Shaheen je kenijac
Rene
Moderator/ica: rio_Ferdy88
prehladno im jejestamaji je napisao/la:groznih 400m
do polufinala je izgledalo da ih pola može ispod 44, a danas niko ni blizu
jestamaji je napisao/la:vjerovatno najbolje svjetsko poslije rima '87
ne znam na šta misliš da "smrdi"jelle je napisao/la:Kod Miller nesto smrdi yebeno....nemoguce da se precjenila i da 40 m od cilja nako naglo padne....al bas naglo....bukvalno stala , dok je nisu prestigle pa onda nastavila....smrdi i ona i Thompson na stotki dje isto pravi nesvacen medjukorak....
Ne znam.....al ne vjerujem da je doping....nesto uglavnom nije uredu ...kladionica ? nesto trece.....nikad u zivotu od kad pratim atletiku nisam ovo vidio....da je bila povreda misica kosto malo prije rece i Edwards onda bi stala skroz , a ne nastavila da trci poslije 10 m normalno ponovo ...isto tako Thomspon koja je odradila milion trka na 100 m napravi medjkorak i polukorak ...ne znam ne mogu sad tvrdit nesto , al ovo nisam dozivio nikad....branimir85 je napisao/la:ne znam na šta misliš da "smrdi"jelle je napisao/la:Kod Miller nesto smrdi yebeno....nemoguce da se precjenila i da 40 m od cilja nako naglo padne....al bas naglo....bukvalno stala , dok je nisu prestigle pa onda nastavila....smrdi i ona i Thompson na stotki dje isto pravi nesvacen medjukorak....misliš na doping
elaine je imala želučani problema prije finala stotke,nešto slično ko makvala žena dominira zadnje dvije godine i odustala je od 200m ne vjeujem u nikakve teorije jednostavno loš dan uzrokovan nekim fizičkim problemima, a za Miller teško mi je reći, da se desi onakav pad u zadnji 50m-nije juniorka pa da ne zna kako trčati i da ostane bez snage, možda steglo je nešto u mušiću i stala pa kad je prošla bol nastavila dalje,danas na twitteru je podvrdila da nije ozlijeđena i da će trčati 200mjelle je napisao/la:Ne znam.....al ne vjerujem da je doping....nesto uglavnom nije uredu ...kladionica ? nesto trece.....nikad u zivotu od kad pratim atletiku nisam ovo vidio....da je bila povreda misica kosto malo prije rece i Edwards onda bi stala skroz , a ne nastavila da trci poslije 10 m normalno ponovo ...isto tako Thomspon koja je odradila milion trka na 100 m napravi medjkorak i polukorak ...ne znam ne mogu sad tvrdit nesto , al ovo nisam dozivio nikad....branimir85 je napisao/la:ne znam na šta misliš da "smrdi"jelle je napisao/la:Kod Miller nesto smrdi yebeno....nemoguce da se precjenila i da 40 m od cilja nako naglo padne....al bas naglo....bukvalno stala , dok je nisu prestigle pa onda nastavila....smrdi i ona i Thompson na stotki dje isto pravi nesvacen medjukorak....misliš na doping
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.