Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Italia
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 14:34

da, Scholes je igrac sa najboljim passom trenutno na svijetu.. ali on za razliku od Del Piera je imao srecu sto sad u poznim godinama igra potpuno defanzivno, dok je Alex jos uvijek na odaru defanzivaca..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 avg 2010, 14:38

meni je pomalo cudno da za jednog ekstra igraca nema mjesta u timu odnosno Diego je zrtva takve formacije, samo ne znam kako onda je Werderu igrao ili sad u Wolfu, mogla se formacija podrediti, samo da vas trener ne ukopa i njegova jedna jedina formacija koju poznaje....@juve@ ok ;)

da za Del Piera i te slicne igrace u poznim godinama ne treba snaga vec samo trenutak magije koju posjeduju godinama i koju ne mogu zaboraviti
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 14:39

steknem utisak vuvuzelo da pratis Serie A od prosle sezone.. pa valjda i sam znas da je citava prosla sezona bila zrtvovana, da su svi ispastali radi Diega.. Del Piero nije mogao igrati, napadaci nisu imali krila, Camoranesi morao igrati veznjaka, Marchisio morao igrati naprijed.. sve da bi Diego igrao svoju poziciju i opet nam nije donio ono sto je trebao..

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 avg 2010, 14:49

pa ja koliko se sjecam imali ste mnogo povrijeda i normalno da cete se krpiti gdje stignete i s kim stignete....pusti ti sad proslu godinu, tada vam je bio i drugi trener, a sad samo sto je cuveni Del Neri i njegovo nepoznavanje ostalih formacija mora se zrtvovati jedan od najboljih igraca...dakle samo sto on ne umije postaviti drugu formaciju.....vidio si Moua kako je u Interu, formaciju postavi u skladu sa ekipom, rezultatima, znacajom utakmici i sta ja znam cemu sve ne, i tako stalno mijenjao....a zamisli sad stalno 4-4-2 igrati, gubite 3-0 tu formaciju :roll: cudno, zar ne....A to ako mislite da ste prosle sezone sve Diegu podredili je suplja prica, prije svega to je nesposobnost trenera koji su vas vodili isplivala je na povrsinu, sad formaciju poodredite Martinezu ili se on u sve uklapa :? ;)

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 14:54

da da.. ti znas bolje od nas.. znas da je Diego igrao na neprirodnoj, a da su svi ostali igrali na svojim pozicijama.. ;)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 avg 2010, 14:57

dobro Diego umije samo kao trequatrista igrati i nista vise i zato je se zbog jednog igraca ostalih deset promijenilo pozicije, Buffon je igrao beka, Treze koliko je mogo stopera, Manninger je bio napadac a Cannavaro i Legrottalllie su branili :lol: ok, game over ;)

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 27 avg 2010, 15:00

Pricajte vi sta hocete ali smo izgubili najboljeg igraca sto smo imali ja bi vise volio gledat njega pa makar kao centarfora iako mu to naravno nije prava pozicija nego Amaurija i Jakintu jer sam siguran da bi zabio vise golova nego njih dvojica zajedno jer imat takvog fantazistu a prodat ga za sicu to nije normalno vjerujte mi on bi se sigurno sam oslobadjao 2-3 odbrambenih pa s lakocom zabijao. Svaka cast Kvaljareli koji mi je drag igrac ai ja sam ga zelio vidjeti u Juvetu prije 2 sezone kad je uz Ibru bio najbolji napadac ali je ovo neki drug igrac ni priblizno kvalitetu od prije 2 god. kad je igro u Udinama sa Di Nataleom cinio najbolji napad lige...smatram nismo prodali Diega da bi imali tim za Scudetto a ovako smo totalne talasike...

PS Dobili smo strasnu grupu ali nema veze bicemo 1. sigurno ja da hocemo razvalit one bradonje iz Emirata pa da nas kupe kad vide potencijal ekipe Juveta. Ove sezone iza Intera zbog prodaje Diega ali nema veze da je Ligu Prvaka samo izborit al direktno i ja zadovoljan...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 avg 2010, 15:03

Fina grupa,opet taj balotelli...opet ce nam zabit ko da gledam,stalno to radi :D 8-) ..city je prave ekipa prema kojoj mozemo mjerit snagu i domete u ovoj sezoni

Ove ostale rutinski nasamarat,samo bez opustanja...

Sto se diega tice...

realno 4-4-2 formcija nije za diega,zrtvovan bi bio i ovako i onako,doveli smo dobra krila,veoma dobra,na sredini aquilanija,melo se vraca u formu,sissoko i marchisio ce tek doci na svoje....e zamislite kad to pocne da igra aBd...hranice napadace loptama...samo problem je sto nemamo napadaca,tj. tako ubojitih...diego je prodan da bi se oslobodilo i naslo mjesto za jednog dobrog napadaca...

Naravno i treze napusta klub tako da ocekujem dva igraca u napadu...Quagliarela je zavrsen i jedan robusni centarfor bi mogao doci umjesto trezea...i sam marotta je reko da qualiarela nije zamjena za diega

Uglavnom ovih 4-5 dana ce biti zanimljivo i nadam se da ce marotta sve razuvjeriri i prodaju diega opravdat,iako nam je svima zao...al Juve se vraca u sistem u kojem diego ne bi bio na svojoj poziciji,igra se bazira na krlima i to je to...svima ja zao diega :( al ipak klub je ispred svakog pojedinca

Lijevi bek,stoper,napadac...ili cak 2 napadaca..u ovih 4-5 dana mozemo ocekivat

Trebalo bi caceresa vratit..momak sve moze igrat
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2010, 15:29

Italia je napisao/la:da, Scholes je igrac sa najboljim passom trenutno na svijetu.. ali on za razliku od Del Piera je imao srecu sto sad u poznim godinama igra potpuno defanzivno, dok je Alex jos uvijek na odaru defanzivaca..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da, u pravu si. Kakav Xavi, Fabregas, Pirlo, Gerrard...

@,

Mislim da će se ovdje Juve namučiti da bi prošao grupu. Mučili su se protiv Šturma(a RBS je bolja ekipa od njih), City je ipak prejak za njih, dok bi Lech morali dobiti u obje utakmice ukoliko žele proći. Po meni, biće gutavo; City će biti prvi(ubjedljivo), dok će Juve i RBS voditi veliku borbu za to 2. mjesto.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 avg 2010, 15:35

Nebojte se vi za Juve..ove godine smo puno jaci nego prosle i bolje ce to biti...cak cete se iznenadit rezultatima

kakv city i ostali...MI SMO JUVENTUS 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 27 avg 2010, 15:45

napravili ste vi dobar poso u ovom mercatu,bez obzira na odlazak Diega... Qua ce se puno bolje snac kao seconda punta,iako mislim da ce tu Alex da igra,koji i dalje dokazuje kolki je majstor 8-) .ako se Krasic pokaze i Pepe imat cete dobru ekipu.jos lijevi bek da vam dodje ( Ziegler ? ) i ocekujem da nam budete glavni rival u borbi za scudetto... sto se tice EL Balonja vas proganja :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 27 avg 2010, 16:36

qulerela potpisao 1 godisnju posudbu koju smo morali platiti 4 mil sa obavezom da ga kupimo za 10 mil ,, nije mi jasno sta marrota radi pola igraca smo doveli na ovaj nacin

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 17:02

ko bude los, vratimo ga kuci.. dobre ostavimo.. sigurna kupovina, rekao bih..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 avg 2010, 17:35

Okrenimo se ovome sto imamo. Moje neko misljenje je, kad malo boljem pogledam da imamo bolju ekipu od prosle sezone.

Poslu sezonu napad su igrali : Amauri, Trez, DP, Iaq.
Ove sezone ce to izledati ovako: Amauri, DP, Iaq, Quagliarella (Trez po svemu sudeci odlazi, Hercules je vrlo blizu)

Na krilima smo se promjenili pa od: Camo, De Ceglie, Marchisio i Salihamidzic, to sad malo drugacije izgleda pa su se tu nasli: Krasic, Pepe, Martinez, Camo, Lanza, De Ceglie Marchisio.

CM prosle seozne je izgledao: Marchisio, Melo, Poulsen, Sissoko, Diego.
Sad je to malo nesto á la: Marchisio, Aquilani, Melo, Sissoko.

Odbrana je isto promjenjena i to moze se reci puno. Doveli smo Bonucci i Motta, kao direktne starter. Treba jos ovaj Yohan Benalouane iz St.Etinne doci, mlad je 23 godine. Moze igrati lijevog beka, koji nam je potreban, mada DC moze zakrpiti ako zatreba, ali neka smo opet doveli neko pojacanje. Konkurencije uvjek dobro dodje.

Ukupno gledano, puno smo jaci. Istovremeno danas imamo igrace koji fkt pasu za ovu taktiku i sistem, tako da nece biti rotiranja kao prosle godine kod Rockyija :lol: .

Imamo 80% talijana u timu. To samo po sebi je veliki plus, jer se igraci poaznaju od ranije.

Ima tu jos mozda mjesta za nekoliko igraca mozda, pa da budemo fino popunjeni na svim pozicijama, ali eto ima jos par dana, pa vidjet cemo hoceli ko jos doci.

Dvije negativne stvari su normalno prodaje nasih najboljih kreativaca, Diega i Giovinca. Samim tim na papiru ne izgledamo toliko magicni kao prosle sezone, ali sad imamo plan, taktiku. Diego je bio zrtva novog sistema. Ustvari sistema koji DN hoce (izgleda samo taj sistem zna da igra :D ). Zao mi je DIega pravo. Davao se za klub svaku tekmu.

Nista ne mozemo promjenit, nego ostaje nam da se okrenemo prema buducnosti. Iako je igrao samo jednu sezonu, bar za mene je pokazao da je majstor, i hvala mu za sve. Kod nekog drugog trenera bi imao mjesta, ali moramo se pomiriti s cinjenicom da ga vise nema. Na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme, moglo bi se reci :( ...

Eh sad, kako ce to DN poslozit' ili da li ce uopste znati, ostaje da se vidi. Vrijeme ce pokazati. Uglavnom mi smo tu da i dalje navijamo. Nedamo se tako lako !! :D

FORZA MAGICA JUVE
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 avg 2010, 17:55

Here we go again...

Amauri van terena mjesec dana. Misic povrijedio. Neda se nikako, pa da si pita. :evil: :evil:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 avg 2010, 18:22

Amauri je peh,lik kad nam je bio prije dvije sezone najbolji strijelac , isto tako se povrijedio,al tad je bilo na duze vrijeme i vratio se ko da ne zna igrat fudbala,evo sad opet super igra, povrijedi se i sta mislite kakav ce se vratit? :mrgreen: al da ne baksuziram,Amauri sto prije vracaj se ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 avg 2010, 19:21

Stigao je Quagliarella na medicinski pregled, znači to je aBd već gotovo ;)

[youtube][/youtube]
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 27 avg 2010, 19:23

e dele gola danas..... ne navijam za juve ,,,,,, al dela je najjaci igrac svih vremena,,,,,,, u zivotu sam kupio jedan dres
a to je bio dela 10 i to znate vec koje boje su bila slova ....i brojevi

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 19:26

dzenidm je napisao/la:e dele gola danas..... ne navijam za juve ,,,,,, al dela je najjaci igrac svih vremena,,,,,,, u zivotu sam kupio jedan dres
:mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 avg 2010, 19:27

dzenidm je napisao/la:e dele gola danas..... ne navijam za juve ,,,,,, al dela je najjaci igrac svih vremena,,,,,,, u zivotu sam kupio jedan dres
8-) 8-) 8-)

kako volim ovo citat..isto ko da o meni pisu...

IN ALESSANDRO WE TRUST 8-) 8-)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.