Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Los*Blancos
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Butragueño: "La mala suerte la hemos tenido en el tercer y el cuarto bombo"
Butragueño:"Losu srecu smo imali kod treceg i cetrvrtog nosioca"
Butragueño:"Losu srecu smo imali kod treceg i cetrvrtog nosioca"
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Prosetacete se kroz ovu grupu bre 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Lud? 
Pa dobro, lud sam ja, ali tek kad zavrsi grupna faza to mozes reci
ja skoro dobro prognozirao samo sam pogrijesio rubina 
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
- Los*Blancos
- Kontakt:
Brnjoo je napisao/la:Lud?
To smo rekli i prosle godine pa smo se drzali za shupak
- Los*Blancos
- Kontakt:
Brnjoo je napisao/la:To smo rekli i prosle godine pa smo se drzali za shupak
Ah da, vjerovatno ce nam pomoci njegovi ocajni sutevi sa 25-30 metara
pa dobro je mozda i prodjete grupnu fazu ove godine, al za dalje nesto nemojte se nadat odmah da vam kazem
XD
Razumijes ti mene burazere moj 
Ne, pomoci ce nam njegovi sjajni driblinzi, osjecaj za gol, brzina, prodori i ne ocajni nego sjajni sutevi sa 20-ak metara.Brnjoo je napisao/la:Ah da, vjerovatno ce nam pomoci njegovi ocajni sutevi sa 25-30 metara
Kada prvu sa Milanom igramo, i gdje?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Mou se vraca nA Meazzu kao pobjednik da se malo ruga milanezima

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
macaaaaaaaaaaa uozbilji se ba, Šati je sviju tiPortillo je napisao/la:Ne, pomoci ce nam njegovi sjajni driblinzi, osjecaj za gol, brzina, prodori i ne ocajni nego sjajni sutevi sa 20-ak metara.Brnjoo je napisao/la:Ah da, vjerovatno ce nam pomoci njegovi ocajni sutevi sa 25-30 metara
Razumijes ti mene burazere moj 
Luca.Toni je napisao/la:pa dobro je mozda i prodjete grupnu fazu ove godine, al za dalje nesto nemojte se nadat odmah da vam kazemXD
- Los*Blancos
- Kontakt:
znas znasPortillo je napisao/la:Ne, pomoci ce nam njegovi sjajni driblinzi, osjecaj za gol, brzina, prodori i ne ocajni nego sjajni sutevi sa 20-ak metara.Brnjoo je napisao/la:Ah da, vjerovatno ce nam pomoci njegovi ocajni sutevi sa 25-30 metara

Nema tu sta mafija odredjivati, to se odmah kompjuterski pri zavrsetku izvlacenja obavi. IGramo sa Milanom u trecem i cetvrtom kolu jer su oni nosioci skupine, a mi smo iz drugog sesira. Tako to obicno biva i tako je bilo prosle sezone.
A kako cete vi doci do podataka za datum, to ja ne znam
A kako cete vi doci do podataka za datum, to ja ne znam
- Nail for Real
- Kontakt:
Milan nije kao nekad. Ajax potencijalno opasan. Samo mi zao zvog Auxerra
Necemo citat predivne komentare @Monologa 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
xD nije loša grupa Ajax je najveća prijetnja jedino,ako Milan ne dovede Ibru i Ronaldinho se opet ne povampiri ovi francuzi su trebali ispast od Zenita razvalio ih Zenit žabarski su prošli možda nam mog uzet bod 
I trebamo pitat monologa da skine potpis,ako ne skine onda smo najebalio
I trebamo pitat monologa da skine potpis,ako ne skine onda smo najebalio
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A grupe u p.m..MIlan yebote znao sam dosadili smo jedni drugima,pošto bi dobili Engleze....a ovo ostalo po meni teže je gostovanje kod ovih mesara iz Francuske nego kod Ayaxa...vjerovatno smo prvi jer če Milan negdje izgubit bodove,džaba im i kad nas dobiju...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los*Blancos
- Kontakt:

Mourinho:"Zelim izraditi novi Real Madrid od nule"
Igrati dobro o pobijeda???ako neigras dobro ne pobijedjujes???
"Volio bi da sam imao Raula pod mojom komandom"
-Real Madrid novi ugovor za Sergia Ramosa 5 mill godisnje do 2016g
-Barca prodaje Ibrahimovica i gubi 47 mill eura.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Mourinho: Moji igrači gladni su pobjeda
U razgovoru za službenu internetsku stranicu UEFA-e trener Real Madrida Jose Mourinho komentirao je kompoziciju svoje nove momčadi.
Svoju je momčad opisao "nesavršenom", ali "gladnom pobjeda i trofeja".
- Ono što me se najviše dojmilo kada sam došao ovdje je činjenica da igrači zaista žele pobjeđivati. Unatoč onome što ljudi možda misle, ovi se igrači ne osjećaju udobno samo zato jer igraju za klub kao što je Real. Situacija je upravo suprotna, igrači žele pobjeđivati i napredovati. S takvim momčadima volim raditi. Ovo nije savršena momčad niti je momčad koja je nasumično posložena, a meni je zadovoljstvo raditi s tim igračima - komentirao je Mourinho.
Kontroverzni portugalski stručnjak komentirao je i ljetni transfer legendarnog klupskog kapetana Raula Gonzaleza Blanca u redove Schalkea.
- Raul je simbol Real Madrida, simbol velikog profesionalca i klupske ikone. Ipak, on je igrač koji također zaslužuje slobodu donošenja odluka u svom životu i karijeri. On je inteligentan čovjek koji želi igrati u svakoj utakmici, ali je razumio da se uz Karima Benzemu i Gonzala Higuaina, napadače koji obojica imaju 22 godine, njegova pozicija unutar kluba promijenila.
U razgovoru za službenu internetsku stranicu UEFA-e trener Real Madrida Jose Mourinho komentirao je kompoziciju svoje nove momčadi.
Svoju je momčad opisao "nesavršenom", ali "gladnom pobjeda i trofeja".
- Ono što me se najviše dojmilo kada sam došao ovdje je činjenica da igrači zaista žele pobjeđivati. Unatoč onome što ljudi možda misle, ovi se igrači ne osjećaju udobno samo zato jer igraju za klub kao što je Real. Situacija je upravo suprotna, igrači žele pobjeđivati i napredovati. S takvim momčadima volim raditi. Ovo nije savršena momčad niti je momčad koja je nasumično posložena, a meni je zadovoljstvo raditi s tim igračima - komentirao je Mourinho.
Kontroverzni portugalski stručnjak komentirao je i ljetni transfer legendarnog klupskog kapetana Raula Gonzaleza Blanca u redove Schalkea.
- Raul je simbol Real Madrida, simbol velikog profesionalca i klupske ikone. Ipak, on je igrač koji također zaslužuje slobodu donošenja odluka u svom životu i karijeri. On je inteligentan čovjek koji želi igrati u svakoj utakmici, ali je razumio da se uz Karima Benzemu i Gonzala Higuaina, napadače koji obojica imaju 22 godine, njegova pozicija unutar kluba promijenila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.