Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Da li će Hayat ove sezone prenosit La Ligu ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Vjerovatno neAmar Dzeko je napisao/la:Da li će Hayat ove sezone prenosit La Ligu ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hoce, ali opet samo barcu i reala.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sad sam gledao njihovu programsku shemu za vikend kad pocinje liga, nema nijedne utakmice na rasporedu da prenoseWolverine je napisao/la:hoce, ali opet samo barcu i reala.
Ronaldo - Isco - Bale
Trebali su ali im je agencija koja je zaduzena za to otkazala u posljedni cas...i sad su vrlo minimalne sanse da ce naci nekoga drugog od koga ce otkupiti te prenoseWolverine je napisao/la:hoce, ali opet samo barcu i reala.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A debili su i ne treba da prenose prošle godine samo prenosili Reala i Barcu igraju Sevilla i Valencia oni prenose Real,Barca-protiv 19 jesam navijač Reala,ali mi je užasno zanimljivo gledat kako trpamo neke levat,a vamo ovi igraju fudbal mislim nenormalno stvarno. ekipe na tabelimiky_hz je napisao/la:Trebali su ali im je agencija koja je zaduzena za to otkazala u posljedni cas...i sad su vrlo minimalne sanse da ce naci nekoga drugog od koga ce otkupiti te prenoseWolverine je napisao/la:hoce, ali opet samo barcu i reala.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ja znam da sam procito u avazu da ce prenosit, od tad neznam sta se dogadjalo. a i taj hajat je ionako sabanska televizija tako da me i ne cudi.
- Nail for Real
- Kontakt:
Zato ga ja cosam
Spanska, Italijanska liga i Liga Sampiona na IN-u, Englezi na Pinku, za ostalo atdhe.net
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zar prenosi IN ove godine te dve lige,znam da su govorili da nece?Nail for Real je napisao/la:Zato ga ja cosamSpanska, Italijanska liga i Liga Sampiona na IN-u, Englezi na Pinku, za ostalo atdhe.net
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Moja TV majka za sve. I kad nema ni na jednom programu utakmica, ima onda na atdhe.net pa gledaj do mile volje. Meni je srecom napokon dosla
- Nail for Real
- Kontakt:
Ima da prenose, ja na streamu da gledam necu!Devil je napisao/la:Zar prenosi IN ove godine te dve lige,znam da su govorili da nece?Nail for Real je napisao/la:Zato ga ja cosamSpanska, Italijanska liga i Liga Sampiona na IN-u, Englezi na Pinku, za ostalo atdhe.net
Mislim da ce spansku prenositi
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Rizah Fejzić
Žao mi je Monologa i navijača Real Madrida, ali vašu grupu ću gledati uživo na stadionu Oksera
Španci ne vole Italijane, ovi ostali su tu u grupi jer moraju biti četiri ekipe
Španci ne vole Italijane, ovi ostali su tu u grupi jer moraju biti četiri ekipe
Evo malo info iz Madrida Mourinho: Raul može odmah doći i biti moj pomoćnik
Od 1994. pa sve do ove godine, Raul je bio nogometaš madridskoga Reala. Svojim se igrama uspeo i do kapetanske trake da bi pred početak ove sezone ostvario prvi transfer u karijeri...
Potpisom za Schalke iz Gelsenkirchena sjajni je napadač započeo novo poglavlje u svojoj itekako uspješnoj karijeri, ostavivši iza sebe teško dostižno nasljeđe u "kraljevskom klubu" čiju je trenersku klupu u ljetnim mjesecima preuzeo Jose Mourinho.
Prvo što je Portugalac napravio po dolasku na Santiago Bernabeu, kada je u pitanju igrački kadar, jest zasjeo za isti stol s Raulom i popričao s njime. Iz njegovih se riječi moglo shvatiti kako nije on pokazao izlazna vrata španjolskom napadaču, no vjerojatno mu nije niti mogao obećati punu minutažu što je rezultiralo rastankom igrača i kluba.- Raul jako voli nogomet i zato je potpisao dvogodišnji ugovor sa Schalkeom. Vidim ga jednog dana kao mog zamjenika u Realu, a što se mene tiče može odmah doći i pomoći mi u vođenju momčadi. Poziv stoji kada god on to poželi - kazao je Mourinho
*Real još traži jednog napadač,najbliži je Adebayor jer nije u Mancinovim planovima,a i takav tip napadača je potreban Realu
*Potrebno se rješiti par igrača,Diarri se traži novi klub kao i Drenteu koji če vjerovatno na posudbu,VDV se nudi mnogim klubovima
*Ramosu ponuđen novi ugovor
*Moguči sastav za Majorku:Casilas,Arbeloa,Ramos,Karvaljo,Marcelo,Xabi,Kedira,Di Maria,Ozil,Ronaldo,Higuain...
Od 1994. pa sve do ove godine, Raul je bio nogometaš madridskoga Reala. Svojim se igrama uspeo i do kapetanske trake da bi pred početak ove sezone ostvario prvi transfer u karijeri...
Potpisom za Schalke iz Gelsenkirchena sjajni je napadač započeo novo poglavlje u svojoj itekako uspješnoj karijeri, ostavivši iza sebe teško dostižno nasljeđe u "kraljevskom klubu" čiju je trenersku klupu u ljetnim mjesecima preuzeo Jose Mourinho.
Prvo što je Portugalac napravio po dolasku na Santiago Bernabeu, kada je u pitanju igrački kadar, jest zasjeo za isti stol s Raulom i popričao s njime. Iz njegovih se riječi moglo shvatiti kako nije on pokazao izlazna vrata španjolskom napadaču, no vjerojatno mu nije niti mogao obećati punu minutažu što je rezultiralo rastankom igrača i kluba.- Raul jako voli nogomet i zato je potpisao dvogodišnji ugovor sa Schalkeom. Vidim ga jednog dana kao mog zamjenika u Realu, a što se mene tiče može odmah doći i pomoći mi u vođenju momčadi. Poziv stoji kada god on to poželi - kazao je Mourinho
*Real još traži jednog napadač,najbliži je Adebayor jer nije u Mancinovim planovima,a i takav tip napadača je potreban Realu
*Potrebno se rješiti par igrača,Diarri se traži novi klub kao i Drenteu koji če vjerovatno na posudbu,VDV se nudi mnogim klubovima
*Ramosu ponuđen novi ugovor
*Moguči sastav za Majorku:Casilas,Arbeloa,Ramos,Karvaljo,Marcelo,Xabi,Kedira,Di Maria,Ozil,Ronaldo,Higuain...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moram priznati da sam malo otanj'o sa njemačkim jezikom, ali jučer pročitah nešto u vezi Mourinha i VdV-a. Helem, Joseu nije jasno kako igrač želi ostati u klubu jer mu se sviđa klima ili hrana, a zna da neće biti u planovima trenera za sljedeću sezonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Los*Blancos
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Los*Blancos
- Kontakt:
Mourinho:"Conmigo no juega quién más cuesta"
"Kod mene ne igra onaj ko najvise kosta"
-za Ozila i Khediru kaze:Buducnost njemackog fudbala
Oni su igraci sa velikim potencijalom, mladi, imaju veliku karijeru pred sobom, nadam se dace uspijeti u Madridu.Doveli smo ih kao invisticija u buducnost, nije lako, mladi su i prvi put su izasili iz svoje zemlje, jezik spanjolski neznaju, sale i razgovori koje vodim sa igracima, ne nije lako im sada.Malo po malo, igrace, sve se radi smireno..
Igraci koji su na spisku za Mallorcu su:
Golmani: Casillas, Dudek y Adán;
Odbrana: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Mateos;
Sredina: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro León, Di María, Van der Vaart , Özil;
Napad: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín.
Igraci koji su ostali u Madridu:
-Pepe, Kaka, Albiol, Gago, Garay povredjeni
-R.Drenthe i M.Diarra nemaju mijesta u RM
"Kod mene ne igra onaj ko najvise kosta"
-za Ozila i Khediru kaze:Buducnost njemackog fudbala
Oni su igraci sa velikim potencijalom, mladi, imaju veliku karijeru pred sobom, nadam se dace uspijeti u Madridu.Doveli smo ih kao invisticija u buducnost, nije lako, mladi su i prvi put su izasili iz svoje zemlje, jezik spanjolski neznaju, sale i razgovori koje vodim sa igracima, ne nije lako im sada.Malo po malo, igrace, sve se radi smireno..
Igraci koji su na spisku za Mallorcu su:
Golmani: Casillas, Dudek y Adán;
Odbrana: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Mateos;
Sredina: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro León, Di María, Van der Vaart , Özil;
Napad: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín.
Igraci koji su ostali u Madridu:
-Pepe, Kaka, Albiol, Gago, Garay povredjeni
-R.Drenthe i M.Diarra nemaju mijesta u RM
- Los*Blancos
- Kontakt:
To je rekao u vezi R.Drenthe-a..ne VdVMonolog je napisao/la:Moram priznati da sam malo otanj'o sa njemačkim jezikom, ali jučer pročitah nešto u vezi Mourinha i VdV-a. Helem, Joseu nije jasno kako igrač želi ostati u klubu jer mu se sviđa klima ili hrana, a zna da neće biti u planovima trenera za sljedeću sezonu.
La situación de Drenthe, Mourinho ("No entiendo que un futbolista se quede por el clima")
R.Drenthe le han hecho cambiar de idea. Quiere seguir en el Madrid y prueba de ello es que recientemente ha comprado una nueva casa a su padre en la capital de España.
http://www.as.com
Situacija oko Drenthe, Mourinho: "Ne razumijem kako jedan fudbaler zeli ostati zbog klime"
R.Drenthe je promijenio svoje planove i rekao da zeli ostati u Madridu, pored toga kupijo je novu kuci svom ocu u glavnom gradu Spanije.
Taj trojac odbija napustiti Real Madrid. VDV je na spisku pozvanih, ali Drenthe i Diarra nisu i to bi mogla biti naznaka da oni odlaze i tako bismo imali 24 igraca u timu
- Los*Blancos
- Kontakt:
Decki napustam forum i ovu divnu temu Real Madrid C.F. tzv.Moderator Geronimo mije tako na pp porucio
.. Naravno neki period napustam
Bilo mije drago druziti se sa vama na formu
p.s Vraticu se mozda prije El Clasica
.. Naravno neki period napustam Bilo mije drago druziti se sa vama na formu

p.s Vraticu se mozda prije El Clasica
****, hoces ti spammati
Gero je inace gad svoje vrste, ali mi je drago sto te je poslao na hladjenje 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.