Fino, na utakmicama, nisu oni poveli skandiranje.Pantelija je napisao/la:Kakvo.prozivanje?
Ja se dobro sjećam kako se ona uprava prije.dine tjerala, kako se.vršio pritisak, ovo sad je.nula
Prozivati ih je nesto sto se mora, da se pokaže nezadovoljstvo
U zenici je bilo puno raje sa istoka i zapada, vjerovatno su bas oni i poveli skandiranje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast PINK TV 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Citam sad komentare na Fb-u na clanku o utakmici sa Goskom. Ispade da Evander nije vise pljuvac 
Tamo se sad gore pljuje nego sam ja to ikad radio
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Tamo se sad gore pljuje nego sam ja to ikad radio
Idite u BL, Bijeljinu ili Krupu i vidite da li momci vole klub
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
O cemu je rijec, uletio sam samo na zadnju stranicu? Ovaj ludi forum me non stop odjavljuje, morao sam tapatalk inst, on mi pojede pola stranica na forumu. Hilmo prouci sta ovom forumu ziv bio.zlo87 je napisao/la:Idite u BL, Bijeljinu ili Krupu i vidite da li momci vole klub
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Jedini pravi potez je sada na nama navijacima. Da li cemo pustiti da nas prave budalama ili cemo otjerati ove uhljupe. Next stop Kakanj, svi al svi dole min 2000 i nedati manekenima uopste da pocnu utakmicu kao i svaku iducu dok gospoda iz uprave ne da odgovore na postavljena pitanja. Mi nista ne dobijamo tim, sto ce 11 metuzalema istrcati na teren.
Eto ti mi reci šta ima pozitivno pa neču bježati privatizovali ste sve i pljujete samo mi to još pored svega ovog fali.A šta češ ti to promijeniti i ovi kao ti dajte riješenje evo sad da Ilievski i Tan odu daj riješenje ili če te i dalje da nas glačate kao da smo mi svi ovde maloumni samo vas 5-6 zna šta je, bravo, aferim hvala za kompliment i pljuvanje po meni. A ja nigdje vas ne popljuvah nego mi se gadi čitati više ove crnjake ako je to loše aferim a ti slobodno kopiraj i tjerajte nas sa svojim stavovima i da ne bi koga uvrijedio (i onako nas starijih ovde više nema) ne znam možda je i do nas ipak sam ja pićkurina da ne govorim za sve ostale eto ja se izolujem, aferim brate nema veze samo nastavi......PitarBordo je napisao/la:Strašni @sekac, naš uvaženi Šeki, bježi od nas k'o kuge ide na neke druge forume kaže da odmori dušu, moli raju da ne budu kao "oni sa ss.ba" - eh zbog ovakvih nam nikada neće ni biti dobro. Pazi on zna da nešto ne valja i on se šatro izoluje samo, ilitiga zabije glavu u pijesak.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 08 avg 2017, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahahaha ovo Šekiju još uvijek nas 5 na forumu problem mi crnjačimo, aaaaaaaa... Kakav si ti lik.
Samo Saraj'vo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Tako je sekac, samo nek ne puca !!! @aligator to sajkaca rek'o za Stanojevica da je prosjek? 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pitaš li se jesi li dosadan malo u zadnje vrijeme i ti i svi vi je li misliš da ja isto ne bi sad mogao oplesti kukati i srati po klubu igračima i upravi.Ne ja to neču dovoljno je to što vi radite a ja vas danas ne vidjeh ni jednog ispred kluba i prema tome o tome sa mnom ne možeš ni ti niti bilo ko što se tiće lojalnosti.Batine sam dobijao radi Sarajeva i danas sam došao pred klub ne znajuči šta me čeka tamo spreman i da opet batine ako treba dobijem kad jedino Kimun bio tamo.Zato nemoj te mi više o djelima lako je biti tastatura mangup molim vas da se ne bi počeli vrijeđati bolje je ovako.PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha ovo Šekiju još uvijek nas 5 na forumu problem mi crnjačimo, aaaaaaaa... Kakav si ti lik.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 08 avg 2017, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Ne seri!!!sekac je napisao/la:Eto ti mi reci šta ima pozitivno pa neču bježati privatizovali ste sve i pljujete samo mi to još pored svega ovog fali.A šta češ ti to promijeniti i ovi kao ti dajte riješenje evo sad da Ilievski i Tan odu daj riješenje ili če te i dalje da nas glačate kao da smo mi svi ovde maloumni samo vas 5-6 zna šta je, bravo, aferim hvala za kompliment i pljuvanje po meni. A ja nigdje vas ne popljuvah nego mi se gadi čitati više ove crnjake ako je to loše aferim a ti slobodno kopiraj i tjerajte nas sa svojim stavovima i da ne bi koga uvrijedio (i onako nas starijih ovde više nema) ne znam možda je i do nas ipak sam ja pićkurina da ne govorim za sve ostale eto ja se izolujem, aferim brate nema veze samo nastavi......PitarBordo je napisao/la:Strašni @sekac, naš uvaženi Šeki, bježi od nas k'o kuge ide na neke druge forume kaže da odmori dušu, moli raju da ne budu kao "oni sa ss.ba" - eh zbog ovakvih nam nikada neće ni biti dobro. Pazi on zna da nešto ne valja i on se šatro izoluje samo, ilitiga zabije glavu u pijesak.
P.S.Hvala i tebi Evandere i ne ulazi u privatluk za te godine ja tebe nikad uvrijedio nisam niti bilo koga.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ko te to poslao pred Klub ljudi na godišnjem? Hahahahahahsekac je napisao/la:Pitaš li se jesi li dosadan malo u zadnje vrijeme i ti i svi vi je li misliš da ja isto ne bi sad mogao oplesti kukati i srati po klubu igračima i upravi.Ne ja to neču dovoljno je to što vi radite a ja vas danas ne vidjeh ni jednog ispred kluba i prema tome o tome sa mnom ne možeš ni ti ni jedan niti bilo koji što se tiće lojalnosti.Batine sam dobijao radi Sarajerva i danas sam došao pred klub ne znajuči šta me čeka tamo spreman i da opet batine ako treba dobije kad jedino Kimun bio tamo.Zato nemoj te mi više o djelima lako je biti tastatura mangup molim vas da se ne bi počeli vrijeđati bolje je ovako.PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha ovo Šekiju još uvijek nas 5 na forumu problem mi crnjačimo, aaaaaaaa... Kakav si ti lik.
Samo Saraj'vo.
Evandeere sere ti čača a kad god poželiš možemo se naći ako te ovo vrijeđa, je li te stid svega ti?
Sarajevo ljubavi moja!
Moj sekac kakvih 5-6!?sekac je napisao/la:Eto ti mi reci šta ima pozitivno pa neču bježati privatizovali ste sve i pljujete samo mi to još pored svega ovog fali.A šta češ ti to promijeniti i ovi kao ti dajte riješenje evo sad da Ilievski i Tan odu daj riješenje ili če te i dalje da nas glačate kao da smo mi svi ovde maloumni samo vas 5-6 zna šta je, bravo, aferim hvala za kompliment i pljuvanje po meni. A ja nigdje vas ne popljuvah nego mi se gadi čitati više ove crnjake ako je to loše aferim a ti slobodno kopiraj i tjerajte nas sa svojim stavovima i da ne bi koga uvrijedio (i onako nas starijih ovde više nema) ne znam možda je i do nas ipak sam ja pićkurina da ne govorim za sve ostale eto ja se izolujem, aferim brate nema veze samo nastavi......PitarBordo je napisao/la:Strašni @sekac, naš uvaženi Šeki, bježi od nas k'o kuge ide na neke druge forume kaže da odmori dušu, moli raju da ne budu kao "oni sa ss.ba" - eh zbog ovakvih nam nikada neće ni biti dobro. Pazi on zna da nešto ne valja i on se šatro izoluje samo, ilitiga zabije glavu u pijesak.
P.S.Hvala i tebi Evandere i ne ulazi u privatluk za te godine ja tebe nikad uvrijedio nisam niti bilo koga.
Pa otidi samo na sluzbenu fb stranicu kluba pa vidi sta raja prica i kako su ogorceni;onda vidio si st istok i zapad porucise u nedjelju;pa pogledaj i onaj tamo forum samo majkl svoju suplju prospe s vremena na vrijeme ostali svi tamo su ogorceni itd.,itd...
Bolje ti malo svoju percepciju preispitaj
Smijesan si.sekac je napisao/la:Evandeere sere ti čača a kad god poželiš možemo se naći ako te ovo vrijeđa, je li te stid svega ti?
Vidim pratite dobro a ti inaće sve znaš ćudi me da nisi znao za info da se trebalo danas skupiti tamo a izgleda da si i u pravu lažnjak je bio a i da nije ne bi vas puno došlo malo sam stariji pa znam kad murija zajmi kako to izgleda svi se ispale ostane nas nekoliko pa šta bude.PitarBordo je napisao/la:Ko te to poslao pred Klub ljudi na godišnjem? Hahahahahahsekac je napisao/la:Pitaš li se jesi li dosadan malo u zadnje vrijeme i ti i svi vi je li misliš da ja isto ne bi sad mogao oplesti kukati i srati po klubu igračima i upravi.Ne ja to neču dovoljno je to što vi radite a ja vas danas ne vidjeh ni jednog ispred kluba i prema tome o tome sa mnom ne možeš ni ti ni jedan niti bilo koji što se tiće lojalnosti.Batine sam dobijao radi Sarajerva i danas sam došao pred klub ne znajuči šta me čeka tamo spreman i da opet batine ako treba dobije kad jedino Kimun bio tamo.Zato nemoj te mi više o djelima lako je biti tastatura mangup molim vas da se ne bi počeli vrijeđati bolje je ovako.PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha ovo Šekiju još uvijek nas 5 na forumu problem mi crnjačimo, aaaaaaaa... Kakav si ti lik.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 08 avg 2017, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Daj ba ljudi smirite malo, ruzno je ovo sto radite. Ne treba nam svada izmedu nas, svi smo tu iz istog razloga.
Jado si i sa mnom si završio priču brate opet ti kažem kad god poželiš samo javi nači ćemo se a sad svaki komentar sa tobom prekidam.Evander je napisao/la:Smijesan si.sekac je napisao/la:Evandeere sere ti čača a kad god poželiš možemo se naći ako te ovo vrijeđa, je li te stid svega ti?
Sarajevo ljubavi moja!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma lik sam prozva, njemu i dalje problem PB Evander JokerPantelija zagorski... A hiljade ljudi na stadionu, na fb, po mahalama isto ovo govore... De ba. 
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.