FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 10 avg 2017, 20:04

Duljevic: "picka sam".

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 avg 2017, 20:16

Ovako ne znam dali če proći ili ne, ali evo prvo bi da se zahvalim Hilmi na razumijevanju i neka uradi po pravilu sve što treba on ili bilo ko ko je odgovoran za takve greške koju sam počinio.Drugo ne znam ne mogu da pišem više ni slova pa izbacili su me i tamo iz grupe kao da sam ratni zločinac ali dobro ako, tako i treba nema veze.Ostajte mi zdravo svi izvinite ako sam koga uvrijedio i nanijeo mu neku bol ili nešto gore, nadam se da nisam ali ima Boga da je kao mrva pa nek bude sve po zaslugama.Nisam vjernik neki ali duša mi je čista i ko god me poznaje zna kakav sam.Ma nema veze ja i onako ovde više ne pripadam žao mi je što je ovako ispalo sretno vam bilo u životu svima posebno mom Hilmi i ponekim starijima ovim koji me znaju a i ovi mlađi živi mi bili i da Bog da vam se sve ostvarilo što želite samo morate malo pojedini da poradite na poštenju(bez ljutnje) i podmetanja nogu braći sa tribine.Možda se nekad i vidimo boljom prilikom.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 avg 2017, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 avg 2017, 20:17

sekac je napisao/la:Ovako ne znam dali če proći ili ne, ali evo prvo bi da se zahvalim Hilmi na razumijevanju i neka uradi po pravilu sve što treba on ili bilo ko ko je odgovoran za takve greške koju sam počinio.Drugo ne znam ne mogu da pišem više nislova izbacili su me tamo iz grupe kao da sam ratni zločinac ali dobro ako tako i treba nema veze.Ostajte mi zdravo svi izvinite ako sam koga uvrijedio i nanijeo mu neku bol ili nešto gore, nadam se da nisam ali ima Boga da je kao mrva pa nek bude sve po zaslugama.Nisam vjernik neki ali duša mi je čista i ko god me poznaje zna kakav sam.Ma nema veze ja i onako ovde više ne pripadam žao mi je što je ovako ispalo sretno vam bilo u životu svima posebno mom Hilmi i ponekim starijima ovim koji me znaju a i ovi mlađi živi mi bili i da Bog da vam se sve ostvarilo što želite samo morate malo pojedini da poradite na poštenju(bez ljutnje) i podmetanja nogu braći sa tribine.Možda se nekad i vidimo boljom prilikom.
sta je bilo brate sekac? sta se desilo??

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 avg 2017, 20:21

sekac je napisao/la:Ovako ne znam dali če proći ili ne, ali evo prvo bi da se zahvalim Hilmi na razumijevanju i neka uradi po pravilu sve što treba on ili bilo ko ko je odgovoran za takve greške koju sam počinio.Drugo ne znam ne mogu da pišem više nislova izbacili su me tamo iz grupe kao da sam ratni zločinac ali dobro ako tako i treba nema veze.Ostajte mi zdravo svi izvinite ako sam koga uvrijedio i nanijeo mu neku bol ili nešto gore, nadam se da nisam ali ima Boga da je kao mrva pa nek bude sve po zaslugama.Nisam vjernik neki ali duša mi je čista i ko god me poznaje zna kakav sam.Ma nema veze ja i onako ovde više ne pripadam žao mi je što je ovako ispalo sretno vam bilo u životu svima posebno mom Hilmi i ponekim starijima ovim koji me znaju a i ovi mlađi živi mi bili i da Bog da vam se sve ostvarilo što želite samo morate malo pojedini da poradite na poštenju(bez ljutnje) i podmetanja nogu braći sa tribine.Možda se nekad i vidimo boljom prilikom.
Brate nas nemoj se ba nervirati oko ovakvih stvari, desi se svakome jbg i vidim da tesko podnosis ovakvu atmosferu, ali Boze moj brate ona je neminovna uzmemo li u obzir stanje u kojem se nalazimo. Neka te sa rajom, ponekad kao i ja baci kakav post i to je to. ;) ziv bio brate.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 10 avg 2017, 20:32

Opet Catakovic zabio, pored Hadzica je sigurno najveci potencijal koji je akademija izbacila i nisu ga uspjeli sacuvati, toliko nestrucnosti kad najboljeg igraca (tada) akademije pustis tek tako, jos prije toga godinu dana ga cekas da se oporavi od loma noge. Drago mi je sto je Nedim dobio sansu, al bojim se kratkog ugovora i vrlo vjerovatno ce i on otici cim malo ojaca

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 avg 2017, 20:45

High je napisao/la:Svi u Doboj, do diskoteke Džugla!
Poplava uništila diskoteku, sad može biti da je skladište kakvo za polovnu robu to pod zemljom. Jedino na bazen i svadbeni salon. :lol:

Šta kaže, evo me u Doboju, stadion prazan, nema naznaka za utakmicu. :mrgreen:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 avg 2017, 21:21

mirzatele je napisao/la:Duljevic: "picka sam".
**** od covjeka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 avg 2017, 21:28

Cuj duljevic firaun izabrao dresden radi navijaca koji vole Sarajevo. Mater bi ti svoju izigrao za pare sto ne potpisa pa da FK Sarajevo zaradi kad su ti puna usta kluba. Mani se suplje oca svog silovo majmune :guz: :guz: :guz: :sick:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 avg 2017, 21:33

Treba dodati još jedno pitanje, koji su konkretni razlozi prodaje Hamze Čatakovića u Trenčin.Ranije su govorili na sve strane da će šansu i prostor dobijati najtalentovaniji momci iz akademije.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 avg 2017, 21:34

Sretno dulja majstore, pamtit cemo tvoje mnogobrojne golove i asistencije u bordo dresu :salut:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 avg 2017, 21:37

robertkosar je napisao/la:Cuj duljevic firaun izabrao dresden radi navijaca koji vole Sarajevo. Mater bi ti svoju izigrao za pare sto ne potpisa pa da FK Sarajevo zaradi kad su ti puna usta kluba. Mani se suplje oca svog silovo majmune :guz: :guz: :guz: :sick:
Za dvadeset godina na klupi FKS, pod izgovorom vojnik kluba, isao glavom na kopacku. :kafa:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 avg 2017, 21:38

robertkosar je napisao/la:Cuj duljevic firaun izabrao dresden radi navijaca koji vole Sarajevo. Mater bi ti svoju izigrao za pare sto ne potpisa pa da FK Sarajevo zaradi kad su ti puna usta kluba. Mani se suplje oca svog silovo majmune :guz: :guz: :guz: :sick:
Ultras - Duljević - Horde zla - Sarajv'o

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2017, 21:45

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Za dvadeset godina na klupi FKS, pod izgovorom vojnik kluba, isao glavom na kopacku. :kafa:

Došao ovo da napišem. Ovaj levat već napisao. Otišao.
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 avg 2017, 21:48

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ousmane ... van/247787
Spavaš li mirno, Crnkiću Nermine?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2017, 21:50

skoroalen je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ousmane ... van/247787
I ovo sam pošao da napišem i ovaj me preduhitri. MOGU LI JA ŠTA OVDJE OD SEBE??????

Kod nas Crnkić kad se vrati dritto u prvi tim ide.
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 avg 2017, 21:52

PitarBordo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ousmane ... van/247787
I ovo sam pošao da napišem i ovaj me preduhitri. MOGU LI JA ŠTA OVDJE OD SEBE??????

Kod nas Crnkić kad se vrati dritto u prvi tim ide.
:nedam:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 avg 2017, 21:58

E cuj levat, haj dobro.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2017, 21:59

skoroalen je napisao/la: :nedam:
Je l' to poziraš za službenu? :lol:
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 avg 2017, 22:06

PitarBordo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: :nedam:
Je l' to poziraš za službenu? :lol:
:rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 avg 2017, 22:09

slika
Ovako sjever treba da digne lik Sabrine, uz poruku "Before you get relegated, you see".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac i 14 gostiju.