FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
treba dovesti Borisa Pandzu da komanduje u odbrani
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nemoj Bgt, radije cu istrpiti Mujakica i SadikuaHeraklitMracni je napisao/la:treba dovesti Borisa Pandzu da komanduje u odbrani
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Imam jednog druga s kojim nekad dolazim na tekme, on uvijek ulazi na samom početku, a nekad i zakasni. Prošle sezone kasnio na Radnik i Slobodu, mi zabili one brze golove. Ulazi sad protiv GOŠKa 10ak minuta ranije, rekoh neće ovo na dobro okrenut, i et' šta bi.PitarBordo je napisao/la:Ja sam protiv BMG htio da idem na jug samo da gledam naše tri tribine, utakmica mi bila u totalno drugom planu.skoroalen je napisao/la:Ja kad sam protiv Borussije ušao na sjever i vidio istok i zapad... fascinantno. Još me rođak zove sa stadiona sat vremena prije utakmice, ušao ranije, već tad bilo 10ak milja na stadionuPitarBordo je napisao/la:Nekad bilo trMislim da je ovo zadnji put kad sam bio na Istoku, i sjebao se punog zapada... Bukvalno noćima sanjao inserte.Naš mentalitet, uđi što prije i sjedi, a gledam Engleze, 10 minuta prije utakmice nema 300 ljudi na tribinama.
A ja sam takav, ja na stadionu uđem odmah nakon redara, po sat i po' vremena ranije. (To dok sam išao na Koševo)
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- TobeYarabi
- Kontakt:
Jestel to vi citali izmisljeni intervju i farukovo preseravanje?
A jeste blesavi, allahselamet
A jeste blesavi, allahselamet
Sad ce opet poceti pricu kako ce prekucati ligu kad prodje zimske pripremeEvolution87 je napisao/la:Dakle vratise debelog krmka u sastav koji uopste nije prosao pripreme i sad ce da bude u konkurenciji? Smijesno! Od Fudbalskog kluba Sarajevo je ostalo samo ime i nista vise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sarajevo je postalo Sabrina, Anela, Radovac, Ihtijarević i Said!
Naziv Kluba: SARIS.
Povijest: tegobna.
Klupske boje: najmračnije.
Navijači: Najpodobniji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Daj jos jedno I, pa umjesto SARIS moze SISARIHigh je napisao/la:Sarajevo je postalo Sabrina, Anela, Radovac, Ihtijarević i Said!
Sta ke sa Bordo Prijateljima odradili pranje ruku od svega i rasformirali see. Oprali Bordo Prijelatelji klub, sebe i sve nas na ruke i babo ruco.
Kako sam imao neki los predosjećaj u vezi njih al nisam ni slutio da ce ovako zavrsit.
Cim neko za sebe govori da je dobar znaj da nije
Kako sam imao neki los predosjećaj u vezi njih al nisam ni slutio da ce ovako zavrsit.
Cim neko za sebe govori da je dobar znaj da nije
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- PitarBordo
- Kontakt:
IlijevskiTobeYarabi je napisao/la:Daj jos jedno I, pa umjesto SARIS moze SISARIHigh je napisao/la:Sarajevo je postalo Sabrina, Anela, Radovac, Ihtijarević i Said!
Samo Saraj'vo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kako mi kaze jaran , Ilijevski hoce neke promijene al nasi , mislim domaci ne daju mu podrsku , valjda uskoro sve izadje na vidjelo .
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ilievski je na godisnjem da si ziv i zdrav. Taj lik ima leda na ovom forumj kao niko.HeraklitMracni je napisao/la:Kako mi kaze jaran , Ilijevski hoce neke promijene al nasi , mislim domaci ne daju mu podrsku , valjda uskoro sve izadje na vidjelo .
- TobeYarabi
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:IlijevskiTobeYarabi je napisao/la:Daj jos jedno I, pa umjesto SARIS moze SISARIHigh je napisao/la:Sarajevo je postalo Sabrina, Anela, Radovac, Ihtijarević i Said!
Sta ima.ne daju mu, pa on i ona tri kineza mogu sve preglasat. Osim ako ona tri kineza nisu alias od dine, kuste i ibraka. Jbt kako se koji kinez pojavljivao tako su ptije njih po jedan odlazili.HeraklitMracni je napisao/la:Kako mi kaze jaran , Ilijevski hoce neke promijene al nasi , mislim domaci ne daju mu podrsku , valjda uskoro sve izadje na vidjelo .
Pesimista: ne moze gore od ovoga
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nema veze gdje , ne govorim samo za danas , nego poslijedni mjesec..Sarajlijica1946 je napisao/la:Ilievski je na godisnjem da si ziv i zdrav. Taj lik ima leda na ovom forumj kao niko.HeraklitMracni je napisao/la:Kako mi kaze jaran , Ilijevski hoce neke promijene al nasi , mislim domaci ne daju mu podrsku , valjda uskoro sve izadje na vidjelo .
- PitarBordo
- Kontakt:
Ilijevski ne treba podršku "domaćih" da napravi promjene. Najviši je na ljestivici i jedino vlasnik (koji ne spada u "domaće") je iznad njega. Tako da je ta priča šaša - šta je on to htio da promjeni pa mu "domaći" nisu dali? Osim što je i sam kao i Faruk i ostali obmanuo navijače u više navrata od kako je u klubu?HeraklitMracni je napisao/la:Nema veze gdje , ne govorim samo za danas , nego poslijedni mjesec..Sarajlijica1946 je napisao/la:Ilievski je na godisnjem da si ziv i zdrav. Taj lik ima leda na ovom forumj kao niko.HeraklitMracni je napisao/la:Kako mi kaze jaran , Ilijevski hoce neke promijene al nasi , mislim domaci ne daju mu podrsku , valjda uskoro sve izadje na vidjelo .
Samo Saraj'vo.
- LegendKiller
- Kontakt:
Pa i nije baš tako. Taj Ilievski je predsjednik skupštine, i nema nekih operativnih nadležnosti u samom klubu. Operativno se on ništa ne pita niti odlučuje. Ne želim ga amnestirati, isti je on kao i ostali, ali najodgovornija osoba za funkcionisanje kluba je Alen Hujic, predsjednik Borda direktora. On de facto rukovodi klubom, posle njega dolazi generalna direktorica pa rukfas i kantardzic koji rukovode sportskim i tehničkim dijelom kluba.ShofaII je napisao/la:Sta ima.ne daju mu, pa on i ona tri kineza mogu sve preglasat. Osim ako ona tri kineza nisu alias od dine, kuste i ibraka. Jbt kako se koji kinez pojavljivao tako su ptije njih po jedan odlazili.HeraklitMracni je napisao/la:Kako mi kaze jaran , Ilijevski hoce neke promijene al nasi , mislim domaci ne daju mu podrsku , valjda uskoro sve izadje na vidjelo .
Zbog toga treba pažnju usmjeriti ka Hujicu i Faruku, Hujic je prvi čovjek kluba a Faruk prvi čovjek sportskog odjela kluba.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
faruk yebem te usta ta zvaljava a zenu ti karam u po picke !!!! ubleho ona mrtva. zvaljava
sve vam uhljebljeno yebem pomrli dabogda
sve vam uhljebljeno yebem pomrli dabogda
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo dati kažem bravo drug o tome sam ja pisao šta sad?Pa evo kakve odgovore dobijamo (mada ideja sa pitanjima i nije lošaistu sam podržao) ali ljudi ovi u upravi su kriminalci neče vam ništa reči sve če umotati u papir kao i Ihtijarević.mensur55 je napisao/la:Kakvi su ovo odgovori, pa Allaha mi da su kopirali one sto je Evander cini mi se postavio, bolje bi ispalo, jos coek iz zajebancije napiso.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.