navijacka koja??boomerang5 je napisao/la:Zna li neko ima li gdje ona nova navijacka sto su je prosli put pustali ? na yt trazim vec pola sata nema
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
boomerang5
- Kontakt:
bila je prosli put protiv radnika su pustali, neka novaSariel je napisao/la:navijacka koja??boomerang5 je napisao/la:Zna li neko ima li gdje ona nova navijacka sto su je prosli put pustali ? na yt trazim vec pola sata nema
- Beduin
- Kontakt:
Otisao u 2. ligu Sjever, toliko o njegovim mogucnostima. Da je u Federalnoj standardan pa da kazemo nesto, ovako se ocito nije nametnuo necim jer da jeste, otisao bi u neki bolji klub, po mome skromnom misljenju.Skver je napisao/la:Poenta je, uzimaj domace a ne neke igrace sumnjivog kvaliteta, tipa Tandir, Kalezic, Hajrulahovic, Zilkic itd. koji nisu "kvalitet" za Slobodu.SARS je napisao/la:I ti sudis o igracu nakon jednog video klipa, gdje je postigao gol u prijateljskoj utakmici, pa dal je moguce fudbalski strucnjaci da ste toliko plitkiSkver je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/otpisani ... gol/247769
Evrogol bivseg juniora Slobode, bitno je da "skauting sluzba" na celu sa cickovim uljem i strucnjakom dovela polumrtve igrace da im pokusaju ozivjeti karijeru ako su je ikada imali.....
Nikad ne znas kako ces "ubosti" sa igracem I koliko moze napredovati u bliskoj buducnosti, vjerovatno je zato I Vlado pokusao sa Tandirom, kao sto je I Dzeko napravio boom, kao I mnogi drugi igraci sirom svijeta. Tandir se dokazuje kao promasaj I vjerovatno zato ce otici uskoro, ukoliko ne prebaci formu iz prijateljskih utakmica protiv ZNJ klubova na premijerligaske utakmice. A cisto sumnjamo svi da hoce.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sta to postavljas svega ti, kakve to veze ima.
Prebaci se na galeriju na vrijeme pa tamo spamaj glupostima.sloboda72 je napisao/la:.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pocerajjjjjjjjjjjj
kako smo prošli jučer protiv velikana iz Viteza?
a komunjaroooo????
Ja sam optimista bio!!
Ja sam optimista bio!!
DRŽAVA TUZLA!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nismo lose odigrali u obrani ali je napad zakazao. Kriv je los teren, a cestitke protivnickoj ekipi je uputio SEF strucnog staba Vlado Jagodic. Slijedi analiza. Ako neko ima sta protiv Vlade onda je neprijatelj Slobode. Istakao je sef poslije jucerasnje utakmice u Vitezu.NjonjoVam je napisao/la:kako smo prošli jučer protiv velikana iz Viteza?![]()
![]()
a komunjaroooo????
Ja sam optimista bio!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
joj kada bismo doveli ovog Kemala Hafizovica za trenera, Mujkanovic & Hafizovic, kakav duo, kakve izjave :tokralju:
Chinaglia je napisao/la:joj kada bismo doveli ovog Kemala Hafizovica za trenera, Mujkanovic & Hafizovic, kakav duo, kakve izjave
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sta je ovo naj veći neprijatelj Slobode pomaze nama bratskom klubu. Sta li će sad izaći iz kuhinje dragog nam vođe. Da neće neke nove table zabrane osvanut pred stadionom sledeći vikend. Zabrana ulaska svim postivaocima lika i djela AH
xeksor je napisao/la:Sta je ovo naj veći neprijatelj Slobode pomaze nama bratskom klubu. Sta li će sad izaći iz kuhinje dragog nam vođe. Da neće neke nove table zabrane osvanut pred stadionom sledeći vikend. Zabrana ulaska svim postivaocima lika i djela AH
ne bi me iznenadilo
Znaci ko je protiv Vlade neprijatej je Slobode xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxax
DRŽAVA TUZLA!!
http://www.bhrt.ba/bhr1/
posto kao da zivimo negdje u Africi, morat cemo slusat prenos preko radija, opet bolje od textualnog prenosa
posto kao da zivimo negdje u Africi, morat cemo slusat prenos preko radija, opet bolje od textualnog prenosa
Chinaglia je napisao/la:http://www.bhrt.ba/bhr1/
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Vlado Jagodić-"Teško će biti u Vitezu. Osmanagić nije spreman za čitavu utakmicu."

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 12 avg 2017, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
nadam se danas bodu protiv Viteza,a pobjeda bi bila iznenadjenja,sa obzirom kakav smo start imali u ligi 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vitez mora pasti!
#mosabodaslo
#mosabodaslo
Offtopic: AH bio poslom u Vitezu, neka premiranja nesto, pa usput u FISu kupio dresova celiku.

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas ako se bod uzme da se nogom u zicagu nabijamo sve do tz....vidim vec se krenulo sa brukom izgovora.... povrede,los teren....da vidimo sta slijedi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovo do sada kako smo igrali nije se "dalo" gledati, tako da sve osim poraza je za nas je super, mada kod mene jos postiji nada da cemo prigrati i uzeti prva tri boda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.