FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

benTzley
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la benTzley » 07 avg 2017, 13:19

Sariel je napisao/la:ma naravno da je biznis...
al ima nesto i iznad biznisa...
a tu se opet vrtimo u krug.
U fudbalskom svijetu na prste jedne ruke mogu se izbrojati igraci poput Tottija i Gerrarda nazalost to je tako. Igraci mogu igrat desetak godina i sto zaradi zaradi pogotovo kod nas pa onda ne mozes im ni zamjerit toliko al kad u jacim ligama primaju milione i opet odu za jos koji milion nemas sta reci dalje. Tako je kako je nama budalama nikad nece bit svejedno kad neko nas ode u rivalske klubove al prezali se i to :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 avg 2017, 13:32

ma to je ozbiljna lova ,ovo ovde je kikiriki..
plus ne pricamo o "legendama2-nego o djeci koja sa 17 18 odu...a bez da klub to fino naplati..
al tu ima i do kluba..treba imat viziju sta hocemo tacno?
dakle zivi se od prodaje igraca,ulaznica i sponzora...
za prodaju igraca moras imat jak OP, u koji moras ulozit, i izbacivat igrace na trziste tj.na teren.
po meni bojli vid nego ovi polovnjaci koji su ni tam ni vam..
naravno uz kombinaciju nekog iskustva na terenu.
to je neki vid izlaza za klub koji ne moze zivjet od ulaznica tv prava i sa malim sponzorskim ugovorima zar nije???

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 07 avg 2017, 14:41

Sariel je napisao/la:ma to je ozbiljna lova ,ovo ovde je kikiriki..
plus ne pricamo o "legendama2-nego o djeci koja sa 17 18 odu...a bez da klub to fino naplati..
al tu ima i do kluba..treba imat viziju sta hocemo tacno?
dakle zivi se od prodaje igraca,ulaznica i sponzora...
za prodaju igraca moras imat jak OP, u koji moras ulozit, i izbacivat igrace na trziste tj.na teren.
po meni bojli vid nego ovi polovnjaci koji su ni tam ni vam..
naravno uz kombinaciju nekog iskustva na terenu.
to je neki vid izlaza za klub koji ne moze zivjet od ulaznica tv prava i sa malim sponzorskim ugovorima zar nije???
Svakako. Uz naravno dobar scouting. Dovesti igraca sa 17 ili 18 i prodati ga. Vukotic iz Krupe ocigledan primjer. Doveli ga iz bog te pita koje lige.
Strategija ako ne znam sta valja znam sta je skupo i necu pogrijesti se pokazala kao promasaj.
Ali pitanje je ko ce kod nas koga pitati za igraca u nekoj ligi ili ga prodati? Ovim nasim uhljebima kojima je lokanje i deranje sudzuke na Tusnju vrhunac karijere. Sve bih ja njih otjerao i Mikicu i Denisa i ostale zajedno sa njima. Koliko su titula osovojili pioniri? Koliko kadeti? Koliko juniori?
& $ ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2017, 16:41

Dobar nam ovaj napadacki fudbal od strane Jagodica,tri tekme nula golova i jedan osvojen bod od Krupe :facepalm:

Hocemo li uspjeti u prvih 5 kola postici gol ??

Ali neka ,nije da nismo navikli,za nas je sok bio kada smo bili u vrhu,pa smo to razhebali,bolje ovako,znamo na cemu smo,divimo se bodu protiv Krupe i nadamo se ligi za prvaka ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 avg 2017, 16:50

staragarda je napisao/la:Tri pozitivne stvari:
1-osvojen bod
2-sjajni Muminović
3-gostujuci dresovi su perverzija teska
Ostalo KATASTROFA.... KATASTROFA....ovako ako nastave LZO i to vec poslije par kola...zivi bili pa vidjeli...imas veliku cetvorku plus Borac koji ako danas dobije nema sanse da cemo ga stici.... ostaje to 6. mjesto i vjerovatno borba sa radnikom i Krupom a Radnik nam vec bjezi OGROMNIH 6 brodova... misljenja sam ako se ne pobijedi vitez da je to to sto se lige za prvaka tice
Izvini naknadno pročitah tvoj post.Mislim da je Sarajevo izgubilo status člana velike četvorke.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 avg 2017, 16:56

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Pa brate to bi bilo 352 il neki miks jel tako??
S ov8m igracima???
Pa kako bogati???
pa to je ovo što smo danas igrali, Hare, Ignjatović, Zukić i ova dva beka,
Tako je 5-4-1.Ovo je bilo samo za ovu utakmicu.
Ja volim FK Tuzla City

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 avg 2017, 17:10

Muminovic, Todorovic, Hairlahovic, Zilkic, Smajic. Ispod 21. godine i to je pozitivno. Jucer svi starteri. To se mora istrpit i ako se izbori s njima Liga za prvaka to je veliki uspjeh. Vidjet cemo. Da je samo prokinut i osvojit bodove. Vitez je idealna prilika. Ako ne dobijemo, lijepo se zahvalit Vladi. Bolje prije, nego poslije Zrinjskog
Niko, niko, samo Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 07 avg 2017, 17:30

sloboda72 je napisao/la:
S ov8m igracima???
Pa kako bogati???
Tako je 5-4-1.Ovo je bilo samo za ovu utakmicu.
Ipak je igrao Zukić. Najbliži si bio početnoj postavi tako da mislim da te prati Vlado opasno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 avg 2017, 17:31

sloboda72 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Tri pozitivne stvari:
1-osvojen bod
2-sjajni Muminović
3-gostujuci dresovi su perverzija teska
Ostalo KATASTROFA.... KATASTROFA....ovako ako nastave LZO i to vec poslije par kola...zivi bili pa vidjeli...imas veliku cetvorku plus Borac koji ako danas dobije nema sanse da cemo ga stici.... ostaje to 6. mjesto i vjerovatno borba sa radnikom i Krupom a Radnik nam vec bjezi OGROMNIH 6 brodova... misljenja sam ako se ne pobijedi vitez da je to to sto se lige za prvaka tice
Izvini naknadno pročitah tvoj post.Mislim da je Sarajevo izgubilo status člana velike četvorke.
Nije,nije..... vidjet ces sto po sudjenju sto po plasmanu na kraju sezone.... oni i kad 3. zavrse i izbore evropu to im je kraj svijeta i smjenjuju se treneri....a ova sitna buranija sebi postavi cilj tipa liga za prvaka....mi, mladost,krupa,radnik...i tako iz sezone u sezonu....Cuj,cilj je LZP led te ****.... ambiciozno,nema sta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 avg 2017, 17:36

Ako Zilkić konačno ne ode na klupu,onda neećemo dati gola još tri kola.
Hajde da napokon vratimo Grahovca u startnu postavu.
Hairlahovića na krilo.
...............................Muminović

..Todorović......Mehmedagić......(.............)....Đorđilović

...................Ćulum...............Grahovac

.......Ordagić.............Osmanagić..........Hairlahović

................................Smajić
Ja volim FK Tuzla City

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 07 avg 2017, 17:58

sloboda72 je napisao/la:Ako Zilkić konačno ne ode na klupu,onda neećemo dati gola još tri kola.
Hairlahovića na krilo.

Realno se Grahovac, iako ga gotivim, nije pokazao ništa bolje do Harilahović ili Kalezić.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 avg 2017, 18:05

Hitman22 je napisao/la:
S ov8m igracima???
Pa kako bogati???

Ipak je igrao Zukić. Najbliži si bio početnoj postavi tako da mislim da te prati Vlado opasno
Zukić je godinama isti.On je kao junior a 1991 je godište priključen prvom timu.Ali 2009 ili 2010 morali su igrati iskusniji štoperi.
Darko Raca 1977,Samir Jogunčić 1980, Darko Aleksić 1985, Aleksandar Pantić 1986, Adnan Zukić 1991.
Sezona 2010/11 .Sef strucnog staba:Vlatko Glavas.

FK Sloboda -sezona 2010/11

Denis Mujkić 1983
Samir Jogunčić 1980
Tarik Okanović 1983
Tino Divković 1991
Mersed Malkić 1990
Admir Ćehajić 1986
Adnan Zukić 1991
Aleksandar Pantić 1986
Almir Halilović 1985
Amer Bekić 1992
Branislav Vukomanović 1981
Damir Smajlović 1981
Darko Aleksić 1985
Darko Raca 1977
Dejan Drakul 1986
Edin Šaranović 1978
Emir Borić 1984
Emir Selimović 1993
Ilija Ristanić 1986
Jusuf Dajić 1984
Muamer Zoletić 1983
Samir Efendić 1991
Senad Mujić 1985
Stefan Gavarić 1981
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 07 avg 2017, 18:32, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 avg 2017, 18:24

zlatnakoka je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Ako Zilkić konačno ne ode na klupu,onda neećemo dati gola još tri kola.
Hairlahovića na krilo.

Realno se Grahovac, iako ga gotivim, nije pokazao ništa bolje do Harilahović ili Kalezić.
Trenutno je ,bar po meni Zilkić naravno uz Tandira ,najbliži izlaznim vratima,a dolaskom Ćuluma koji je kompletan igrač njima pridruŽujem i Kalezića.
Đorđilović je u naravi krilo i daj Bože da se Lazevski oporavi da mali ide gore.Ako se ne oporavi ,onda tražiti po hitno rješenje za lijevog boka ,a Đorđilovića staviti na lijevo krilo.Školovan igrać nema govora.Isto treba priznati da Todorović igra odlićno ,ovo je njegova prva sezona koju igra kao starter nakon Efendića i pokazuje da zna igrati boka ,zatim trči od prve do zadnje minute i to od šesnest do šesnest .
Ja volim FK Tuzla City

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 07 avg 2017, 21:15

Kalezic i Tandir od prvotimaca svakako najmanje pokazuju pa Grahovac od kojeg sam ja očekivao da bude bolji od Sarica nakon godinu ali teško. Nista nije napredovao svaka druga prodana lopta i kao Zilkic previše se igra sam sa sobom. Djordjilovic očigledno moze igrati vrlo ofanzivno ali i pokriti beka. Licno sam najviše navijao za Lazevskog da bude okosnica obrane ali ni blijeda sjena. Hairulahovic je potencijal školovan igrač i moze sigurno igrati na visokom nivou kako vrijeme ide dok Husica treba probati lijevo kako je igrao u Mladosti. Iako mu nije brzina vrlina Zukić moze defanzivno odigrati,jak je stamen i na kraju krajeva moramo imati lojalnog Slobodinog igraca. Protiv viteza obavezno biti oprezan uz oporavak Husica imat cemo neophodnu napadačku snagu ali srljanje nas moze u poraz odvesti. Vrlo je vazno izaci iz negativne serije i ici po donošenje bodova.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 07 avg 2017, 22:10

sloboda72 je napisao/la: Trenutno je ,bar po meni Zilkić naravno uz Tandira ,najbliži izlaznim vratima,a dolaskom Ćuluma koji je kompletan igrač njima pridruŽujem i Kalezića.
Đorđilović je u naravi krilo i daj Bože da se Lazevski oporavi da mali ide gore.Ako se ne oporavi ,onda tražiti po hitno rješenje za lijevog boka ,a Đorđilovića staviti na lijevo krilo.Školovan igrać nema govora.Isto treba priznati da Todorović igra odlićno ,ovo je njegova prva sezona koju igra kao starter nakon Efendića i pokazuje da zna igrati boka ,zatim trči od prve do zadnje minute i to od šesnest do šesnest .
Prvu dvojicu se slažem, Kalezić mislim da može biti barem na klupi.
Za Todorovića se nećemo složiti barem zasad. Puše vjetar kao i u vrijeme Efendića, koji je ipak fizički bio spremniji, a tehnički nijedan nema prolaza za startnu postavu. Naravno pred Todorovićem je da se popravi jer je mlad, iako bih ja prije gurnuo još mladjeg i konkretnijeg Beganovića.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 avg 2017, 23:06

Gledam Osijek....2015.godine pred vratima stecaja i da se krompir posije na gradskom stadionu...veceras....dobise Rijeku,igraju u Nike-u,izbacise PSV,na vratima grupnih faza EL, protiv Rijeke 6-7 milja na stadionu,komentator govori da im je nakav igrac otisao danas u Amsterdam da finalizira ugovor sa Ajaxom, Osijeku obestecenje oko 4 MILIONA MARAKA....i sad zamisljam da je nama banuo ovaj madjar sto ih je kupio.... kako bi mu Faraon, cickovo ulje, Mikica i legende j e b a l e nanu naninu taj ne bi prenoćio u Tuzli....a plus legendarno nase "ta ce nam Hunsko seljance....ono doslo iz madjarske da pametuje nama Slobodasima....doso da nas unisti preko kladionica, bilo je Slobode i prije madjarske,j e b o trofeje...nismo navikli".... MRTVI,J E B EN I OSIJEK.... eeeeeeee...tacno bi j e b o majku zaplako od nake muke

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 avg 2017, 23:17

staragarda je napisao/la:Gledam Osijek....2015.godine pred vratima stecaja i da se krompir posije na gradskom stadionu...veceras....dobise Rijeku,igraju u Nike-u,izbacise PSV,na vratima grupnih faza EL, protiv Rijeke 6-7 milja na stadionu,komentator govori da im je nakav igrac otisao danas u Amsterdam da finalizira ugovor sa Ajaxom, Osijeku obestecenje oko 4 MILIONA MARAKA....i sad zamisljam da je nama banuo ovaj madjar sto ih je kupio.... kako bi mu Faraon, cickovo ulje, Mikica i legende j e b a l e nanu naninu taj ne bi prenoćio u Tuzli....a plus legendarno nase "ta ce nam Hunsko seljance....ono doslo iz madjarske da pametuje nama Slobodasima....doso da nas unisti preko kladionica, bilo je Slobode i prije madjarske,j e b o trofeje...nismo navikli".... MRTVI,J E B EN I OSIJEK.... eeeeeeee...tacno bi j e b o majku zaplako od nake muke
poredis neuporedivo :!: ti Madjari sto su preuzeli klub su doveli sponzore, doveli igrace, nisu trazili pare od grada, sami ulazu sredstva i vec im se pocelo isplacivati. uskoro ce graditi trening kamp od svojih sredstava. ne kukaju i ne mole po televizijama i portalima, zapravo nigdje se ne pojavljuju a rade strasan marketing sa Maradonom, Wawrinkom....... dok na drugoj strani imamo zlatne karike, trazenje milion maraka od grada, zemljista, prijetnje odlascima, 5 do 12, zlatne karike s gradom i bez njega...... da ne nabrajam dalje :kafa: Madjari kupe Ejupija 400 milja, Bobana 200 milja, Grezdu 600 milja i Bockaja 400 milja eura, vrate Osjecku djecu i naprave cudo u Europi :!: Azmir obeca cuda i dovede Fatica, Karica, Djidica, Lazevskog.......... :kafa: prelose poredjenje
Sloboda Tuzla

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 07 avg 2017, 23:25

Uz to puno je lakse raditi i prodati igraca u hrvatskoj, prvo zbog zakona o sportu drugo o njihovim EU papirima.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 avg 2017, 23:33

fukaratz je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Gledam Osijek....2015.godine pred vratima stecaja i da se krompir posije na gradskom stadionu...veceras....dobise Rijeku,igraju u Nike-u,izbacise PSV,na vratima grupnih faza EL, protiv Rijeke 6-7 milja na stadionu,komentator govori da im je nakav igrac otisao danas u Amsterdam da finalizira ugovor sa Ajaxom, Osijeku obestecenje oko 4 MILIONA MARAKA....i sad zamisljam da je nama banuo ovaj madjar sto ih je kupio.... kako bi mu Faraon, cickovo ulje, Mikica i legende j e b a l e nanu naninu taj ne bi prenoćio u Tuzli....a plus legendarno nase "ta ce nam Hunsko seljance....ono doslo iz madjarske da pametuje nama Slobodasima....doso da nas unisti preko kladionica, bilo je Slobode i prije madjarske,j e b o trofeje...nismo navikli".... MRTVI,J E B EN I OSIJEK.... eeeeeeee...tacno bi j e b o majku zaplako od nake muke
poredis neuporedivo :!: ti Madjari sto su preuzeli klub su doveli sponzore, doveli igrace, nisu trazili pare od grada, sami ulazu sredstva i vec im se pocelo isplacivati. uskoro ce graditi trening kamp od svojih sredstava. ne kukaju i ne mole po televizijama i portalima, zapravo nigdje se ne pojavljuju a rade strasan marketing sa Maradonom, Wawrinkom....... dok na drugoj strani imamo zlatne karike, trazenje milion maraka od grada, zemljista, prijetnje odlascima, 5 do 12, zlatne karike s gradom i bez njega...... da ne nabrajam dalje :kafa: Madjari kupe Ejupija 400 milja, Bobana 200 milja, Grezdu 600 milja i Bockaja 400 milja eura, vrate Osjecku djecu i naprave cudo u Europi :!: Azmir obeca cuda i dovede Fatica, Karica, Djidica, Lazevskog.......... :kafa: prelose poredjenje
Nama su sva poredjenja sa uspjesnim prelosa....zato i svrsavamo na nafakaski bod iz Krupe na Vrbasu i zato nam je stogodišnji cilj da se ne ispadne iz lige...mi i treba da se poredimo sa gracanicom,lukavcem i banovicima jer su sad osim ove nase velike cetvorke poceli da nas siluju i kupusari, Krupe na Vrbasu a od ove sezone Ce nas maltretirat i prekucavat nako selo pored Kaknja....al nije ba lose...najbitnije je u ovom vijeku postojanja da mi opet dohvatimo LZP a onda do godine ide i ta titula strasna

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 avg 2017, 23:42

staragarda je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Nama su sva poredjenja sa uspjesnim prelosa....zato i svrsavamo na nafakaski bod iz Krupe na Vrbasu i zato nam je stogodišnji cilj da se ne ispadne iz lige...mi i treba da se poredimo sa gracanicom,lukavcem i banovicima jer su sad osim ove nase velike cetvorke poceli da nas siluju i kupusari, Krupe na Vrbasu a od ove sezone Ce nas maltretirat i prekucavat nako selo pored Kaknja....al nije ba lose...najbitnije je u ovom vijeku postojanja da mi opet dohvatimo LZP a onda do godine ide i ta titula strasna
pa kako porediti uspjesne ljude iz Puskas Akademije koji su preuzeli Osijek i Azmira koji nam je obecavao kule i gradove (ciju sam pricu i licno popusio) pa nam dao jedno veliko nista :?: i dok je Azmir bio ta Krupa nas je derala, kao i Jedinstvo, Rodoc, Capljina, Bratstvo, Radnik, Obarska, Drina... znaci nista novo. nasa liga je jedno veliko nista i trebamo se pomiriti s tim. nit smo kome interesantni nit koga zanimamo, jednostavno dno Europe i samo cemo tonuti dublje :bih:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.