FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2017, 23:26

Jedino što me može oraspoložiti ovih dana je tema pitara.

I da, ne treba nam Gotal iz moralnih razloga jer nas je izradio, ali zato može onaj što je pjevao biće Željo khurac šampion :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 10 avg 2017, 00:26

Ima li kakav vezni da je bio treća opcija u Zrinjskom i da ima preko 30 godina ?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 avg 2017, 00:43

Peglate ozbiljno, **** i gotala i kajkuta. Mi nemamo igraca ljudi dragi.

Od odbrane do napadaca.

Cuo sam da se Cenan skroz slabo pita ama haman nista.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 avg 2017, 00:52

Otkad je jug poceo prozivati Cenana nema vise njegovih izjava kad neko potpise ili produzi ugovor.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 avg 2017, 00:55

Virtu4l je napisao/la:Jedino što me može oraspoložiti ovih dana je tema pitara.

I da, ne treba nam Gotal iz moralnih razloga jer nas je izradio, ali zato može onaj što je pjevao biće Željo khurac šampion :lol:
Kako tvoj Čenan nije mutan brate :lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2017, 01:36

Rokoko87 je napisao/la: Kako tvoj Čenan nije mutan brate :lol:
Mutan je da ne može bit' mutniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nexe992
Kontakt:

Post Postao/la Nexe992 » 10 avg 2017, 02:33

Prije svega pozdravljam sve navijace i da na utakmici protiv Borca do 27 minute ide poruka protesta protiv prvo Cenana a i uprave, dalje protiv Adzema prepotentnog momka kojem sve smeta, vrucina u pola devet navecer a u Bijeljini se igra po najvecem kijametu i naravno ne naprave dramu. Poruka za sve da ovo bude opomena a da naredni korak bude bojkot svi utakmica bez placanja karata za ovo sto gledamo u voljenom klubu, Zeljo je uvijek bio veliki i isao na titule a ne da je cilj izboriti Europu pa to i Radnik ganja, mi smo drzava, mi smo najveci i moramo se tako ponasati i imati najbolje igrace.

Trazimo odgovore na pitanja sta je sa jug tribinom, zasto nema nista

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 avg 2017, 09:15

Samo da se osvrnem na jedan spin koji pišu a prolazi, valjda raja ne obraća pažnju.

Kaže ovako: igramo sada sa našom djecom pa 3.000 na stadionu.

Sramota. Osmanković, Žerić i Šaban Jr dobili ugrubo oko 390 minuta na tri utakmice i oni su razlog slabije posjete. Uništiće nas, ne dajte im šansu.

Kako vas nije stid?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 10 avg 2017, 09:35

Dobro jutro.

Ćenane, Miske i ostala pčkasta kompanijo, h.eb.o vam Kajkut famaliju!!!

Djecu želim, samo djecu, vodite vi Zebe, sindikalce, Projiće, Nikoliće i kao na kraju šlag na tortu Kajkute u svoje privatne prčije.

Željo je svetinja i institucija i klub navijača, običnih ljudi a ne Megamixova podružnica.

MRŠ!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 10 avg 2017, 09:37

Ti izgleda ustao na lijevu nogu..
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 10 avg 2017, 09:53

grbavicka1921 je napisao/la:Dobro jutro.

Djecu želim, samo djecu, vodite vi Zebe, sindikalce, Projiće, Nikoliće i kao na kraju šlag na tortu Kajkute u svoje privatne prčije.

Željo je svetinja i institucija i klub navijača, običnih ljudi a ne Megamixova podružnica.

MRŠ!
Ti onda prati samo utakmice pionira, kadeta i juniora.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 10 avg 2017, 10:09

mirek11 je napisao/la:
grbavicka1921 je napisao/la:Dobro jutro.

MRŠ!
Ti onda prati samo utakmice pionira, kadeta i juniora.
Yeah, whatever.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 avg 2017, 10:12

Ovoj ekipi trebaju jos 2 dobra igraca da bi mogli napraviti neku finu pricu ove sezone. Kajkut je po meni jako dobro rjesenje u napadu, nije dugorocno, ali Boze moj.. u ovom trenutku boljeg napadaca nismo mogli dovesti, na kraju krajeva Zrinjskom je prosle sezone donio titulu i ovi su ga htjeli zadrzati, ali nisu mogli.. Dosao je kod nas, na njemu je da opravda ukazano povjerenje. Da nam je jos dobar stoper i zadnji vezni, ili eventualno dobro krilo i desni bek bilo bi super, i ako se ukaze kakva prilika za dovodjenje dobrog igraca to treba iskoristiti obavezno.
Nadam se da ce se uskoro finalizirati ta prica oko izgradnje Juzne tribine, i da vidimo bagere na stadionu, jer sljedeca je izborna godina, do kraja ove god se formiraju budzeti opcina, kantona, grada, i treba to iskoristiti, da stavka izgradnje Juga bude u svim budzetima i uz pomoc navijaca, sponzora da zavrsimo i taj jako vazan projekat za buducnost kluba.
p.s.
Projic je trenutno nas najbolji igrac i vjerovatno najbolji lijevi bek lige.
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 10 avg 2017, 10:14, ukupno mijenjano 2 puta.

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 10 avg 2017, 10:13

Ljudi zasto prozivate Projica ? Gledamo li iste tekme ?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 avg 2017, 11:02

Stanić je klasa za Projića i sve i jednog beka koji je došao zadnje dvije god i više.

Ima više trofeja u karijeri nego svi ti zajedno.

Interesantno kako je Stana bio među najboljima kada je uletio umjesto onog mladića Stojanovića a sada opet preko noći ne valja. Ima boljih za duple pare. I jače.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 avg 2017, 11:07

Za sad je Projic bolji od Stanica na lijevom beku. Ne bas puno bolji, ali sasvim ok opcija kad se sjetis ko je sve tu igrao unazad 2 godine tacnije od odlaska Kvese.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 10 avg 2017, 11:08

Citav zivot sam Željovac. Citav zivot.
Nisam iz "metropole", ali tvrdim da nisam nista manje navijac od vas iz glavnog grada. Nisam ni redovan na utakmicama, ali sam tu bar jednom mjesecno. Kad moze izaci i cesce, jer mene dolazak, karte i hrana(pokoje i pice) izadju minimalno 100KM.
Nisam ni pljuvac svega, niti sam ljubitelj sadasnje uprave, te rijetko ucestvujem u komentarisanju, jednostavno volim Želju.
E sad, nikako, ali bas nikako, ne mogu shvatiti sta se ovo desava. Mislim, zadovoljan sam potpisima nasih klinaca, mada znam da, recimo Mujagic, nije htio potpisati jer je mislio da ce moci vani. A klub mu je davao stan, hranu... I zasluzio ju je.
A onda nece da potpise ugovor, pa onda kad nema nista, hoce.
S druge strane, dovesti Kajkuta je meni nesto najmaloumnije sto su mogli uraditi u ovom trenutku.
Gleda li iko treninge ekipe? Gleda li iko utakmicu B ekipe protiv Slavije?
Vidi li iko malog Zajmovica kako "baca" pola ekipe? A nije, i vjerovatno nece dobiti sansu.
Ili recimo, da se zapitamo sta sa ovim silnim napadacima? Od Steve hajra nema, a ni od Dzenisa. Moje misljenje.
Ostaju Kajkut, Mujagic i Zajmovic. Znaci, garant ce Sasa igrati.
Sta sa ostalima?
Dalje.
Da li je normalno da forsiramo klince, a stanje u OP je haoticno? Najblaze receno. Promjene trenera, djeca nam kupuju opremu, osim najvisih rangova placaju putovanja na gostujuce utakmice ili im se kaze, npr dodjite u Visoko na utakmicu... A poskupili clanarinu.
Strasno, mislim da nas ovo nece nigdje odvesti i da ce ovo biti sve sto sada imamo iz OP-a ce biti kraj, odnosno ono sto su "rostiljdzije" napravile igraca...
Zuban je neku noc lijepo rekao, mali smo da uvozimo, treba da izvozimo. U jednoj recenici sve objasnio.
Tica je neke stvari poslozio kako treba, ali nije imao podrsku za dovodjenje igraca, od 8/17 su djeci ukinuti stanovi.
Ovo sto sada rade nece na dobro izaci. Sve dok se u rad, kako vi kazete, sportskog segmenta, mijesaju privrednici, a ocito da se mijesaju, i dok treneri ne prave roditeljske sastanke (u pravilniku o radu OP-a kazu da mora biti bar 4 roditeljska godisnje, moj sin je tu godinu, i pogadjate, nije bio niti jedan...), ne komuniciraju sa djecom, analize rade na nacin "igrali ste ko picke" ili "razvalili ste ih", nema hajra.
Tuzan sam i razocaran, jer ne vidim ama bas nikakvog pomaka. Kako ce sve to zavrsiti, samo Bog dragi zna.
Nadam se, i molim Boga da se Amar vrati, jer jedini zna posloziti stvari od najmanjih do najstarijih.
Dok se to ne desi bit ce, moje je misljenje, nazalost, sve gore.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 avg 2017, 11:11

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 avg 2017, 11:16

LjoZee je napisao/la:Za sad je Projic bolji od Stanica na lijevom beku. Ne bas puno bolji, ali sasvim ok opcija kad se sjetis ko je sve tu igrao unazad 2 godine tacnije od odlaska Kvese.
Ok opcija, slažem se. Bolji, ne. I Stanić je bio ok opcija iako nije lijevi bek.

Gledajući sve Stanić je za te što su "igrali" zadnje dvije godine klasa. Pa pričali ste da je najbolji, od Slobode na otvorenju i dalje, sada preko noći ne valja.

Uostalom, vidjećemo.

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 10 avg 2017, 11:17

ackeey je napisao/la:Citav zivot sam Željovac. Citav zivot.
Nisam iz "metropole", ali tvrdim da nisam nista manje navijac od vas iz glavnog grada. Nisam ni redovan na utakmicama, ali sam tu bar jednom mjesecno. Kad moze izaci i cesce, jer mene dolazak, karte i hrana(pokoje i pice) izadju minimalno 100KM.
Nisam ni pljuvac svega, niti sam ljubitelj sadasnje uprave, te rijetko ucestvujem u komentarisanju, jednostavno volim Želju.
E sad, nikako, ali bas nikako, ne mogu shvatiti sta se ovo desava. Mislim, zadovoljan sam potpisima nasih klinaca, mada znam da, recimo Mujagic, nije htio potpisati jer je mislio da ce moci vani. A klub mu je davao stan, hranu... I zasluzio ju je.
A onda nece da potpise ugovor, pa onda kad nema nista, hoce.
S druge strane, dovesti Kajkuta je meni nesto najmaloumnije sto su mogli uraditi u ovom trenutku.
Gleda li iko treninge ekipe? Gleda li iko utakmicu B ekipe protiv Slavije?
Vidi li iko malog Zajmovica kako "baca" pola ekipe? A nije, i vjerovatno nece dobiti sansu.
Ili recimo, da se zapitamo sta sa ovim silnim napadacima? Od Steve hajra nema, a ni od Dzenisa. Moje misljenje.
Ostaju Kajkut, Mujagic i Zajmovic. Znaci, garant ce Sasa igrati.
Sta sa ostalima?
Dalje.
Da li je normalno da forsiramo klince, a stanje u OP je haoticno? Najblaze receno. Promjene trenera, djeca nam kupuju opremu, osim najvisih rangova placaju putovanja na gostujuce utakmice ili im se kaze, npr dodjite u Visoko na utakmicu... A poskupili clanarinu.
Strasno, mislim da nas ovo nece nigdje odvesti i da ce ovo biti sve sto sada imamo iz OP-a ce biti kraj, odnosno ono sto su "rostiljdzije" napravile igraca...
Zuban je neku noc lijepo rekao, mali smo da uvozimo, treba da izvozimo. U jednoj recenici sve objasnio.
Tica je neke stvari poslozio kako treba, ali nije imao podrsku za dovodjenje igraca, od 8/17 su djeci ukinuti stanovi.
Ovo sto sada rade nece na dobro izaci. Sve dok se u rad, kako vi kazete, sportskog segmenta, mijesaju privrednici, a ocito da se mijesaju, i dok treneri ne prave roditeljske sastanke (u pravilniku o radu OP-a kazu da mora biti bar 4 roditeljska godisnje, moj sin je tu godinu, i pogadjate, nije bio niti jedan...), ne komuniciraju sa djecom, analize rade na nacin "igrali ste ko picke" ili "razvalili ste ih", nema hajra.
Tuzan sam i razocaran, jer ne vidim ama bas nikakvog pomaka. Kako ce sve to zavrsiti, samo Bog dragi zna.
Nadam se, i molim Boga da se Amar vrati, jer jedini zna posloziti stvari od najmanjih do najstarijih.
Dok se to ne desi bit ce, moje je misljenje, nazalost, sve gore.
Svaka cast na postu, potpisujem od a do ž.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, Hrasno15, Saurman i 76 gostiju.