Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Kad sam veceras vidio kakvog je panja United platio 90 il kolko vec miliona, cijena od 180 miliona za Mbappea je sasvim realna. Mi smo i Moratu cak Chelseau dali ispod cijene obzirom na stanje trzista danas.
Sto se Pogbe tice, upravu je bio Kroosov brat prosle godine, cak je jos i potcijenio Tonija. Ako Pogba vrijedi 105 miliona, Kroos, Luka i Isco vrijede po 300 miliona svaki.
Sto se Pogbe tice, upravu je bio Kroosov brat prosle godine, cak je jos i potcijenio Tonija. Ako Pogba vrijedi 105 miliona, Kroos, Luka i Isco vrijede po 300 miliona svaki.
Mislim da je u ono malo minuta što je igrao više puta fauliran od dinamičnog dvojca u napadu. Vjerujem da mu ne bi bio problem barem jednom pogoditi gol iz šansi koje su imali. Al nije ni to što ne znaju zabiti gola najgore nego što je jedan lijen, a drugi nema fudbalske inteligencije pa nikad nisu na pravom mjestu. Odbijance moraju kupiti veznjaci jer jedan šetka pa nikad nije blizu lopte, a drugi jedino silom zna uraditi nešto.Nail for Real je napisao/la:Pospremio bi Ronaldo goli ****, nije covjek mogao da mrdne a ne sta drugo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Nail for Real
- Kontakt:
Utjesice se on, pustice par klipova Ronalda za miran sanBlejzer10 je napisao/la:Rasplakao si dijete sad, jesi zadovoljan? Idi postavljaj gabore tamo na Diskusijama, pusti anu95 da dr.ka na RonuNail for Real je napisao/la:Pospremio bi Ronaldo goli ****, nije covjek mogao da mrdne a ne sta drugo.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Kylian u PSG
Treba nam makar neki back up napadac, nemozes se osloniti na Mayorala

Treba nam makar neki back up napadac, nemozes se osloniti na Mayorala
Aktivirat klauzulu zubonje 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
KAsper Dolberg
@Kawhi i ja to odavno govorimo
**** Mbappea i njegove postere Ronalda i voli Real kad i on hoce pare
@Kawhi i ja to odavno govorimo

Ma smrdi mi ta eredivisie, svakakvi igraci su tamo kao mladi punili mreze.MElloo je napisao/la:KAsper Dolberg
@Kawhi i ja to odavno govorimo![]()
- RafaGarros9
- Kontakt:
Dok je ekipa u ovakvom sklopu ne treba nam ni Kylian niti bilo ko dr. bar za prvu postavu...A dolaskom njega za ogromni novac on bi morao igrat i igrao bi a ispastao bi Bale ili Benzema i plus igrci sa klupe koji bi tak. imali manju minutazu sto se moze odraziti na igru cijele ekipe...Kylian eventualno iducu sezonu ove
...

E velike stete ako Bale ispasta,pa mi smo 2 LP praticki be njega uzeli...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jes velika steta sto bi on ispastao, uvijek ga mozete tuhnuti Jozi, bolje sad nego kad bude jos jednu god stariji i jos slabiji.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma kakav Dolberg,smjesno je da ga uopste iko i spominje,ovakvom Realu sigurno ne treba **** Huntelarova kopija.andro234 je napisao/la:Ma smrdi mi ta eredivisie, svakakvi igraci su tamo kao mladi punili mreze.MElloo je napisao/la:KAsper Dolberg
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Mozda je covjek odigrao lose ovaj uvodni dio ali treba covjeku malo da se prilagodi ipak je povreda ucinila svoje...a opet sa druge strane ne mozemo znati kako bi Kylian djelovao sa ovom ekipom jer ipak su oni zajedno osvojili ono sto nije niko do sad...i plus Kylian je mlad,placen toliki novac,veliko je pitanje 
Msm da je i Zizu svjestan toga jer da nije Kylian bi vec bio u Madridu...

Msm da je i Zizu svjestan toga jer da nije Kylian bi vec bio u Madridu...
Bale igra lose zadnje 3 godine, to sto je sklon ozljedama je plus za Real i spasilo nam je sezonu prosle godine sto je upao madjionicar Isco u 11.
A za vas ljudi iz ljubavi igraju?MElloo je napisao/la:KAsper Dolberg

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Nail for Real
- Kontakt:
Ceballos odbio startnu postavu u Barceloni da bude zamjena u Realu. Odgovor je daRooney88 je napisao/la:A za vas ljudi iz ljubavi igraju?MElloo je napisao/la:KAsper Dolberg

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Tako djecaci razmisljaju. Nista trofeji I historija, svaki igrac dns trci za parama. Tako I ovaj Mbappe, I Dembele, Neymar, Pogba, Lukaku... ali znam da nisi ozbiljan.Nail for Real je napisao/la:Ceballos odbio startnu postavu u Barceloni da bude zamjena u Realu. Odgovor je daRooney88 je napisao/la:A za vas ljudi iz ljubavi igraju?MElloo je napisao/la:KAsper Dolberg
**** Mbappea i njegove postere Ronalda i voli Real kad i on hoce pare.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ok. ali dolaskom Kyilana ispastat ce i Isco jer tesko da ce imati prednost pored Balea,a Bale nece otici bar ne ovu sezonu to je i Perez izjavio...
- Nail for Real
- Kontakt:
Pametni igraci biraju odlican projekat, ne samo pare. Razlika je kada kazes Mbappe poleteo za parama i Hulk poleteo za parama. Jedan ide u dobar projekat, drugi da zrgne pare. Naravno, pare su mamac, ali oni stvarno ambiciozni zele trofeje. To mnogi prepoznaju u Realu, i otuda ta ljubav. Svijet voli pobjednike.Rooney88 je napisao/la: Tako djecaci razmisljaju. Nista trofeji I historija, svaki igrac dns trci za parama. Tako I ovaj Mbappe, I Dembele, Neymar, Pogba, Lukaku... ali znam da nisi ozbiljan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.