Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Jesi li zadovoljan?rio_Ferdy88 je napisao/la:Problemi sa realizacijom riješeni, not![]()
Dobro je, imat ćemo izgovor za poraz, i tako čitavu sezonu
Zadnjom rečenicom si sve rekao bravo [emoji1319]King_James je napisao/la:Meni se ovo 1% ne svidja. U jednoj polurevijalnoj utakmici nasa igra je povuci - potegni. Odbrana ocajnaNapad, sa izuzetkom Mkhitaryan, vrlo slab i bezidejan! Mora se ovdje mnogo toga popraviti za nesto vise, jer kvaliteta ima i na pretek!
PS Ne mogu nikako razumjeti zasto Martial ne dobiva priliku... Mislim OK, nije defanzivno kvalitetan, nema veliki radijus kretanja, al brate dragi ovo je Manchester United... Pa mi trebamo napadati i stvarati sanse, a ne braniti se
Rezultat je i više nego dobar obzirom na prikazano, očitali ste nam lekciju, čestitkeKawhi je napisao/la:Jesi li zadovoljan?rio_Ferdy88 je napisao/la:Problemi sa realizacijom riješeni, not![]()
Dobro je, imat ćemo izgovor za poraz, i tako čitavu sezonu
Viele dankenrio_Ferdy88 je napisao/la:Rezultat je i više nego dobar obzirom na prikazano, očitali ste nam lekciju, čestitkeKawhi je napisao/la:Jesi li zadovoljan?rio_Ferdy88 je napisao/la:Problemi sa realizacijom riješeni, not![]()
Dobro je, imat ćemo izgovor za poraz, i tako čitavu sezonu![]()
A sad dal sam zadovoljan sveukupno sačekat ću do polovine sezone sa ocjenom, iako ne očekujem da ćemo biti nešto drastično bolji negoli prošle sezone, jer su isti problemi i dalje tu
Hajmo ovo svi citati pet puta kad ustanemo i kad krenemo spavati.Feldmarschall je napisao/la:Fin izlet, šesta ekipa Premiershipa vidjela je kako izgleda igrati protiv najbolje ekipe na svijetu.
Izvini, a ko ono bi ti?RafaGarros9 je napisao/la:Navijaci Uniteda ne trebaju biti previse razocarani,sinoc se nije desilo nista sto nije bilo ocekivano...![]()
Luka doktor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.