave? Smatrate li da je broj zaposlenih proporcionalan onome sto klub pruza u zadnje tri godine? Ako nije, radi cega se ogromna sredstva izdvajaju za uposlene, a prvi tim nema dovoljan broj adekvatnih igraca (stoperi, vezni red), nego u sezonu ulazi sa igracima koji prinudno igraju pozicije koje im ne odgovaraju? Ako na to dodamo kartone i povrede, koji su neminovnost tokom sezone, sa kojim kadrom mislite da mozete izgurati sezonu i ostvariti "visoko postavljenje ciljeve"?
7. Video skaut, Ermin Avdić, godinama unazad, sve se mjenja, od igrača, trenera, vlasnika, direktora, predsjednika.. samo je on vječan, kako i zašto, kakve reference ima gosp. Avdić da "preživaljava" smjene svih?
8. Navedite imena kandidata, za šefa stručnog štaba, sa kojima ste obavili razgovore prije nego što ste se odlučili za gosp. Repuha?
9. Koje ste nove sponzore vi kao uprava doveli u klub?
10. Rezime Vašeg rada u zadnjih pola godine (6 mjeseci) ili za vrijeme koje ste proveli u FK Sarajevo?
11. Ko ce i na koji nacin snositi posljedice ako klub i ove godine ostane bez trofeja?
Evo ovako kopirajte u polje pošiljaoca, a ono će ih samo razvrstati:
[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
Slati dok ne odgovore, pa bar nešto.
Proslijedite na fksinfo
Proslijedite na fksinfo
- ElCartel11
- Kontakt:
Pitanja proslijediti na vaznije sportske portale, a ovaj SS.ba mi je nekako najvazniji pa tako bi nam mozda @aco mogao pomoci u ovome.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Poslao, valjda odgovore ..
I ne vaznije portale, novine, ali tako da svi vide na vide adrese na koje su pitanja poslana.ElCartel11 je napisao/la:Pitanja proslijediti na vaznije sportske portale, a ovaj SS.ba mi je nekako najvazniji pa tako bi nam mozda @aco mogao pomoci u ovome.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Slati i samo slati. Brista ce, ne ocekjujem nista, ali bar nesto da uradimo.
Bar ce morati prekinuti igricu koju igraju u toku radnog vremena da bi pristisnuli DELETE vise puta dnevno.
Bar ce morati prekinuti igricu koju igraju u toku radnog vremena da bi pristisnuli DELETE vise puta dnevno.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Poslao sam na sportske, ****, $Csport, faktor, sportsport poruke u vezi ove "akcije", valjda neki portal to i isprati.
Posalji 5 KM Sinanu kredita on ce sve pisati sta hoces.
aljezeera balkans, N1, Hayat...SiouxLukavac je napisao/la:Poslao sam na sportske, ****, $Csport, faktor, sportsport poruke u vezi ove "akcije", valjda neki portal to i isprati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast ljudi! slabo ce sta biti od toga ali evo i ja sam poslao sa 2 maila ova pitanja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️