ma znam zezam se glupo se vise ponavljat.Sariel je napisao/la:drugovi moji jedan savjet,nemojte nikad ic u politiku jerbo ste naivni ko mlade šiparice...![]()
samo ne talasaj i njih ne diraj i radi sta hoces...![]()
za 75000 drug, imamo mi ovde potencijalnih investitora da nas glava zaboli, al se opet vracamo u krug s pricom i fakat mi se neda ponavljat..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
samo ovo je ozibljna prica...
jebte imas ljudi koji svoj zivot prilagodjavaju i raznorazne stvari pomjeraju radi slobode i utakmica..
boli jebote...
naravno ako je istina..
jebte imas ljudi koji svoj zivot prilagodjavaju i raznorazne stvari pomjeraju radi slobode i utakmica..
boli jebote...
naravno ako je istina..
- Beduin
- Kontakt:
Hoces vise odj3bati sa ove teme, smarac jedan negativni? Svako nesto raspravlja, daje savjete, ideje, komentarise tekmu, samo ti svaki j3beni put ismijavas I oplakujes j3benog Azmira, hljeb vas j3bo negativni. Razjebali smo, znamo svi, sad je ovo sto imamo I koji kur.ac vise samo places ovdje. Nisi isao na utakmice cak ni kad smo igrali najljepse, ovdje si svaki usrani put komentarisao utakmicu, pljuvao igrace nakon pola sata igre I onda mijenjao misljenje cim bismo poveli.harry_90 je napisao/la:Dobar nam ovaj napadacki fudbal od strane Jagodica,tri tekme nula golova i jedan osvojen bod od Krupe![]()
Hocemo li uspjeti u prvih 5 kola postici gol ??
Ali neka ,nije da nismo navikli,za nas je sok bio kada smo bili u vrhu,pa smo to razhebali,bolje ovako,znamo na cemu smo,divimo se bodu protiv Krupe i nadamo se ligi za prvaka
Otrovaste temu svaki j3beni put kad napisete nesto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
malo nam je beduin ljut..
opusti se ba druze bice to sve u redu...
kad se vratis ponesi kakve pustinjske brlje i idemo na trEbinu nema druge

opusti se ba druze bice to sve u redu...

kad se vratis ponesi kakve pustinjske brlje i idemo na trEbinu nema druge

Ama postavljen ili ne u tom momentu jedini koji je bilo kako htjeo. Jednom prilikom pitam Sloboda 72 zašto je s dvije ruke glasao za Davuda on veli pa niko nije htjeo osim njega. Tako i ja tada za Senada. Niko ziv nije htjeo kad je Azmir dao ostavku, a očigledno da neke njegove uvjete grad nije zelio ili nije htjeo ispuniti. Nije vazno, da nije uzeo on tj oni Agonija bi se nastavila borba za opstanak uz masu tužbi bi bio neminovan. Nakon smirivanja ko god da preuzme na zadnjem mjestu uz minus debeli opet dug put. Ovako sam mišljenja da moze bolje ali je moglo i puno gore vjeruj.staragarda je napisao/la:Pa samo je iskren bio...nije to nista cudno....on je ovdje POSTAVLJEN,druzetinaslafkr je napisao/la:Provjerena info iz svlacionice kad je kit ket usao i rekao ako mislite da bojkotujete boli me kur*c za slobodom tim rijecima pa vigledajte kakvog predsjednika imamo.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Nisam, TitamiSariel je napisao/la:malo nam je beduin ljut..
opusti se ba druze bice to sve u redu...![]()
![]()
kad se vratis ponesi kakve pustinjske brlje i idemo na trEbinu nema druge![]()

Nego, preko kite mi vise jednog te istog negativca koji svaku priliku koristi da ismijava upravu i klub, rezultate, i usput nabaci kako je bilo lijepo prije i kako smo usrali, grob ga j3bo i Azmir Husic. Pa me pitaju sto namjerno kontriram svima koji Azmira podrzavaju i spominju, upravo zbog ovakvih bolida kojima vise nije preokupacija Sloboda, nego ono sto je bilo. Osvojili smo bod protiv zajebane Krupe, ako Viteza dobijemo onda sve ima jos vecu tezinu.
075 ❤
075 ❤
Protiv Zrinje napraviti transparent "**** pobjedu, hocemo gol" 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
jok, je bo go, hocemo analizu

ili vlado analiziraj ovo

ili vlado analiziraj ovo

Povedi nas Vlado u analize!
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
A zamislite da smo npr.doveli Mulalica ili Varesanovica koji su tip energičnih i ljutih trenera. Mislim da bi kod nas zavrsili karijeru prije početka. Teška smo mi sredina. Sad opet neki tračevi kako Jaha i Mujkic ne igraju, grme neki tobože vjerni navijači kako se ne forsiraju nasa djeca. Ne ugodi nam niko. Vlado kulturan tih ne valja, Husref bezobrazan drzak ne valja.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ko kaže da Vlado ne valja
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja kažem da moze i mora biti bolji. Ovo do sada ne valja. Svaka utakmica nova kombinacijawobly92 je napisao/la:Ko kaže da Vlado ne valja
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nama niko ne valja, hajde samo da vidim koga bi vi postavili na mjesto predsjednika umjesto Senada ? Koga bi postavili kao trenera umjesto Jagodica koji bi napravio nesto vise sa ovom ekipom, lahko je biti strucnjak na forumu to svi mozemo biti i kritikovati sto ne igra ovaj, sto ne igra onaj, Jaha za penzije a Mujkic nigdje veze, nemogu zamislit sta bi se pisalo ovdje ako bi recimo utrpali kojim slucajem 3 komada Vitezu i naravno pobijedili.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
za trenera nekog s petljom i da prica kako jest,a ne da prodaje maglu.fukara87 je napisao/la:Nama niko ne valja, hajde samo da vidim koga bi vi postavili na mjesto predsjednika umjesto Senada ? Koga bi postavili kao trenera umjesto Jagodica koji bi napravio nesto vise sa ovom ekipom, lahko je biti strucnjak na forumu to svi mozemo biti i kritikovati sto ne igra ovaj, sto ne igra onaj, Jaha za penzije a Mujkic nigdje veze, nemogu zamislit sta bi se pisalo ovdje ako bi recimo utrpali kojim slucajem 3 komada Vitezu i naravno pobijedili.
a za predsjednika nekog s parama, nema nikog, super trazi dok ne nadjes..

p.s i vlado ubleha definitivno ne valja,ispuco je sve kredite.i niko ga jos ni zarezo javno nije..dosta ga je..
- Beduin
- Kontakt:
Mulalica vec vidim kako stoji na krovu Sjeverne tribine dok vodi FK Slobodu, galami I place na sve I svasta.
Al Sablja je dobrica u dusi.
Vlado je gospodin kao pojava pred kamerama, uvijek kulturno obucen, nije kabadahija, samo brate previse cestita protivnicima na "zasluzenom" uzimanju bodova Slobodi. Zudim da vidim kako njemu cestitaju na zasluzenoj pobjedi.

Vlado je gospodin kao pojava pred kamerama, uvijek kulturno obucen, nije kabadahija, samo brate previse cestita protivnicima na "zasluzenom" uzimanju bodova Slobodi. Zudim da vidim kako njemu cestitaju na zasluzenoj pobjedi.

075 ❤
075 ❤
Ne citaj ako ti smeta ,ne vidim da sam sta pogrešno napisao ,ako jesam ispravi sta sam netačno napisao.. ti znaš kad sam isao na tekme,a kad ne ..Beduin je napisao/la:Hoces vise odj3bati sa ove teme, smarac jedan negativni? Svako nesto raspravlja, daje savjete, ideje, komentarise tekmu, samo ti svaki j3beni put ismijavas I oplakujes j3benog Azmira, hljeb vas j3bo negativni. Razjebali smo, znamo svi, sad je ovo sto imamo I koji kur.ac vise samo places ovdje. Nisi isao na utakmice cak ni kad smo igrali najljepse, ovdje si svaki usrani put komentarisao utakmicu, pljuvao igrace nakon pola sata igre I onda mijenjao misljenje cim bismo poveli.harry_90 je napisao/la:Dobar nam ovaj napadacki fudbal od strane Jagodica,tri tekme nula golova i jedan osvojen bod od Krupe![]()
Hocemo li uspjeti u prvih 5 kola postici gol ??
Ali neka ,nije da nismo navikli,za nas je sok bio kada smo bili u vrhu,pa smo to razhebali,bolje ovako,znamo na cemu smo,divimo se bodu protiv Krupe i nadamo se ligi za prvaka
Otrovaste temu svaki j3beni put kad napisete nesto.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma ne prepirite se medjusobno badava..
losi rezultati i normalno da ce bit i nezadovoljstva i negodovanja i svega ostalog...
ha po meni bi bilo neprirodno da sutimo ko zaliveni...ono sve ok..a svi vidimo da nije..
losi rezultati i normalno da ce bit i nezadovoljstva i negodovanja i svega ostalog...
ha po meni bi bilo neprirodno da sutimo ko zaliveni...ono sve ok..a svi vidimo da nije..
TaRgEt_ je napisao/la:Protiv Zrinje napraviti transparent "**** pobjedu, hocemo gol"
'vako i Fukare trebaju uradit protiv Zrinje, naravno pod uvjetom da ih se skupi dovoljan broj.

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
koliko god da ih ima, dovoljno je.
sa ovakvim gradom i ljudfma u njemu, cak mislim i previse..
sa ovakvim gradom i ljudfma u njemu, cak mislim i previse..

Davno prezvakana tema sta bi i kako bi od uredjenja kluba pa dalje.fukara87 je napisao/la:Nama niko ne valja, hajde samo da vidim koga bi vi postavili na mjesto predsjednika umjesto Senada ? Koga bi postavili kao trenera umjesto Jagodica koji bi napravio nesto vise sa ovom ekipom, lahko je biti strucnjak na forumu to svi mozemo biti i kritikovati sto ne igra ovaj, sto ne igra onaj, Jaha za penzije a Mujkic nigdje veze, nemogu zamislit sta bi se pisalo ovdje ako bi recimo utrpali kojim slucajem 3 komada Vitezu i naravno pobijedili.
U ovakav klub sa ovakvim statutom nijedan biznismen ozbiljan nece nikada doci. ...niti cemo napredovat.
Onaj se jucer smije Osijeku kaze kratkog vjeka. ..
Ljudi trehaju PSV krv ti j....hej. ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.