Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

MElloo
Kontakt:

Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)

Post Postao/la MElloo » 10 avg 2017, 19:04

Rooney88 je napisao/la: Tako djecaci razmisljaju. Nista trofeji I historija, svaki igrac dns trci za parama. Tako I ovaj Mbappe, I Dembele, Neymar, Pogba, Lukaku... ali znam da nisi ozbiljan. :D
I dok Pogba broji dolare Isco broji naslove u Lp
pametno nema sta :kafa:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 avg 2017, 19:05

Ma najbolje da se pomirimo sa sudbinom.
Od sad ce uvijek i zauvijek sve osvajati PSG.
Koncentrisati se na Primeru i Europa ligu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 10 avg 2017, 19:07

Bale je najbolji fudbal u karijeri igrao kao povučeni špic. RM u ovom trenutku ne može naći kvalitetnijeg ofanzivca s jačim utjecajem s klupe od njega.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 avg 2017, 19:07

Rooney88 je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: A za vas ljudi iz ljubavi igraju? :D
Ceballos odbio startnu postavu u Barceloni da bude zamjena u Realu. Odgovor je da :kafa: .
Tako djecaci razmisljaju. Nista trofeji I historija, svaki igrac dns trci za parama. Tako I ovaj Mbappe, I Dembele, Neymar, Pogba, Lukaku... ali znam da nisi ozbiljan. :D
sve crnje #samokazem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 avg 2017, 19:14

Feldmarschall je napisao/la:Bale je najbolji fudbal u karijeri igrao kao povučeni špic. RM u ovom trenutku ne može naći kvalitetnijeg ofanzivca s jačim utjecajem s klupe od njega.
Problem je klupirat' ga.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 10 avg 2017, 19:18

Feldmarschall je napisao/la:Bale je najbolji fudbal u karijeri igrao kao povučeni špic. RM u ovom trenutku ne može naći kvalitetnijeg ofanzivca s jačim utjecajem s klupe od njega.
Svi mi simpatizeri Reala nemamo nista da Bejl ostane, ali nek sjedi malo na klupi :)
Sad bas vidis po Barci kada prodas dobrog igraca da je jako tesko naci zamjenu
Stoga nek ostane ali vise rotiranj, da neke utakmice pocinje s klupe i ja sretan

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 avg 2017, 19:24

Rooney88 je napisao/la: Tako djecaci razmisljaju. Nista trofeji I historija, svaki igrac dns trci za parama. Tako I ovaj Mbappe, I Dembele, Neymar, Pogba, Lukaku... ali znam da nisi ozbiljan. :D
Pametni igraci biraju odlican projekat, ne samo pare. Razlika je kada kazes Mbappe poleteo za parama i Hulk poleteo za parama. Jedan ide u dobar projekat, drugi da zrgne pare. Naravno, pare su mamac, ali oni stvarno ambiciozni zele trofeje. To mnogi prepoznaju u Realu, i otuda ta ljubav. Svijet voli pobjednike.
I opet se sve svodi na lovu. Dobar "projekat" se gleda na osnovu toga koliko si ulozio u njega. Pa I Monaco je imao savrsenu evo pricu, komaktnu ekipu koja bez nekog pritiska iggra pod palicom odlicnog trenera I u godinama koje dolaze bi mogli uzeti I LP mozda. Ali svi odose iz takvog "projekta" u one sa dubljim dzepom. :D I tako se opet sve svelo na novac. I Pero je nudio Pogbi vrhunsku ideju, vec bi bio samion Evrope ali je United ponudio vise I ovaj napravio isti izbor kao I svaki drugi fudbaler.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 avg 2017, 19:46

Real ulozi u fantastican projekat, dovede sijaset odlicnih mladih igraca u vrijednosti jednog Pogbe. Vi ste ulupali mnogo vise para pa vidimo kako taj projekat ide. Dosta mucno. Nije sve u parama.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 avg 2017, 19:54

Nail for Real je napisao/la:Real ulozi u fantastican projekat, dovede sijaset odlicnih mladih igraca u vrijednosti jednog Pogbe. Vi ste ulupali mnogo vise para pa vidimo kako taj projekat ide. Dosta mucno. Nije sve u parama.
Nije to poenta. Ne kontas. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 10 avg 2017, 19:55

Ne znam na šta bi ličila kombinacija Balea i Ronalda u vrhu napada, ali u svakom slučaju previše je tu individualne kvalitete za većinu protivnika s kojima se susreću. Uz to Bale je prizeman i veliki radnik na terenu što treneru olakšava posao. Real će tek u par utakmica prije proljeća biti prisiljen potegnuti za najboljom kombinacijom (Isco, Benzema, Ronaldo), ostatak ostavlja veliku mogućnost raspodjele minuta kojima će svi biti zadovoljni. Po meni je jedino pitanje je li Bale spreman prihvatiti ulogu 12. igrača, koji igra puno tokom regularne sezone, ali ako su svi zdravi u odlučujućim utakmicama ostaje sa strane. Mislim da jeste, jer bi se ozbiljnije pričalo o odlasku u suprotnom.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 avg 2017, 20:05

Tolko je spreman prihvatiti da je, nakon sto ga je Ancelotti izveo na Mestalli, zvao svog agenta da razgovara sa Florenom sto ga je trener izveo.

Bale je najveci kancer Real Madrida, zbog njega je Real izgubio igraca koji ce dominirati svjetskim fudbalom u sljedecih 12-13 godna, zbog njega i Benzeme koji zajedno jedva dobace do 20 golova u ligi.

Real ima dobar projekat u sredini gdje ima brdo kvalitetnih veznjaka, al problem ekipe je napad koji uvijek mora igrati i gdje je najveci referent 33godisnji Cristiano za kojeg treba da se nadamo da ce odigrati bolju sezonu nego prosle godine jer dvojica ostalih invalida ne kreiraju nikaku iluziju.

Da mi znamo da ce ekipa 90% utakmica igrati sa dva napadaca to ne bi bio problem za ovu godinu posto bbC je dovoljan za dva mjesta uz molitve da se ne povrijedi jedan od njih, ovdje je problem dugorocna strategija gdje Real odstupa od taktike dovodjenja mladih igraca u napadu kao to rade u odbrani i veznom redu i vezu se za matore izraubovane konje koji se blize svom kraju.

33 godine Cristiano
30 godina Benzema
28 godina Bale sa 50% svake sezone povedene u bolnici
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 10 avg 2017, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 10 avg 2017, 20:08

Nail for Real je napisao/la:Real ulozi u fantastican projekat, dovede sijaset odlicnih mladih igraca u vrijednosti jednog Pogbe. Vi ste ulupali mnogo vise para pa vidimo kako taj projekat ide. Dosta mucno. Nije sve u parama.
I PSG je odlican projekt, Real je vjerojatno mogao dati Monacu 180m ali ne i Mbappeu 15-20m place koliko ce ce dobivati u Parizu (ne zato sto Real nema nego zbog narusavanja hijerarhije) plus sigurno startno mjesto mu ovdje nije zagarantirano bar ne ove seznoe pa mi je shvatljivo sto je njih odabrao.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 10 avg 2017, 20:13

Evo da se i ja uključim, kao što sam rekao davno, prodaja Morate je bezveze, jest da su se dobile fine pare ali eto mlađi je, škola Reala, trut svakako može 2 3 godine i to je to, onda koliko su prije napadali i govorili kako Real troši mnogo a sad jedna Barca, PSG , Chelsea i City , kao naravno i United potrošiše Boga oca i niko ništa sve je to ok. Nadam se da će dovesti jednog napadača i to je to , za ovaj rok, Real ima uigranu ekipu, sa mješavinom mladih koji trebaju biti nosioci igre u narednim godina i sa ovim iskusnim. I naravno Kroos za kakve pare su ga doveli samo, a jedan od glavnih igrača a mlad još svakako, i u najboljim godinama.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 avg 2017, 23:56

MElloo je napisao/la::
Kako prolazi meltdown na lobotomiji? Hocel mi uljepsati period pred spavanje ako budem citao kukanje oko Kyliana? :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

MElloo
Kontakt:

Re: RE: Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)

Post Postao/la MElloo » 11 avg 2017, 00:00

Kawhi je napisao/la:
Kako prolazi meltdown na lobotomiji? Hocel mi uljepsati period pred spavanje ako budem citao kukanje oko Kyliana? :mrgreen:
Procitas zadnjih par stranica na dolaznim transferima pred spavanje :D
Jesu te to banovali tamo?

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 avg 2017, 00:11

Nece da dodje ni da Llulla oplace

Llull i Mbappe u dva dana

Kawhi
Kontakt:

Re: RE: Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)

Post Postao/la Kawhi » 11 avg 2017, 00:14

MElloo je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Procitas zadnjih par stranica na dolaznim transferima pred spavanje :D
Jesu te to banovali tamo?

Ma duga prica. Bio sam banovan na 7 dana zbog bahatih administratora, i mislio se vratiti, al prodje sedmi dan, pa onda deseti i onda petnaesti, etc. da nisam ni pomislio na to i kad mi je doslo shvatio sam da je bolje da se ne vracam. Odem ovako citati gluposti za Mbappea.
Mozambik je napisao/la:Nece da dodje ni da Llulla oplace

Llull i Mbappe u dva dana

Sinoc nisam mogao zaspati cijelu noc zbog Llulla. Nije mi ni krivo toliko ekipe jer s onom ekipom realno nismo mogli nista koliko zbog njega. Mogao je biti jedan od najvecih Evropljana ikad.
Yebe mi se za maloljetnog crnca. Drago mi je sto smo ga izgubili zbog odnosa prema Morati. I zbog toga sto je predstavljen kao jedino rjesenje. Pravicemo Moratu od govana.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 11 avg 2017, 00:20

Alvaro Alvaro :(
Mozda je ipak vrijeme za Aubu kad se toliko nudi

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 avg 2017, 00:22

MElloo je napisao/la:Alvaro Alvaro :(

To bi tek bila katastrofa. Povraca mi se od one price o njemu i dedi koji mu je rekao da navija za Real Madrid.

Prezivjecemo mi ovu sezonu sa Ronaldo/Bale-Asensio/Karim napadom, al za buducnost na je prodaja Morate syebala.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 11 avg 2017, 00:26

MElloo je napisao/la:Alvaro Alvaro :(

Bas ce on doci grijat klupu.
Morata nevi pustili da mu to nije bila zalja, jbg dopizdilo mu biti 12. igrac.
Nisu mi jasni sto sad izvode navodne se nece niti jedan napadac dovesti :facepalm: :facepalm:
Pa opet cemo imati situaciju da nam Mayoral prisilno starta kao prije 2 god protv Atletica, Bale ce se ozljediti to je cinjenica onda molimo Boga da BC bude na nivou makar bez ozljeda.
Sto se nije bar Mariano ostavio sigurno je bolji napadac od Mayorala.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.