pa sta da radimoSariel je napisao/la:Sta je ovo svi se povukli? Sve cu vam minuse lupit ebo li vas real i mancester.gledaj sta nam cojk izanalizira...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
Auh brate dje na me udari.a popio sam...fukaratz je napisao/la:pa sta da radimoSariel je napisao/la:Sta je ovo svi se povukli? Sve cu vam minuse lupit ebo li vas real i mancester.gledaj sta nam cojk izanalizira...pusti ga 10 kola i zadaj mu broj bodova koje treba osvojiti, ako to ne ucini daj mu otkaz
ako ga sad smjenimo dovedemo lupam Samprasa Petrovica on ce izbaciti 6 igraca i vadit se na to da on nije selektirao ekipu, na polusezoni cemo promjeniti 10 igraca i opet sve ispocetka
na Musemica smo imali preko 15000 neto troskova, dali mu odrijesene ruke i dobili qarinu...... ovaj barem radi za par hiljada
ali slazem se ako nakon 10 kola ne bude pomaka odyebat ga i to je to
Pa 20 kola on vec ima nako izanaliziranih a mi ko popisani
ma slazem se ali znas i sam ako ga promjenimo sta ce se desiti. il ga mijenjaj prije sezone ili na polusezoni pa onda novi "strucnjak" nece imati alibi za lose rezultateSariel je napisao/la:Auh brate dje na me udari.a popio sam...fukaratz je napisao/la:pa sta da radimoSariel je napisao/la:Sta je ovo svi se povukli? Sve cu vam minuse lupit ebo li vas real i mancester.gledaj sta nam cojk izanalizira...pusti ga 10 kola i zadaj mu broj bodova koje treba osvojiti, ako to ne ucini daj mu otkaz
ako ga sad smjenimo dovedemo lupam Samprasa Petrovica on ce izbaciti 6 igraca i vadit se na to da on nije selektirao ekipu, na polusezoni cemo promjeniti 10 igraca i opet sve ispocetka
na Musemica smo imali preko 15000 neto troskova, dali mu odrijesene ruke i dobili qarinu...... ovaj barem radi za par hiljada
ali slazem se ako nakon 10 kola ne bude pomaka odyebat ga i to je to
Pa 20 kola on vec ima nako izanaliziranih a mi ko popisani
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 08 avg 2017, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dati otkaz ili ne pitanje je? Ima i dobrih stvari, mozda bi mogao doci neko kao Petrovic ili Pavic pa bi Slobodi krenulo. Pozitivan sok i ti fazoni.
A sa druge strane mozda Jagodicu konacno krene, ispali bi npr pametni odrekli bi se onog Balkanskog mentaliteta gdje niti jedan trener ne doceka 2-3 godine na klupi.
A mozda i hoce pare na ruke za otkaz?
Ali u konacnici ako naredna 2-3 kola ne moze pobjediti onda je jasno sve, promjena trenera je onda logicna i jedina dobra za klub.
A sa druge strane mozda Jagodicu konacno krene, ispali bi npr pametni odrekli bi se onog Balkanskog mentaliteta gdje niti jedan trener ne doceka 2-3 godine na klupi.
A mozda i hoce pare na ruke za otkaz?
Ali u konacnici ako naredna 2-3 kola ne moze pobjediti onda je jasno sve, promjena trenera je onda logicna i jedina dobra za klub.
Tuzno je sto cemo mi fakat prosut bodova i bodova dok raja nadodje i aminuje.. 
Cuj Vlade,pitanje je da li oni koji kazu da ovo nista ne valja,zele dobro Slobodi................pa je li moguce ovo..........hahahah
Ma udri Vlado,mi smo Real,boli te kur.ac hahahahahahaha
Ma udri Vlado,mi smo Real,boli te kur.ac hahahahahahaha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al nas frajer fintira,svaka mu čast.....mrtva trka se vodi izmedju sence"tuzit cemo ih sve redom" mujkanovica i vladike"analizirali smo greske"jagodice....tesko je reci koji Ce na kraju sezone uzet titulu UBLEHE godine.... cickovo ulje mi se malo usutio i sad vec dobro zaostaje za vodećim dvojcem...... Faraon Ce ovo na kraju morat presuditi....nema nama nikog do pjesnika da kaze sta je pravi put za Slobodu....po meni on ako ne uzme vitez (a nece najvjerojatnije) hvala,dovidjenja,sretno, prijatno jarugo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa Vitezu smo dužni mi od one godine kad nas dobiše 2:0 mislim i ishodise ulazak u PL a mi ostali jos godinu da se krvavo borimo. Oteli nam odmah u prvih pet minuta svaku nadu. Zato sad kad njima treba nada da ce mozda imati neke sanse ove sezone za ponovni opstanak treba da je traže protiv Zrinjskog i Želje. Ove utakmice ako mislimo biti bilo sta u PL moramo dobiti.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Mi svim silama moramo rijesiti statut kluba, ali ne onakav kao kod Celika (meni se ne svidja). Ako je reprogram rijesen i grad redovno placa "malu" ratu na 10 godina, ili kako vec bijase, onda javno sve iznjeti oko prihoda, rashoda, narendih ciljeva, UO takodjer mora biti definisan novim statutom, kako i na koji nacin MORA doprinositi klubu na godisnjem ili mjesecnom nivou, koliko svaki clan mora biti aktivan oko kluba bez izostanaka svako malo. Clanstvo kluba rijesiti pod hitno, kao sto su nedavno najavili, te i tim vidom da se klub finansira, kao i zastita imena i grba kluba, na taj nacin bi se dodatno punio budzet kluba.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi nema kod nas pritiska na igrace.
Tu smo mi vodeci sindikalisti. Veca briga jel Kosticu sve isplaceno nego jel on u svojoj firmi dobio platu. Vise se za igraca sikira jel mu sve navakat nego za sebe. A to sto ne zarade i ne opravdaju, nema veze, potpisali su. Ne smije sefu kad ne zaradi rec, nema veze hocu platu potpisao sam.
Kod nas su pritisci najvise na uprave (predsjednike) i na trenera i to su vrlo destruktivni pritisci.I Azmir i Senad i Husref i Vlado su se sa svacim susretali. Da ne idemo dalje u proslost.
evo sad konkretno, i ja prvi nisam plaho za Vladu, ali kad vidim ko mu radi o glavi...zamislim se vise puta
ti sta god da zele Slobodi nikad to ne moze biti dobro.
Kad se ove neke osnovne, a ujedno i najbitnije stvari rijese, onda svim silama napasti na nekog investitora/ulagaca u klub, Senad ionako nije voljan da dugorocno vodi klub, ali moze biti clan UO. Pod ovim okolnostima bi se mogao napraviti neki tender, javni poziv ili bilo koji drugi nacin da se pozove novi, finansijski jaci predsjednik/vlasnik kluba, ulagac koji ce imati novim statutom zastitu oko ulaganja i svega ostalog. Znam da mnogi ljudi citaju sta pisemo, a koji su u i oko kluba, pa napokon moraju krenuti ozbiljnije oko rjesavanja ovih stvari. Javnost mora znati sta koci napredak kluba u ovom smjeru, sta ne dozvoljava novi statut i zastitu ulaganja potencijalnog novog predsjednika/vlasnika kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- zamorano1plus8
- Kontakt:
šta pricas ubleho, pa što si pi.zdo podvio rep, a i glava ti ne izlazi iz mackovog supkaJAGODIĆ:Zabrinjava me neefikasnost, a mi imamo glavu i rep, međutim, neda nam se da realizujemo polupriliku.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
vrti se konstantno ista prica u krug..
nema se tu vise sta reci,dodat nit oduzet
nema se tu vise sta reci,dodat nit oduzet
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pod jedan se mora u novom statutu riješiti pitanje glavnog organa a tj. Skupštine. Ovom se pitanju mora pažljivo i ozbiljno pristupiti. Moraju se utvrditi načini izbora članova, njihove nadležnosti, ali tačno i detaljno definisati (iz razloga što se kod nas kakvi smo uvijek gleda imal kakva "rupa", da se mućke rade) ostavljajući minimum prostora za manevrisanje.Beduin je napisao/la:Mi svim silama moramo rijesiti statut kluba, ali ne onakav kao kod Celika (meni se ne svidja). Ako je reprogram rijesen i grad redovno placa "malu" ratu na 10 godina, ili kako vec bijase, onda javno sve iznjeti oko prihoda, rashoda, narendih ciljeva, UO takodjer mora biti definisan novim statutom, kako i na koji nacin MORA doprinositi klubu na godisnjem ili mjesecnom nivou, koliko svaki clan mora biti aktivan oko kluba bez izostanaka svako malo. Clanstvo kluba rijesiti pod hitno, kao sto su nedavno najavili, te i tim vidom da se klub finansira, kao i zastita imena i grba kluba, na taj nacin bi se dodatno punio budzet kluba.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi nema kod nas pritiska na igrace.
Tu smo mi vodeci sindikalisti. Veca briga jel Kosticu sve isplaceno nego jel on u svojoj firmi dobio platu. Vise se za igraca sikira jel mu sve navakat nego za sebe. A to sto ne zarade i ne opravdaju, nema veze, potpisali su. Ne smije sefu kad ne zaradi rec, nema veze hocu platu potpisao sam.
Kod nas su pritisci najvise na uprave (predsjednike) i na trenera i to su vrlo destruktivni pritisci.I Azmir i Senad i Husref i Vlado su se sa svacim susretali. Da ne idemo dalje u proslost.
evo sad konkretno, i ja prvi nisam plaho za Vladu, ali kad vidim ko mu radi o glavi...zamislim se vise puta
ti sta god da zele Slobodi nikad to ne moze biti dobro.
Kad se ove neke osnovne, a ujedno i najbitnije stvari rijese, onda svim silama napasti na nekog investitora/ulagaca u klub, Senad ionako nije voljan da dugorocno vodi klub, ali moze biti clan UO. Pod ovim okolnostima bi se mogao napraviti neki tender, javni poziv ili bilo koji drugi nacin da se pozove novi, finansijski jaci predsjednik/vlasnik kluba, ulagac koji ce imati novim statutom zastitu oko ulaganja i svega ostalog. Znam da mnogi ljudi citaju sta pisemo, a koji su u i oko kluba, pa napokon moraju krenuti ozbiljnije oko rjesavanja ovih stvari. Javnost mora znati sta koci napredak kluba u ovom smjeru, sta ne dozvoljava novi statut i zastitu ulaganja potencijalnog novog predsjednika/vlasnika kluba.
Skupština je ta koja odlučuje o svemu. Ovdje se ne smije dozvoliti da kao sada na svakoj novoj skupštini dobijemeo nove članove a niko ne zna ko ih je izabrao i po kojiom kriterijima, da nam pola Skupštine čine gradski činovnici. Svemu ovome predhodi i članstvo u klubu, gdje bi članovi jedini mogli biti izabrani za članove Skupštine.
JA BIH SE LIČNO ZALAGAO DA NIKO KO JE ČLAN NEKE POLITIČKE PARTIJE (ne na funkciji u partiji, već ČLAN) NE MOŽE OBNAŠATI BILO KAKVU FUNKCIJU U KLUBU, čime bi se riješili još jednog trača i problema oko funkcionisanja kluba. Na funkcije bi postavio samo prave i istinske sportske radnike. Trenutno imamo takvih osoba i to je veliki problem. Već carko ako želiš u klubsku upravu, donesi ovjerenu izjavu da nisi u stranci ili ukoliko se učlaniš u partiju, podnesi ostavku na funkciju u klubu.
Tek nakon što se utvrdi pravo funkcionisanje Skupštine, onda utvrditi i dalje ustrojstvo kluba i organa. Po meni bi dobro bilo da su svi članovi kluba članovi Skupštine, ali da se mora plaćati godišnja članarina. Ko ne plaća briše se iz članstva uz mogućnost ponovnog upisa, ali uz sv izmirene zaostatke članarine. po pitanju kvoruma može se napraviti 50+1 %, ali recimo da se nakon određene pauze prilikom zasjedanja ako nema tog kvoruma može raspravljati i sa manjim kvorumom koji recimo nije niži od 30 %, osim o pitanjima promjene Statuta. MSM ima nedostataka u ovome svemu, ali o svemu se da dogovoriti samo ako ima interesa, a njega nema, Ruku na srce to vidimo u zadnjih godinu dana, jer ako mi obični ne možemo ništa, ŠTA RADE UDRUŽENJA KOJA NAS PREDSTAVLJAJU, A IMAJU SVOJE LJUDE U SKUPŠTINI ( PRIJATELJI SLOBODE)..... prisjetite se samo šta Sloboda72 u više navrata kopira, a to je da sadašnja Skupština po sadašnjem Stauttu radi po mandatu, a taj mandat je davno istekao. ZAPITAJMO SE DRUGOVI, KAKO ONDA TAKAV ORGAN MOŽE DONOSITI BILO KAKVE ODLUKE, ONE SU NEZAKONITE I NEVAŽEĆE...
SJETITE SE KAKO SE PO STATUTU FORMIRA ONAJ PRELAZNI ORGAN KAD PREDJSEDNIK DA OSTAVKU i U KOJEM SASTAVU ON TREBA BITI, A KAKO JE KOD NAS FORMIRAN I KO SU SVE BILI ČLANOVI
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
ma ne mozes to, svako je u nekoj stranci, ja bih to malo drugacije okrenuo.
budi ti koja hoces stranka, ali radi za slobodu, majka mu stara malo tog klisea o lokalpatriotizmu, sjedite i nadjite zajednicku nit, u interesu svih.
a ne samo se medjusobno optuzivat i poturat noge jedni drugima.
budi ti koja hoces stranka, ali radi za slobodu, majka mu stara malo tog klisea o lokalpatriotizmu, sjedite i nadjite zajednicku nit, u interesu svih.
a ne samo se medjusobno optuzivat i poturat noge jedni drugima.
[quote="NjonjoVam"][quote="NjonjoVam"][quote="wobly92"]
Kae uhljup "nisam ja jos za otkaza,sacekajte da izborim ligu za ostanak pa onda me tjerajte"
Cuj kae ima onih sto ne zele Slobodi dobro....a gola mu ekipa nije dala 3 tekme...ni smislenu akciju izvela!!

Kae uhljup "nisam ja jos za otkaza,sacekajte da izborim ligu za ostanak pa onda me tjerajte"
Cuj kae ima onih sto ne zele Slobodi dobro....a gola mu ekipa nije dala 3 tekme...ni smislenu akciju izvela!!
DRŽAVA TUZLA!!
Ekro možda nismo dali, ali smo zato primili!
Ne tjerajte Vladiku još, dajte vremenu vremena! Titula je tu za dvije godine!
Ne tjerajte Vladiku još, dajte vremenu vremena! Titula je tu za dvije godine!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Mortus je napisao/la:Pod jedan se mora u novom statutu riješiti pitanje glavnog organa a tj. Skupštine. Ovom se pitanju mora pažljivo i ozbiljno pristupiti. Moraju se utvrditi načini izbora članova, njihove nadležnosti, ali tačno i detaljno definisati (iz razloga što se kod nas kakvi smo uvijek gleda imal kakva "rupa", da se mućke rade) ostavljajući minimum prostora za manevrisanje.Beduin je napisao/la: Mi svim silama moramo rijesiti statut kluba, ali ne onakav kao kod Celika (meni se ne svidja). Ako je reprogram rijesen i grad redovno placa "malu" ratu na 10 godina, ili kako vec bijase, onda javno sve iznjeti oko prihoda, rashoda, narendih ciljeva, UO takodjer mora biti definisan novim statutom, kako i na koji nacin MORA doprinositi klubu na godisnjem ili mjesecnom nivou, koliko svaki clan mora biti aktivan oko kluba bez izostanaka svako malo. Clanstvo kluba rijesiti pod hitno, kao sto su nedavno najavili, te i tim vidom da se klub finansira, kao i zastita imena i grba kluba, na taj nacin bi se dodatno punio budzet kluba.
Skupština je ta koja odlučuje o svemu. Ovdje se ne smije dozvoliti da kao sada na svakoj novoj skupštini dobijemeo nove članove a niko ne zna ko ih je izabrao i po kojiom kriterijima, da nam pola Skupštine čine gradski činovnici. Svemu ovome predhodi i članstvo u klubu, gdje bi članovi jedini mogli biti izabrani za članove Skupštine.
JA BIH SE LIČNO ZALAGAO DA NIKO KO JE ČLAN NEKE POLITIČKE PARTIJE (ne na funkciji u partiji, već ČLAN) NE MOŽE OBNAŠATI BILO KAKVU FUNKCIJU U KLUBU, čime bi se riješili još jednog trača i problema oko funkcionisanja kluba. Na funkcije bi postavio samo prave i istinske sportske radnike. Trenutno imamo takvih osoba i to je veliki problem. Već carko ako želiš u klubsku upravu, donesi ovjerenu izjavu da nisi u stranci ili ukoliko se učlaniš u partiju, podnesi ostavku na funkciju u klubu.
Tek nakon što se utvrdi pravo funkcionisanje Skupštine, onda utvrditi i dalje ustrojstvo kluba i organa. Po meni bi dobro bilo da su svi članovi kluba članovi Skupštine, ali da se mora plaćati godišnja članarina. Ko ne plaća briše se iz članstva uz mogućnost ponovnog upisa, ali uz sv izmirene zaostatke članarine. po pitanju kvoruma može se napraviti 50+1 %, ali recimo da se nakon određene pauze prilikom zasjedanja ako nema tog kvoruma može raspravljati i sa manjim kvorumom koji recimo nije niži od 30 %, osim o pitanjima promjene Statuta. MSM ima nedostataka u ovome svemu, ali o svemu se da dogovoriti samo ako ima interesa, a njega nema, Ruku na srce to vidimo u zadnjih godinu dana, jer ako mi obični ne možemo ništa, ŠTA RADE UDRUŽENJA KOJA NAS PREDSTAVLJAJU, A IMAJU SVOJE LJUDE U SKUPŠTINI ( PRIJATELJI SLOBODE)..... prisjetite se samo šta Sloboda72 u više navrata kopira, a to je da sadašnja Skupština po sadašnjem Stauttu radi po mandatu, a taj mandat je davno istekao. ZAPITAJMO SE DRUGOVI, KAKO ONDA TAKAV ORGAN MOŽE DONOSITI BILO KAKVE ODLUKE, ONE SU NEZAKONITE I NEVAŽEĆE...ZAŠTO SVI ŠUTE O TOME
KO JE ODGOVORAN ZA TO
![]()
ZAŠTO SE ČUDIMO ŠTO SE OVAKVE STVARI DEŠAVAJU
![]()
SJETITE SE KAKO SE PO STATUTU FORMIRA ONAJ PRELAZNI ORGAN KAD PREDJSEDNIK DA OSTAVKU i U KOJEM SASTAVU ON TREBA BITI, A KAKO JE KOD NAS FORMIRAN I KO SU SVE BILI ČLANOVIzasad ne bih dalje i dublje ulazio u srž.... jer bojim se da se samo u Tuzli i samo kod nas ovakve stvari mogu raditi a da se niko i ne počeše... NAJGORE JE DA SE SVE OVO ZNA, A DA EVO I MEDIJI ŠUTE I NE ŽELE TO ISTRAŽITI, GDJE JE ISTRAŽIVAČKO NOVINARSTVO NESTALO, ZAŠTO OVAJ PORTAL TO MALO NE ISTRAŽI,[/b] , pa valjda smo i mi navijači SLobode zaslužili istinu jednom u životu, jer vi živite i od nas, a ne samo od sarajevskih klubova
Iz svake ideje proizilaze neke druge, zanimljivije. Upravo zbog stranackog osoblja mi I imamo probleme u Skupstini, jer cesto su clanovi na nekim biznis tripovima pa nisu u mogucnosti prisustvovati zasjedanju Skupstine. I onda imamo manjinu u Skupstini I ne mozemo izglasati nista, pa se ceka neka naredna, I tako u krug. Zato ako ces imati nekog clana partije, onda isti mora da se zalaze za klub I sport ili nam ne treba nikako. Ako kroz svoju partiju nece pomoci Slobodi, nece pomoci sportu, onda ne treba ni da bude clan istoga.
Te neke stvari se moraju pokrenuti, "UG Prijatelji Slobode" moraju poceti forsirati pitanja krucijalna za buduce pravilno funkcionisanje kluba. Jer kad rijesimo pitanje Skupstine, UO (koji po imenima I nije los, samo dovesti jos par ljudi i treba im definisati pravila statutom) te funkcionalan statut kluba, uz reprogram, onda rahat mozemo krenuti u borbu pronalaska novog predsjednika/vlasnika kluba. Animirati sportske radnike koji su nesto vrijedili u ovom klubu, pa I druge koji nemaju mnogo zajednickog sa Slobodom, ali su istaknuta imena naseg fudbala, dati svakome priliku da pomogne Slobodi kroz ovaj ili onaj nacin, iskustvom, idejama, skautingom, bilo cime. Ali se napokon mora krenuti s' mrtve tacke.
Ako se ipak ne moze ovo ostvariti, onda obznaniti prave razloge ko I zasto opstruira napredak Slobode I sporta u Tuzli I da znamo kome mater j3bat, koga prozivati, pljuvati, koga u buducnostiopstruirati na bilo koji nacin, ali sve mora izaci u javnost.
PS. Evo citam ovo za Begovica kako je donirao FK Velez kopacke igracima. Pa mene bi bilo stid cuti takvo nesto za Slobodu, da me pogresno ne shvate ljubitelji Veleza, ali usrane kopacke da doniraju mome klubu, I to 1. timu, ma daaaj ba. Umjesto tih kopacki, daj da se skupljaju donacije za Istocnu tribinu (stolice, npr.), da se zavrsi Sjeverna tribina, da se sredi napokon "kavez" za gostujuce navijace kako se ne bi morala praviti tampon zona cak I na Sjevernoj tribini, daj takve stvari da se pokrenu sirom BiH, Evrope, planete... daj neku ozbiljnost da vidimo vise, da vidimo koliko mozemo, koliko (ne)cemo pomoci klubu kad je ozbiljna akcija u pitanju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slažem se ja Beduin sve to stoji, ali vidiš li ti i svi mi ostali da ovi naši ne poštuju ni postojeći Statut.
Mi imamo ljude koji se stavljaju iznad opštih akata organizacije u kojoj rade. To je NEDPOPUSTIVO.
a ovo za Begovića sam siguran da on nije sam od sebe dao donaciju. To su ga vjerovatno vrbovali Veležovci. Nama niko nije kriv kad nemamo ili imamo ljude koji to ne žele napravit. Evo mi imamo Pjanića koji je rođen u Tuzli, na odmoru boravi često u TZ, njega da neko zamoli ispred udruženja ili kluba da nam donira par hiljada za nprm mokri čvor na Sjeveru, siguran sam da nas ne bi odbio, kao ni Rahimić koji je s ovog prostora, zatim Ibišević koji je počeo karijeru u Slavinovićima i masa drugih igrača kojih se nmg sad sjetiti a imaju neka imena i velike karijere ( ne moraju biti nogometaši).
za uzvrat im dati VIP KARTICE ili dres Slobode i slične stvari. Sve se može ako se hoće. Ne mogu ja ili ti sam to napraviti takve akcije, kao i ovu za Statut treba da rade upravo udruženja koja su osnovana za dobrobit Slobode, a naša je dužnost podržati ih u tome i pomoći pri promociji tih aktivnosti.
Mi imamo ljude koji se stavljaju iznad opštih akata organizacije u kojoj rade. To je NEDPOPUSTIVO.
a ovo za Begovića sam siguran da on nije sam od sebe dao donaciju. To su ga vjerovatno vrbovali Veležovci. Nama niko nije kriv kad nemamo ili imamo ljude koji to ne žele napravit. Evo mi imamo Pjanića koji je rođen u Tuzli, na odmoru boravi često u TZ, njega da neko zamoli ispred udruženja ili kluba da nam donira par hiljada za nprm mokri čvor na Sjeveru, siguran sam da nas ne bi odbio, kao ni Rahimić koji je s ovog prostora, zatim Ibišević koji je počeo karijeru u Slavinovićima i masa drugih igrača kojih se nmg sad sjetiti a imaju neka imena i velike karijere ( ne moraju biti nogometaši).
za uzvrat im dati VIP KARTICE ili dres Slobode i slične stvari. Sve se može ako se hoće. Ne mogu ja ili ti sam to napraviti takve akcije, kao i ovu za Statut treba da rade upravo udruženja koja su osnovana za dobrobit Slobode, a naša je dužnost podržati ih u tome i pomoći pri promociji tih aktivnosti.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
http://****/lokalne-vijesti/tuzlansk ... lo-u-korov
A najbolja je izjava direktora stadiona koji se gradi da se obrate gradskoj upravi.
1,5 mil. Km za kopanje temelja i busenje i izljevanje sipova. Ovo je bogu plakat koliko nas prave budalama nasim novcima
A najbolja je izjava direktora stadiona koji se gradi da se obrate gradskoj upravi.
1,5 mil. Km za kopanje temelja i busenje i izljevanje sipova. Ovo je bogu plakat koliko nas prave budalama nasim novcima
Tribina će biti otvorena na proslavi titule za stogodišnjicu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.