Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Amar Dzeko » 27 avg 2010, 16:50

Da li će Hayat ove sezone prenosit La Ligu ?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2010, 16:51

Amar Dzeko je napisao/la:Da li će Hayat ove sezone prenosit La Ligu ?
Vjerovatno ne
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 27 avg 2010, 16:52

hoce, ali opet samo barcu i reala.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 27 avg 2010, 16:54

Wolverine je napisao/la:hoce, ali opet samo barcu i reala.
Sad sam gledao njihovu programsku shemu za vikend kad pocinje liga, nema nijedne utakmice na rasporedu da prenose :o
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2010, 16:55

Trebali su ali im je agencija koja je zaduzena za to otkazala u posljedni cas...i sad su vrlo minimalne sanse da ce naci nekoga drugog od koga ce otkupiti te prenose
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 avg 2010, 17:00

miky_hz je napisao/la:
Trebali su ali im je agencija koja je zaduzena za to otkazala u posljedni cas...i sad su vrlo minimalne sanse da ce naci nekoga drugog od koga ce otkupiti te prenose
A debili su i ne treba da prenose prošle godine samo prenosili Reala i Barcu igraju Sevilla i Valencia oni prenose Real,Barca-protiv 19 jesam navijač Reala,ali mi je užasno zanimljivo gledat kako trpamo neke levat,a vamo ovi igraju fudbal mislim nenormalno stvarno. ekipe na tabeli :lol: .A opet mi je žao jedno vrijeme ću morat derat limit da gledam Reala,ali onda prelazim na card sharing i gledaću šta mi je ćejf 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 27 avg 2010, 17:05

ja znam da sam procito u avazu da ce prenosit, od tad neznam sta se dogadjalo. a i taj hajat je ionako sabanska televizija tako da me i ne cudi.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 avg 2010, 17:07

Zato ga ja cosam 8-) Spanska, Italijanska liga i Liga Sampiona na IN-u, Englezi na Pinku, za ostalo atdhe.net
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 17:20

Nail for Real je napisao/la:Zato ga ja cosam 8-) Spanska, Italijanska liga i Liga Sampiona na IN-u, Englezi na Pinku, za ostalo atdhe.net
Zar prenosi IN ove godine te dve lige,znam da su govorili da nece? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 avg 2010, 17:27

Moja TV majka za sve. I kad nema ni na jednom programu utakmica, ima onda na atdhe.net pa gledaj do mile volje. Meni je srecom napokon dosla

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 avg 2010, 17:45

Devil je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Zato ga ja cosam 8-) Spanska, Italijanska liga i Liga Sampiona na IN-u, Englezi na Pinku, za ostalo atdhe.net
Zar prenosi IN ove godine te dve lige,znam da su govorili da nece? :?
Ima da prenose, ja na streamu da gledam necu! :mrgreen:
Mislim da ce spansku prenositi
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 27 avg 2010, 18:27

Žao mi je Monologa i navijača Real Madrida, ali vašu grupu ću gledati uživo na stadionu Oksera ;)
Španci ne vole Italijane, ovi ostali su tu u grupi jer moraju biti četiri ekipe :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2010, 12:11

Evo malo info iz Madrida Mourinho: Raul može odmah doći i biti moj pomoćnik

Od 1994. pa sve do ove godine, Raul je bio nogometaš madridskoga Reala. Svojim se igrama uspeo i do kapetanske trake da bi pred početak ove sezone ostvario prvi transfer u karijeri...

Potpisom za Schalke iz Gelsenkirchena sjajni je napadač započeo novo poglavlje u svojoj itekako uspješnoj karijeri, ostavivši iza sebe teško dostižno nasljeđe u "kraljevskom klubu" čiju je trenersku klupu u ljetnim mjesecima preuzeo Jose Mourinho.

Prvo što je Portugalac napravio po dolasku na Santiago Bernabeu, kada je u pitanju igrački kadar, jest zasjeo za isti stol s Raulom i popričao s njime. Iz njegovih se riječi moglo shvatiti kako nije on pokazao izlazna vrata španjolskom napadaču, no vjerojatno mu nije niti mogao obećati punu minutažu što je rezultiralo rastankom igrača i kluba.- Raul jako voli nogomet i zato je potpisao dvogodišnji ugovor sa Schalkeom. Vidim ga jednog dana kao mog zamjenika u Realu, a što se mene tiče može odmah doći i pomoći mi u vođenju momčadi. Poziv stoji kada god on to poželi - kazao je Mourinho

*Real još traži jednog napadač,najbliži je Adebayor jer nije u Mancinovim planovima,a i takav tip napadača je potreban Realu
*Potrebno se rješiti par igrača,Diarri se traži novi klub kao i Drenteu koji če vjerovatno na posudbu,VDV se nudi mnogim klubovima
*Ramosu ponuđen novi ugovor
*Moguči sastav za Majorku:Casilas,Arbeloa,Ramos,Karvaljo,Marcelo,Xabi,Kedira,Di Maria,Ozil,Ronaldo,Higuain...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 avg 2010, 12:37

Moram priznati da sam malo otanj'o sa njemačkim jezikom, ali jučer pročitah nešto u vezi Mourinha i VdV-a. Helem, Joseu nije jasno kako igrač želi ostati u klubu jer mu se sviđa klima ili hrana, a zna da neće biti u planovima trenera za sljedeću sezonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 28 avg 2010, 12:39

slika
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 28 avg 2010, 13:00

Mourinho:"Conmigo no juega quién más cuesta"
"Kod mene ne igra onaj ko najvise kosta"

-za Ozila i Khediru kaze:Buducnost njemackog fudbala
Oni su igraci sa velikim potencijalom, mladi, imaju veliku karijeru pred sobom, nadam se dace uspijeti u Madridu.Doveli smo ih kao invisticija u buducnost, nije lako, mladi su i prvi put su izasili iz svoje zemlje, jezik spanjolski neznaju, sale i razgovori koje vodim sa igracima, ne nije lako im sada.Malo po malo, igrace, sve se radi smireno..

Igraci koji su na spisku za Mallorcu su:

Golmani: Casillas, Dudek y Adán;

Odbrana: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Mateos;

Sredina: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro León, Di María, Van der Vaart , Özil;

Napad: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín.

Igraci koji su ostali u Madridu:
-Pepe, Kaka, Albiol, Gago, Garay povredjeni :cry:
-R.Drenthe i M.Diarra nemaju mijesta u RM 8-)

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 28 avg 2010, 13:08

Monolog je napisao/la:Moram priznati da sam malo otanj'o sa njemačkim jezikom, ali jučer pročitah nešto u vezi Mourinha i VdV-a. Helem, Joseu nije jasno kako igrač želi ostati u klubu jer mu se sviđa klima ili hrana, a zna da neće biti u planovima trenera za sljedeću sezonu.
To je rekao u vezi R.Drenthe-a..ne VdV ;)

La situación de Drenthe, Mourinho ("No entiendo que un futbolista se quede por el clima")
R.Drenthe le han hecho cambiar de idea. Quiere seguir en el Madrid y prueba de ello es que recientemente ha comprado una nueva casa a su padre en la capital de España.
http://www.as.com

Situacija oko Drenthe, Mourinho: "Ne razumijem kako jedan fudbaler zeli ostati zbog klime"
R.Drenthe je promijenio svoje planove i rekao da zeli ostati u Madridu, pored toga kupijo je novu kuci svom ocu u glavnom gradu Spanije.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 avg 2010, 14:49

Taj trojac odbija napustiti Real Madrid. VDV je na spisku pozvanih, ali Drenthe i Diarra nisu i to bi mogla biti naznaka da oni odlaze i tako bismo imali 24 igraca u timu

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 28 avg 2010, 18:25

Decki napustam forum i ovu divnu temu Real Madrid C.F. tzv.Moderator Geronimo mije tako na pp porucio slika.. Naravno neki period napustam :mrgreen:
Bilo mije drago druziti se sa vama na formu slika

p.s Vraticu se mozda prije El Clasica :lol:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 avg 2010, 20:27

****, hoces ti spammati :lol: Gero je inace gad svoje vrste, ali mi je drago sto te je poslao na hladjenje :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.