FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 07 avg 2017, 23:47

75000 je napisao/la:Uz to puno je lakse raditi i prodati igraca u hrvatskoj, prvo zbog zakona o sportu drugo o njihovim EU papirima.
Hrdzavom k u r c u i dlake smetaju....nisam ni sumnjao da ima 101 izgovor sto smo na dnu....krive su sarajlije, hercegovački lobi,SDA, Azemica, Sloga,sudije, fudbalski savez, NATO, globalizacija....nema veze sto se direktor stadiona koji se btw pravi evo sad već 10 godina ne zna potpisati kako treba,sto nam je trener polupijani Mikica,sto se dovode i potpisuju visegodisnji ugovori sa igracima iz Miki maus liga te igraci koji ostave cigare a igrace za koje mozes uzet iole neke pare stavljas na amaterske ugovore,sto nas reprezentativni golman izvara zbog neovjerene knjizice,sto Predsjednik Kluba hralja na sva usta po medijima kako Ce on ovo-ono a k u r c e m nije mrdnuo pa nam je sad i ovaj savez natovario na ledja.... umjesto toga bolje da je se slikao sa 10 kupljenih VIP karti i zamolio ostale da podrze klub...djaba mi pritisak skace
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 07 avg 2017, 23:50

staragarda je napisao/la:Gledam Osijek....2015.godine pred vratima stecaja i da se krompir posije na gradskom stadionu...veceras....dobise Rijeku,igraju u Nike-u,izbacise PSV,na vratima grupnih faza EL, protiv Rijeke 6-7 milja na stadionu,komentator govori da im je nakav igrac otisao danas u Amsterdam da finalizira ugovor sa Ajaxom, Osijeku obestecenje oko 4 MILIONA MARAKA....i sad zamisljam da je nama banuo ovaj madjar sto ih je kupio.... kako bi mu Faraon, cickovo ulje, Mikica i legende j e b a l e nanu naninu taj ne bi prenoćio u Tuzli....a plus legendarno nase "ta ce nam Hunsko seljance....ono doslo iz madjarske da pametuje nama Slobodasima....doso da nas unisti preko kladionica, bilo je Slobode i prije madjarske,j e b o trofeje...nismo navikli".... MRTVI,J E B EN I OSIJEK.... eeeeeeee...tacno bi j e b o majku zaplako od nake muke
Meni je stvarno drago kad vidim kako je Osijek uspio od ponora do blizu vrha. Mi ga jos nismo dostigli ili barem mislimo da nismo. Uvjek neko dofati pa vodi Itd. Osijek sam dosta pratio jer imam prijatelje tamo i znam da je sam Gradonačelnik Osijeka našao stranog investitora Madjarsku kompaniju koja je preuzela većinski paket NK Osijek kojim je ranije raspolagalo jedno JP opet u vlasništvu grada Itd. Uglavnom za pozitivne stvari vise je preduvjeta. Mi nemamo niti jedan. Imamo istoriju koja godinama blijedi jer izumire generacija koja je pamtila opasnu Slobodu '70tih.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 avg 2017, 23:57

Hitman22 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Gledam Osijek....2015.godine pred vratima stecaja i da se krompir posije na gradskom stadionu...veceras....dobise Rijeku,igraju u Nike-u,izbacise PSV,na vratima grupnih faza EL, protiv Rijeke 6-7 milja na stadionu,komentator govori da im je nakav igrac otisao danas u Amsterdam da finalizira ugovor sa Ajaxom, Osijeku obestecenje oko 4 MILIONA MARAKA....i sad zamisljam da je nama banuo ovaj madjar sto ih je kupio.... kako bi mu Faraon, cickovo ulje, Mikica i legende j e b a l e nanu naninu taj ne bi prenoćio u Tuzli....a plus legendarno nase "ta ce nam Hunsko seljance....ono doslo iz madjarske da pametuje nama Slobodasima....doso da nas unisti preko kladionica, bilo je Slobode i prije madjarske,j e b o trofeje...nismo navikli".... MRTVI,J E B EN I OSIJEK.... eeeeeeee...tacno bi j e b o majku zaplako od nake muke
Meni je stvarno drago kad vidim kako je Osijek uspio od ponora do blizu vrha. Mi ga jos nismo dostigli ili barem mislimo da nismo. Uvjek neko dofati pa vodi Itd. Osijek sam dosta pratio jer imam prijatelje tamo i znam da je sam Gradonačelnik Osijeka našao stranog investitora Madjarsku kompaniju koja je preuzela većinski paket NK Osijek kojim je ranije raspolagalo jedno JP opet u vlasništvu grada Itd. Uglavnom za pozitivne stvari vise je preduvjeta. Mi nemamo niti jedan. Imamo istoriju koja godinama blijedi jer izumire generacija koja je pamtila opasnu Slobodu '70tih.
Kako nemamo ni jedan preduslov...pa evo,ne puca :kafa:
P.s.mal zaboravih jos jedan preduslov....solarno drvo zivota na panonskim jezerima

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 avg 2017, 00:14

Uslov je zakon o DD u sportskim društvima. Manji nameti na plate i ostala primanja od premija pa na dalje profesionalnih sportista. Odluka grada da želi ici u to bez žaljenja sto ce neko blizak njima ili blizak bilo kome ostati bez posla ili upliva bez ulaganja konkretnog. Infrastruktura gdje taj privatni klub Sloboda nastupa ne moze biti ćumez nego dostojan PL barem pa onda nadograđivati za EL Itd. To je to.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

whiteknight
Kontakt:

Post Postao/la whiteknight » 08 avg 2017, 00:18

Yebeš Osijek,sve je to kratkog vijeka....nego hoćemo se mi pokefat u subotu na viteškoj alianz areni?? :lolno:
Otac ulica mater Torcida...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 avg 2017, 00:21

Cuj ovog dilbera. .......hahaha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 avg 2017, 00:22

whiteknight je napisao/la:Yebeš Osijek,sve je to kratkog vijeka....nego hoćemo se mi pokefat u subotu na viteškoj alianz areni?? :lolno:
Jasta cemo....mi jos gola dali nismo....mos mislit kakva Ce to utakmica biti :kafa: .... Hvala Bogu dragom pa niko ne prenosi

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 avg 2017, 00:27

staragarda je napisao/la:
whiteknight je napisao/la:Yebeš Osijek,sve je to kratkog vijeka....nego hoćemo se mi pokefat u subotu na viteškoj alianz areni?? :lolno:
Jasta cemo....mi jos gola dali nismo....mos mislit kakva Ce to utakmica biti :kafa: .... Hvala Bogu dragom pa niko ne prenosi
Vrijeme je da damo go. Taman statistika kaze jedan ili dva. Ne moze biti nikako četri utakmice bez gola. Vazno jeste da ne primimo ali cemo ga dati siguran sam.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 avg 2017, 00:30

Osijek ako prodje Austriju osigurao je sebi dug vijek vrha HNL a sad su vidjeli da mogu i u Europa liga napraviti vise nego sa Madjarskim klubovima.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

whiteknight
Kontakt:

Post Postao/la whiteknight » 08 avg 2017, 00:35

Hahaha... :thumbup: i ti si sagorio prijatelju zbog svoje Slobode isto sijalica!Svi smo mi obični paćenici,nikad na zelenu granu :facepalm:
Ja da se rodim u Barceloni garant bi navijao za Espanyol :rol:
Otac ulica mater Torcida...

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 08 avg 2017, 00:53

Ima da pjevamo u subotu "Tandir's on fire your defence is terrified na na na na na na na na" :D :D (

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 08 avg 2017, 01:06

75000 je napisao/la:Uz to puno je lakse raditi i prodati igraca u hrvatskoj, prvo zbog zakona o sportu drugo o njihovim EU papirima.
Hrdzavom k u r c u i dlake smetaju....nisam ni sumnjao da ima 101 izgovor sto smo na dnu....krive su sarajlije, hercegovački lobi,SDA, Azemica, Sloga,sudije, fudbalski savez, NATO, globalizacija....nema veze sto se direktor stadiona koji se btw pravi evo sad već 10 godina ne zna potpisati kako treba,sto nam je trener polupijani Mikica,sto se dovode i potpisuju visegodisnji ugovori sa igracima iz Miki maus liga te igraci koji ostave cigare a igrace za koje mozes uzet iole neke pare stavljas na amaterske ugovore,sto nas reprezentativni golman izvara zbog neovjerene knjizice,sto Predsjednik Kluba hralja na sva usta po medijima kako Ce on ovo-ono a k u r c e m nije mrdnuo pa nam je sad i ovaj savez natovario na ledja.... umjesto toga bolje da je se slikao sa 10 kupljenih VIP karti i zamolio ostale da podrze klub...djaba mi pritisak skace
Pretjerujes i ti prvom recenicom si sebe opisao, dva najbolja igraca lige Duljevic i Stevanovic odose dzaba, u prosjecne timove, da ima gresaka ima, ali radi se kolko ljudi mogu, ako imas koga pametnijeg bujrum pa predlozi.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 avg 2017, 07:33

tako je.fali nam zakon o privatizaciji sportskih kolektiva...
a dotad fali nam neki domaci investitor. lovator koji hoce i ne zali.
e dotad, bice to sve u redu,rahat patnja...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 avg 2017, 08:03

lova prica, nema love nema price..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 avg 2017, 08:21

Sariel je napisao/la:lova prica, nema love nema price..
Kratko i jasno

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 08 avg 2017, 08:28

Provjerena info iz svlacionice kad je kit ket usao i rekao ako mislite da bojkotujete boli me kur*c za slobodom tim rijecima pa vigledajte kakvog predsjednika imamo.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 08 avg 2017, 08:42

Volja i lova pricaju.Dok je glavni onaj pisac mi smo jbni.Da dodju madjari,rusi,kinezi piz.e materine ako pomisli da ce bit veci od nj,odmah je to napad na vrijednosti koje se decenijama njeguju.Kad dodje i zakon o sportu bice isto.Ako hocemo da neko uzme klub,stadion ce se morati vratiti klubu.Niko nece da uzme klub sa milionskim dugovanjima,bez neke materijalne sigurnosti.
P.S. ovaj NJUO me je pozitivno iznenadio
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 08 avg 2017, 09:08

A investitori se bore ne zna se u koji ce prije klub u ligi, toliko smo plodno tlo :)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 avg 2017, 09:11

drugovi moji jedan savjet,nemojte nikad ic u politiku jerbo ste naivni ko mlade šiparice... :mrgreen:
samo ne talasaj i njih ne diraj i radi sta hoces... :lol:

za 75000 drug, imamo mi ovde potencijalnih investitora da nas glava zaboli, al se opet vracamo u krug s pricom i fakat mi se neda ponavljat..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 avg 2017, 09:11

tinaslafkr je napisao/la:Provjerena info iz svlacionice kad je kit ket usao i rekao ako mislite da bojkotujete boli me kur*c za slobodom tim rijecima pa vigledajte kakvog predsjednika imamo.
Pa samo je iskren bio...nije to nista cudno....on je ovdje POSTAVLJEN,druze

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.