FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam poslao ovo sto je thriller gore napisao, imal sta jos da saljemo?
Boli livaka **** sto mi postavljamo pitanja i saljemo njemu e mail. Covjek tu radi partime a uzima ko za full time.
Kinezima treba postavit pitanje dali tan zna kakva je situacija i koliko je love ulozio zadnju godinu u FK SARAJEVO
DIREKTORICA NEK IZADZE JAVNO I NEK KAZE STA JE URADILA ZA OVO VRIJEME ODKAKO JE U KLUBU
ISTO PITANJE ZA PLINOVODZA JEBOMU PLIN MATER I ONIM STO JE SPONZOR NJEGOVA FIRMA
GUMENA GLAVA VIDEO SKAUT odlaziiiiiiiiiiiiiii
Nemogu Mehmedu psovat jer voli klub, al je ispo picka kad nije izaso u javnost i fino reko nema se para krpimo se klub jedva prezivljava i zdravo.
Propuh nadam se da ga moje oci nece vise vidjet ni na jednoj funkci u klubu
Faruk zeljo visoko mrs iz kluba sa video skautom kad se stedi sto i vas ne izbacise mogli su za vasu platu dobrog igraca doves.
Tan out
Kinezima treba postavit pitanje dali tan zna kakva je situacija i koliko je love ulozio zadnju godinu u FK SARAJEVO
DIREKTORICA NEK IZADZE JAVNO I NEK KAZE STA JE URADILA ZA OVO VRIJEME ODKAKO JE U KLUBU
ISTO PITANJE ZA PLINOVODZA JEBOMU PLIN MATER I ONIM STO JE SPONZOR NJEGOVA FIRMA
Nemogu Mehmedu psovat jer voli klub, al je ispo picka kad nije izaso u javnost i fino reko nema se para krpimo se klub jedva prezivljava i zdravo.
Faruk zeljo visoko mrs iz kluba sa video skautom kad se stedi sto i vas ne izbacise mogli su za vasu platu dobrog igraca doves.
Tan out
A sta mislite da se formira grupa tan out kao sto su ovi iz cardifa radili?
- PitarBordo
- Kontakt:
Svaki dan ovo (ili ako se lista dopuni) ćemo slati.bibula je napisao/la:Ja sam poslao ovo sto je thriller gore napisao, imal sta jos da saljemo?
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Skaut ce nam biti maskota [emoji38]bibula je napisao/la:A sta mislite da se formira grupa tan out kao sto su ovi iz cardifa radili?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Gdje kinosvra svrakino
Gdje duska on zna pisat ova pisma
Gdje duska on zna pisat ova pisma
Da si agnostik, možda bi moglo.PitarBordo je napisao/la:Šteta, pođoh te dodati danas.High je napisao/la:Da se unaprijed zna - ne prihvaćam ateiste
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svi smo mi ovde da Tun out, al da hoce doc neki rus i arap da nebude neki budnjo baljak dino serimogavic
- PitarBordo
- Kontakt:
Šteta.High je napisao/la:Da si agnostik, možda bi moglo.PitarBordo je napisao/la:Šteta, pođoh te dodati danas.High je napisao/la:Da se unaprijed zna - ne prihvaćam ateiste
Samo Saraj'vo.
Poslao s dva maila za sad. "Sile koje nasrću na FK Sarajevo umorit će se. Mi se nećemo umoriti."
Treba napravit neku zastavu TanOut i furat je na istoku, kao oni Ovisni. Il za svaku tribinu, štancat parole, na svakom koraku pokazivat šta mislimo.
Treba napravit neku zastavu TanOut i furat je na istoku, kao oni Ovisni. Il za svaku tribinu, štancat parole, na svakom koraku pokazivat šta mislimo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma večeras prihvaćam i Edina Hrustemovića. Išiba me jedan administrativno-pravni tekst - loš prijevod s poljskog na naš. Rigam vatru.PitarBordo je napisao/la:
Šteta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ok hvala, saljem svaki dan.PitarBordo je napisao/la:Svaki dan ovo (ili ako se lista dopuni) ćemo slati.bibula je napisao/la:Ja sam poslao ovo sto je thriller gore napisao, imal sta jos da saljemo?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nemoj molim te, daj bilo koga drugogSarajlijica1946 je napisao/la:Skaut ce nam biti maskota [emoji38]bibula je napisao/la:A sta mislite da se formira grupa tan out kao sto su ovi iz cardifa radili?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nema potrebe čekati sutrašnji dan za slanje mejla, preporučujem kad god vam nije mrsko da pošaljete mejl, nije bitno vrijeme, samo ih treba zasipati pitanjima.
Mi smo tu i yebemo vam mame...
Mi smo tu i yebemo vam mame...
Treba angažovat nekog kulturnog hakera il' samo programera, koji će ih spamat ovim mejlom, ne mora bit nikakav ozbiljniji napad. 
- PitarBordo
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Treba angažovat nekog kulturnog hakera il' samo programera, koji će ih spamat ovim mejlom, ne mora bit nikakav ozbiljniji napad.
Samo Saraj'vo.
Trebalo bi skoknuti do kućnog praga.skoroalen je napisao/la:Treba angažovat nekog kulturnog hakera il' samo programera, koji će ih spamat ovim mejlom, ne mora bit nikakav ozbiljniji napad.
Mene budale, ja i zaboravio.PitarBordo je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Treba angažovat nekog kulturnog hakera il' samo programera, koji će ih spamat ovim mejlom, ne mora bit nikakav ozbiljniji napad.
Ovim postom kvarim svoj lijepi skor od 1312 posta.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Gdje Liivaka nadjePitar6785 je napisao/la:Boli livaka **** sto mi postavljamo pitanja i saljemo njemu e mail. Covjek tu radi partime a uzima ko za full time.
Tan out
-
ajdohordas
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: casual033, GokuSSJG, Google Adsense [Bot], misstianopenaldo i 15 gostiju.