Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Spasimo Brotnjo i Posušje, poput firme Soko!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hahahahahah Đerzelez se također nada povratkuHigh je napisao/la:Spasimo Brotnjo i Posušje, poput firme Soko!
.
Najveći je problem izaći iz druge lige ligetutankamon1905 je napisao/la:Kako sad gasi se Brotnjo? Bio je pajdo neki prije par dana ovde, napiso da je situacija odlicna i kad se izvuku iz ove sad lige da dolaze u premier ligu, ulaze u europu i popravljaju utisak koji ostali klubovi redovno kvare
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
whiteknight
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Šta je tebi smješno toliko da mi je znati??Ljudi su igrali i osvajali ligu dok nitko nije ni znao da postoji ta tvoja selendra,zatoAddict je napisao/la:HahhahhahahaRaonffa je napisao/la: Stvarno bi bila velika šteta da se takvi velikani bosanskohercegovačkog i europskog nogometa ugase.
A ovi tzv.velikani BiH nogometa su toliko poznati i jaki da ne mogu proći ni 1.pretkolo već 10 godina...
Otac ulica mater Torcida...
Kakanj vs Vitez , ovo bi moglo biti zanimljivo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
whiteknight
- Kontakt:
Ispravka...Doboj kod Kaknjaavenija je napisao/la:Kakanj vs Vitez , ovo bi moglo biti zanimljivo.
Otac ulica mater Torcida...
Jao price 
Tako je, zidove bi mali radiio, idiot. Pricajmo o Mladosti, to je hit, mogu li 4/4 , to bi bilo lijepo. Sablja reze bordo prijatelje, ha? Meni nekako x vuce, al', lakse je bilo staviti dvicu na Mladost u B.Luci, vec keca sutra. Sve je moguce.Evolve je napisao/la:Zivota ti draga, pa sta se raspravljate koji k sa onima koji generaliziraju, ko ih yebe, sta vam je. Nema tu pomoci. Ovaj poziva na ban pa za dva posta napise da bi radio nekakve zidove i linka vukove... Smijeh na kub u pm... Samo ignore, pomogucnosti jedni druge.
i ima li admin ovdje da ovo u korijenu sasječe.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sablja je doktorirao Kone, nece im biti lako. 1X.crozla je napisao/la:Tako je, zidove bi mali radiio, idiot. Pricajmo o Mladosti, to je hit, mogu li 4/4 , to bi bilo lijepo. Sablja reze bordo prijatelje, ha? Meni nekako x vuce, al', lakse je bilo staviti dvicu na Mladost u B.Luci, vec keca sutra. Sve je moguce.Evolve je napisao/la:Zivota ti draga, pa sta se raspravljate koji k sa onima koji generaliziraju, ko ih yebe, sta vam je. Nema tu pomoci. Ovaj poziva na ban pa za dva posta napise da bi radio nekakve zidove i linka vukove... Smijeh na kub u pm... Samo ignore, pomogucnosti jedni druge.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Evolve
- Kontakt:
Ja sam i prije napisao da Mladost po meni ima jedan jako kvalitetan sastav, imaju mladosti i iskustva. Nije nitko protiv njih favorit pogotovo kući.
NK Široki Brijeg
Volio bi da ljudi budu i prvaci. Nista nije nemoguce. Sada kada bi dobili onda rezultat drzi. Sloboda se jednom borila za vrh do kraja, al' nije imala Sablju. Imaju tu organizaciju, kvaliteta uopce nije losa. Jednostavno su nabrijani. Energija je vrlo pozitivna. Njima ce za rezultat igrati medicina i kartoni, ako u tom smjeru bude ok, nema sumnje da ce rezultat biti pravi. Medju 3,4 sigurno.Osim13 je napisao/la:Sablja je doktorirao Kone, nece im biti lako. 1X.crozla je napisao/la:Tako je, zidove bi mali radiio, idiot. Pricajmo o Mladosti, to je hit, mogu li 4/4 , to bi bilo lijepo. Sablja reze bordo prijatelje, ha? Meni nekako x vuce, al', lakse je bilo staviti dvicu na Mladost u B.Luci, vec keca sutra. Sve je moguce.Evolve je napisao/la:Zivota ti draga, pa sta se raspravljate koji k sa onima koji generaliziraju, ko ih yebe, sta vam je. Nema tu pomoci. Ovaj poziva na ban pa za dva posta napise da bi radio nekakve zidove i linka vukove... Smijeh na kub u pm... Samo ignore, pomogucnosti jedni druge.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Ja sam davno govorio kako ce Sablja biti sjajan trener, jos dok je kod nas bio. Malo je stekao sa talticke strane a eto i tu je nadosao. Ima apsolutno sve za sjajnog trenera. On ili Osim u buducnosti u Zelji, nadam se.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Evolve
- Kontakt:
Ja sam uvijek volio motivatore trenere, a on mi se čini da je takav. Dok je bio u Želji vidilo se svaku utakmicu da izgara za klub.Osim13 je napisao/la:Ja sam davno govorio kako ce Sablja biti sjajan trener, jos dok je kod nas bio. Malo je stekao sa talticke strane a eto i tu je nadosao. Ima apsolutno sve za sjajnog trenera. On ili Osim u buducnosti u Zelji, nadam se.
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neki Kinez se spominje za potencijalno ulaganje\kupovinu Širokog Brijega?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Evo i meni jutros to prva... imaš na temi link na članak... Za ulaganje kao sponzor sam ZA, ali kupovina tipa kao u vas Tan, nebi baš za tu opciju...MortemHz je napisao/la:Neki Kinez se spominje za potencijalno ulaganje\kupovinu Širokog Brijega?
NK Široki Brijeg
Bil' volio da i njih neki Azijat zezne?MortemHz je napisao/la:Neki Kinez se spominje za potencijalno ulaganje\kupovinu Širokog Brijega?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- LegendKiller
- Kontakt:
u toj nabrijanosti je glavna snaga ali i slabost Mulalića kao trenera. Željine igrače je motivisao za derbi, pa ih je to držalo narednih 5-6 kola, a kada je nabrijanost popustila tu je bio kraj. Sama motivacija nije dovoljna da se napravi nešto više u ovoj ovakvoj ligi, može se uzeti par tekmi, derbi i slično ali za duže staze to ne može funkcionisati. Da li je taktički kao trener napredovao vidljećemo, a obzirom da je radio u Crnoj Gori sumnjam. Iskreno ja bi volio da neko "lijevi" postane pravak.crozla je napisao/la: Volio bi da ljudi budu i prvaci. Nista nije nemoguce. Sada kada bi dobili onda rezultat drzi. Sloboda se jednom borila za vrh do kraja, al' nije imala Sablju. Imaju tu organizaciju, kvaliteta uopce nije losa. Jednostavno su nabrijani. Energija je vrlo pozitivna. Njima ce za rezultat igrati medicina i kartoni, ako u tom smjeru bude ok, nema sumnje da ce rezultat biti pravi. Medju 3,4 sigurno.
Uglavnom ja sam ubijeđen da će Mladost da padne nakon 5-6 kola.
Zar su kinezi krscani?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.