Čemu toliki sarkazam wobly? [emoji14]wobly92 je napisao/la:Tribina će biti otvorena na proslavi titule za stogodišnjicu.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Čemu toliki sarkazam wobly? [emoji14]wobly92 je napisao/la:Tribina će biti otvorena na proslavi titule za stogodišnjicu.
Pa ovo uprava najavljuje, ja samo širim vijesti da suzbijem negativu. Rekli ste da ih pustimo da rade i da zaključke donesemo na kraju.Rimes87 je napisao/la:Čemu toliki sarkazam wobly? [emoji14]wobly92 je napisao/la:Tribina će biti otvorena na proslavi titule za stogodišnjicu.
Ko ba mi i ko ba vi? Jel ti to momak neke podjele ovdje hoces da uvodis, ha? [emoji14]wobly92 je napisao/la:Pa ovo uprava najavljuje, ja samo širim vijesti da suzbijem negativu. Rekli ste da ih pustimo da rade i da zaključke donesemo na kraju.Rimes87 je napisao/la:Čemu toliki sarkazam wobly? [emoji14]wobly92 je napisao/la:Tribina će biti otvorena na proslavi titule za stogodišnjicu.
Optimista si barem sto se tice gledalacaBeduin je napisao/la:Ne znaju ljudi sta ce od dosade pa smorise po forumu.
Vidicemo naredne 2 tekme na cemu su i Sloboda i Vlado. Ja ocekujem pobjedu, a onda protiv Zrinjskog nekih 3000 na Tusnju.
Ako bismo pobijedili Viteza, iako ce nam Krpic mnogo nedostajati, uz bod protiv neugodne Krupe, 3000 ljudi pod reflektorima bi mogla biti realna cifra.Hitman22 je napisao/la:Optimista si barem sto se tice gledalacaBeduin je napisao/la:Ne znaju ljudi sta ce od dosade pa smorise po forumu.
Vidicemo naredne 2 tekme na cemu su i Sloboda i Vlado. Ja ocekujem pobjedu, a onda protiv Zrinjskog nekih 3000 na Tusnju.
Mislim da je on zavrsio sa Slobodom definitivnobenTzley je napisao/la:Zna li neko sta je sa Omerovica vidim na instagramu u opremi Groningena se slikao, jel to otisao?
A nije odigrao mozda jednu oficijalnu utakmicu samo?intercontinental je napisao/la:Mislim da je on zavrsio sa Slobodom definitivnobenTzley je napisao/la:Zna li neko sta je sa Omerovica vidim na instagramu u opremi Groningena se slikao, jel to otisao?
Vjerovatno neka rodbina sta ja znam ali momak je igraonu subotu za junioretuzlak1987 je napisao/la:A nije odigrao mozda jednu oficijalnu utakmicu samo?intercontinental je napisao/la:Mislim da je on zavrsio sa Slobodom definitivnobenTzley je napisao/la:Zna li neko sta je sa Omerovica vidim na instagramu u opremi Groningena se slikao, jel to otisao?
Biti ce bar neka naknada za treniranje ako ode. Mada bolje je transfer kada se odradi, daleko vece pare..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.