ma nisu neka ozbiljnija..ali vidjeti ovakvu organizaciju navijača malog kluba poput njih..i uspiješnost koreografije..ovi barjaci..itd..mora se priznati da bi im na ovakvoj atmosferi pozavidjeli i neki premijerligašibrazzo je napisao/la:Stanley Ultras nije neka ozbiljna grupa ali dobro je da ih ima [youtube][/youtube]
Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Re: Navijaci..
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
respekt njima za trud, al mi je uvijek presmjesno kad vidim ultrase na otoku(aberdeen i sad ovaj stanley), nije to njima u krvi i imaju oni vec svoj legendarni style. isto tako mi je smjesno vidjeti kad se neko fura na engleze(donekle firma i ultras honved npr.)
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
ma ne kazem ja da su oni sad neki ultrasi..nego je bas neobicno..vidjeti ih kako pomjerise 2. poluvrijeme za 3 min. sa onim trakama..neprocjenjivo..a i nesto mi sad postadose dragisteve-o je napisao/la:respekt njima za trud, al mi je uvijek presmjesno kad vidim ultrase na otoku(aberdeen i sad ovaj stanley), nije to njima u krvi i imaju oni vec svoj legendarni style. isto tako mi je smjesno vidjeti kad se neko fura na engleze(donekle firma i ultras honved npr.)
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Fenerbahce - PAOK

Treba li jos trositi reci o Turcima koji su u Solun dosli mini busom?

Treba li jos trositi reci o Turcima koji su u Solun dosli mini busom?
rapidovci opet na djelu..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- rob do bagro
- Kontakt:

45 buseva je islo prema Istanbulu uz pratnju grcke policije do granice gdje ih onda preuzela turska policija.
[youtube][/youtube]
Turci ih zakamenjali ovi izasli iz busa i tu je pocela ganja, inace dobro pogledjte pocetak klipa, grk se toliko zalaufo da nekog spici kamenom da je se fino prostro na beton
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Jednostavno gotivni su rapidovci, gostovanje uvijek odrade kako treba.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Svaki komentar je suvisan 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Delije vs Jagodina

Ima jos nekih slika sa navijackog vikenda u Srbiji koji me prijatno iznenadio pa cu to da stavim ako mi admin dozvoli.
@steve video sam neka desavanja sa tog tvog kraja tamo Djurgarden-Gotteborg prosle sedmice,je li sta ozbiljno bilo?

Ima jos nekih slika sa navijackog vikenda u Srbiji koji me prijatno iznenadio pa cu to da stavim ako mi admin dozvoli.
@steve video sam neka desavanja sa tog tvog kraja tamo Djurgarden-Gotteborg prosle sedmice,je li sta ozbiljno bilo?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Delije vs Jagodina
Ima jos nekih slika sa navijackog vikenda u Srbiji koji me prijatno iznenadio pa cu to da stavim ako mi admin dozvoli.![]()
Ej da, to sam te zaboravio pitati na Zvezdinoj temi. Baš me zanima šta je pisalo na onim natpisima na sjeveru i kome je poruka upućena. U jednom momentu kamera je zumirala, ali nisam skontao na vrijeme pa nisam pročitao. Ajd mi odgovori na PP.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
OFK Beograd - PARTIZAN

Devile, okaci to ili mi posalji na pm...
Inace, jedan veoma lep gest nasih fudbalera:

Devile, okaci to ili mi posalji na pm...
Inace, jedan veoma lep gest nasih fudbalera:

bude kod "komsija" cesto akcija, npr. kad je levski gostovao kod aik-a black army su stupili na djelo pa je bilo i tu raznorazni desavanja nakon utakmice... sto se tice dif-ifk nista strasno mada je to za njih pravi happening sto se tice standarda njihove scene.Devil je napisao/la: @steve video sam neka desavanja sa tog tvog kraja tamo Djurgarden-Gotteborg prosle sedmice,je li sta ozbiljno bilo?
ps: oni inace vole svakog da kopiraju, rijetko imaju nesto da je njihovo.
Veoma , dobro gostovanje GROBARA odlicno , ali to je u Beogradu
Delije , solidno
Delije , solidno
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Posto nema video snimaka sa Karaburme a ne verujem i da ce ih biti posto izaberipartizan ne snima vise onda evo jedan klip cigana, po meni solidno odradjeno:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Svaka cast "komsija" za ove majice,mada red je da i vi nas pohvalite za parolu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
We are sad to announce that as of Tuesday 5th January 2010 the Aberdeen Red Ultras have ceased to exist.
The Red Ultras were set up in 1999 by a group of supporters who wished to bring colour and atmosphere to games involving our beloved Aberdeen Football Club. It has not been easy to do this within the safety climate that currently exists in Scottish Football and mistakes have been made during this time. The pictures that will remain on this site are testament however to all of our members hard work over the years and will remain as a reminder to all what can be acheived if you truly believe in your cause. We are forever grateful for for the dedication and passion our members have displayed and we will continue to share a bond of friendship that will never end.
We would like to take this opportunity thank you all at Aberdeen FC who have assisted and the Aberdeen supporters in general who gave us great support during these years, we appreciate your support more than you ever knew.
The Red Ultras are no more however we must be happy with what we have achieved, we did it for the team we love and that love will continue regardless of what the future holds.
The website and galleries will remain accessible for the next few months should you wish to save any images.
eto njasra ugasili se Aberdeenovi ultrasi i to u Januaru a ja tek sad ovo ugleda, da je neka velika šteta i nije
[youtube][/youtube] evo jedan njihov video nije loš
The Red Ultras were set up in 1999 by a group of supporters who wished to bring colour and atmosphere to games involving our beloved Aberdeen Football Club. It has not been easy to do this within the safety climate that currently exists in Scottish Football and mistakes have been made during this time. The pictures that will remain on this site are testament however to all of our members hard work over the years and will remain as a reminder to all what can be acheived if you truly believe in your cause. We are forever grateful for for the dedication and passion our members have displayed and we will continue to share a bond of friendship that will never end.
We would like to take this opportunity thank you all at Aberdeen FC who have assisted and the Aberdeen supporters in general who gave us great support during these years, we appreciate your support more than you ever knew.
The Red Ultras are no more however we must be happy with what we have achieved, we did it for the team we love and that love will continue regardless of what the future holds.
The website and galleries will remain accessible for the next few months should you wish to save any images.
eto njasra ugasili se Aberdeenovi ultrasi i to u Januaru a ja tek sad ovo ugleda, da je neka velika šteta i nije
[youtube][/youtube] evo jedan njihov video nije loš
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Eintracht Frankfurt - Hamburger SV

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.