Kod nas htjeli poslati SMS-om, al' prešlo u dvije poruke.Sabinho je napisao/la:http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super ... -nuli.html
Prelijepo, profesionalno...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
@kyrieirving
Pisanje nastavi na temi općih diskusija
Pisanje nastavi na temi općih diskusija
Nadam se da si sarkastican.Sabinho je napisao/la:http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super ... -nuli.html
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sta je sa hordama? Nikakvog saopstenja.. nista
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fakat opasno rade na dugovima, pricao mi je drug jednom da bas prodaju igrace i da skoro sve ide u budzet za dugove. Ako se dobro sjecam rekao je da ih ne gotive bas toliko ali da se vracaju pa eto..Sabinho je napisao/la:http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super ... -nuli.html
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dobro je neko ranije rekao, oni furaju ultra fazon i natječu se s drugim grupama, njih ovo sve plaho i ne zanima.Zastone je napisao/la:Sta je sa hordama? Nikakvog saopstenja.. nista
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne radi se samo o dugovima buraz. Napisano je i sta su uradili da uspiju na sportskom planu, koji su ciljevi u buducnosti itd. Meni se svidja ovaj nacin obracanja navijackoj masi.MortemHz je napisao/la:Fakat opasno rade na dugovima, pricao mi je drug jednom da bas prodaju igrace i da skoro sve ide u budzet za dugove. Ako se dobro sjecam rekao je da ih ne gotive bas toliko ali da se vracaju pa eto..Sabinho je napisao/la:http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super ... -nuli.html
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- sarajevo46
- Kontakt:
Ako ti tako kažeš.skoroalen je napisao/la:Dobro je neko ranije rekao, oni furaju ultra fazon i natječu se s drugim grupama, njih ovo sve plaho i ne zanima.Zastone je napisao/la:Sta je sa hordama? Nikakvog saopstenja.. nista
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ja ti kažem okvirno ovako. Koliko momaka koji su redovni na sjeveru zna ko nam je u upravi, ko igra, ko je na klupi..? Zna vas par forumaša, ovo ostalo vjeruj mi 5 igrača ne zna.sarajevo46 je napisao/la:Ako ti tako kažeš.skoroalen je napisao/la:Dobro je neko ranije rekao, oni furaju ultra fazon i natječu se s drugim grupama, njih ovo sve plaho i ne zanima.Zastone je napisao/la:Sta je sa hordama? Nikakvog saopstenja.. nista
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da zanima, kakve su to gluposti..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne znam, zasto raja misli da ova ekipa nikoga ne moze dobiti. Oni su samo pali u neki crnjak, isto kao i navijaci. Prava istina je da oni imaju kvalitet da se nose sa svima u ligi, pa vidite da i igraci za koje znamo da posjeduju kvalitet nista ne pokazuju. Protiv Goska niko nije igrao i ko zna i ko ne zna. Siguran sam da smo protiv Mladosti blize pobjedi.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja u zadnjih godinu-godinu i po' kad god sam se zadesio na gostovanju sa navijačkom trbinom, tačnije je ovo što @skoroalen govori. Većina doživljava grupu kao nešto prvi, a Klub kao ekstenziju toga i to je činjenica. Ultras furka i to.
Samo Saraj'vo.
Moramo im objasniti, jesmo li iz grada ili iz metropole, nedaj bože obadvoje.TobeYarabi je napisao/la:treba im na vrijeme javiti da smo mi iz metropolejoker90 je napisao/la:Mladost je u strahu! Vakat je da nekog iznenadimo..
Jesi dobar ti?fks74 je napisao/la:Ne znam, zasto raja misli da ova ekipa nikoga ne moze dobiti. Oni su samo pali u neki crnjak, isto kao i navijaci. Prava istina je da oni imaju kvalitet da se nose sa svima u ligi, pa vidite da i igraci za koje znamo da posjeduju kvalitet nista ne pokazuju. Protiv Goska niko nije igrao i ko zna i ko ne zna. Siguran sam da smo protiv Mladosti blize pobjedi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma on je 'praaaavi' navijacledesma je napisao/la:Jesi dobar ti?fks74 je napisao/la:Ne znam, zasto raja misli da ova ekipa nikoga ne moze dobiti. Oni su samo pali u neki crnjak, isto kao i navijaci. Prava istina je da oni imaju kvalitet da se nose sa svima u ligi, pa vidite da i igraci za koje znamo da posjeduju kvalitet nista ne pokazuju. Protiv Goska niko nije igrao i ko zna i ko ne zna. Siguran sam da smo protiv Mladosti blize pobjedi.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa čemu šutnja na tekmi?MortemHz je napisao/la:Naravno da zanima, kakve su to gluposti..
Zašto se ne proziva Elvir kantardzic
Zašto se ne digne parola,protiv uprave?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- f0rest1946
- Kontakt:
fks74 je napisao/la:Ne znam, zasto raja misli da ova ekipa nikoga ne moze dobiti. Oni su samo pali u neki crnjak, isto kao i navijaci. Prava istina je da oni imaju kvalitet da se nose sa svima u ligi, pa vidite da i igraci za koje znamo da posjeduju kvalitet nista ne pokazuju. Protiv Goska niko nije igrao i ko zna i ko ne zna. Siguran sam da smo protiv Mladosti blize pobjedi.
Baci ciglu boze..
- ElCartel11
- Kontakt:
@fks74 vracen na fabricke postavke, hocemo li mu halaliti?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja lično znam nekih 30ak momaka iz mog kraja koji idu na sjever svaku tekmu, redovni i na gostovanjima itd. Allahom se kunem, barem 20 njih zna 4-5 poznatijih igrača u klubu. Ko je Sabrina, ko je Hujić, Kantardžić, Skaut... oni pojma nemaju nit ih interesuje. Ne kažem da nema momaka koji znaju, nadam se i u organizaciji grupe, al' većina ljudi ne zna to. Ovim mojim drugovima je furka da se "naduvaju" prije tekme i špicu prave, dobrila, ultra furka itd. Nije to loše, naprotiv, al' nemoj da neko priča kako se sjever sad razumije u nešta aman i prati stanje. Ova generacija slabo Bgm.PitarBordo je napisao/la:Ja u zadnjih godinu-godinu i po' kad god sam se zadesio na gostovanju sa navijačkom trbinom, tačnije je ovo što @skoroalen govori. Većina doživljava grupu kao nešto prvi, a Klub kao ekstenziju toga i to je činjenica. Ultras furka i to.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 36 gostiju.