GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 17:34

Dinamo doveo pojačanje za Europa ligu - Portugalca Tonela

U DINAMO je stiglo novo pojačanje, Portugalca Antonija Leonela Vilara Nogueira de Sousu ili Tonela. Tonel je 30-godišnji branič koji stiže iz Sportinga iz Lisabona, a imat će pravo nastupa u Europa ligi.

"Jako sam sretan što sam ovdje. Moji prvi dojmovi su odlični. Upoznao sam jako dobre i simpatične ljude ovdje u Dinamu i drago mi je što ću postati dio tog kolektiva", rekao je Tonel za Dinamovu službenu stranicu pa dodao:

"Dakako da sam čuo za trenera Halilhodžića koji je jedno veliko nogometno ime, kao i za Bišćana, a ni Cufre mi nije nepoznanica. Siguran sam da ćemo odlično surađivati i jedva čekam treninge i utakmice. Težim pobjedama i vrhunskim rezultatima. Shvatio sam da se radi o ambicioznom klubu u kojemu su igrali mnogi poznati igrači. Normalno da sam čuo za Šukera, Bobana... Znam da je Modrić nositelj igre u Tottenhamu, a i reprezentacije Hrvatske je itekako jaka. Čini mi se da su vaši mladi igrači u nekoliko kategorija među najboljima u Europi kao i moji Portugalci. Volim klubove u kojima se stvaraju nogometaši."

Zna li Tonel protiv koga će igrati u Europa ligi?

"Znam. Ako je, a jest, Villarreal favorit broj jedan u skupini, onda je Dinamo broj dva."
...što je više lome to je volim jače...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 17:41

Evo našao sam info o njemu. Igrao 5 zadnjih sezona za Sporting, odigrao 117 utakmica i zabio 11 golova. Prije toga igrao za Martimo, Academicu i na početku karijere za Porto. Po transfermarktu vrijedi 4.500.000 €.
Nadam se da nije novi promašaj, a ovih 117 utakmica za Sporting ukazuju da se radi o dobrom igraču.

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 27 avg 2010, 17:42

[youtube][/youtube]
RESPECT !

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 avg 2010, 18:43

Paok je skuplji za 21 000 000 evra,po jednom sajtu,nije sve u parama,al isto tako pare pokazuju vrijednost kluba,kvalitet.Onda Paok je klub koji proda sezonskih karata ko Dinamo za deset godina.Onda bili su drugi u takmicenju koje je najmanje dva puta jace od HNL,bili su ispred Olimipiakosa koji je imao budzet od 70 miliona.
Na kraju krajeva proci Fener nije mala stvar,dok Gyor je ekipa u rangu sa Rijekom,Spartakom,itd.
Na kraju evo samo malih poredjenja kada je igracki kadar u pitanju
golmani> Loncaric 0,4mil Chalkias 2,3mil
odbrana> Etto 1,5 mil Contreras 5,0 mil
Vrsaljko 0,5 mil Cirillo 1,5mil
Biscan 2,0 mil Malezas 2,5mil
Cufre 1,5mil Szauchner 1,5mil
sredina> Sammir 2,0mil Pablo Garcia 3,5mil
Badelj 3,0mil Vitolo 3,3mil
Morales 5,0mil Vierinha 4,5,mil
Tomecak 1,5mil Ivic 2,0mil
napad> Slepicka 1,7mil Muslimovic 3,0mil
Rukavina 3,0mil Salpingidis 6,0mil

Eto,stvar je i u iskustvu navedenih,a po imenima PAOK je za klasu jaci,vecinom su to igraci kupljeni iz Serie A, i iz spanske Primere.Osim toga ono sto svaku ekipu ceka na Toumbi je u najmanju ruku pakao....
& $ - & " - & - &
ФСРС

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 18:50

Koliko je Anderlecht bio skuplji od Partizana, svaki igrač je više vrijedio od Partizanovog. A opet su ispali, ok možda su bili bolji ali nema veze. Rezultat se piše..
Koliko je Anderlecht bio prošle sezone skuplji od Dinama, ili Ajax? :) To ništa ne znači, inače bi Real bio europski prvak, a City viceprvak. :D Momčad igra.

Samo da otvorimo dobro protiv Villareala, bod bi bio ravan prvorazrednom čudu. Treba se nadati.. 8-)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 18:57

jacky09 je napisao/la:Koliko je Anderlecht bio skuplji od Partizana, svaki igrač je više vrijedio od Partizanovog. A opet su ispali, ok možda su bili bolji ali nema veze. Rezultat se piše..
Koliko je Anderlecht bio prošle sezone skuplji od Dinama, ili Ajax? :) To ništa ne znači, inače bi Real bio europski prvak, a City viceprvak. :D Momčad igra.

Samo da otvorimo dobro protiv Villareala, bod bi bio ravan prvorazrednom čudu. Treba se nadati.. 8-)
Drukcija ti je razlika izmedju Real Madrida---Barce, Man.Und, Celzija, Intera, Bayern.M itdd..neznam sto to poredis..And je prosle godine bio podcijenjen mediji u hrv :evil:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 27 avg 2010, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 18:58

Los*Blancos je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Koliko je Anderlecht bio skuplji od Partizana, svaki igrač je više vrijedio od Partizanovog. A opet su ispali, ok možda su bili bolji ali nema veze. Rezultat se piše..

Drukcija ti je razlika izmedju Real Madrida---Barce, Man.Und, Celzija, Intera, Bayern.M itdd..
Ne provaljuj se. Gluposti pišeš cijeli dan. :(

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 19:02

jacky09 je napisao/la:

Drukcija ti je razlika izmedju Real Madrida---Barce, Man.Und, Celzija, Intera, Bayern.M itdd..
Ne provaljuj se. Gluposti pišeš cijeli dan. :(
Pa de ti meni objasni kako bi RM trebao da bude prvak europe...npr uizecu primijer Barcin budzet godisnji za placanje igraca je isti kao i od RM..Messi, Xavi, Alves, Ibro, Villa, Iniesta, Puyol, Pique ne oni godisnje primaju 1 mill :mrgreen: pravis razliku o kojoj nemas pojma, i onda ja provaljujem,,ajd sad objasni sta si htijeo reci sa tim..??

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 19:07

Los*Blancos je napisao/la: Pa de ti meni reci kako bi RM trebao da bude prvak europe...npr uizecu primijer Barcin budzet godisnji za placanje igraca je isti kao i od RM..Messi, Xavi, Alves, Ibro, Villa, Iniesta, Puyol, Pique ne oni godisnje primaju 1 mill :mrgreen: pravis razliku o kojoj nemas pojma, i onda ja provaljujem,,ajd sad objasni sta si htijeo reci sa tim..??
Jao...
Tebi sve treba crtati.
Koliko Real ili City ulažu u momčad, a koliko Inter? Znači pare nisu najvažnije, vrijednost momčadi nije najvažnija. Po TM npr. Real vrijedi 200mil. više od Intera. Pa šta? 300 mil. od Lyona pa svejedno ispadnu glatko. :?
Skopčao? :)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 19:16

jacky09 je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la: Pa de ti meni reci kako bi RM trebao da bude prvak europe...npr uizecu primijer Barcin budzet godisnji za placanje igraca je isti kao i od RM..Messi, Xavi, Alves, Ibro, Villa, Iniesta, Puyol, Pique ne oni godisnje primaju 1 mill :mrgreen: pravis razliku o kojoj nemas pojma, i onda ja provaljujem,,ajd sad objasni sta si htijeo reci sa tim..??
Jao...
Tebi sve treba crtati.
Koliko Real ili City ulažu u momčad, a koliko Inter? Znači pare nisu najvažnije, vrijednost momčadi nije najvažnija. Po TM npr. Real vrijedi 200mil. više od Intera. Pa šta? 300 mil. od Lyona pa svejedno ispadnu glatko. :?
Drugo su transferi igraca a drugo je plata igraca u timi kojem se nalizi..tako npr.Inter:W.Snajder ima vecu platu u Interu nego u RM, Milito ima platu od 6 mill eura kao Benzema, Maicon ima platu od 5 mill eura dok Serigio Ramos po novom ugovru ce primati tek 5mill u RM (sad prima 3 mill) Eto ima 10---Ronaldo 12 :mrgreen: tako da su po fino placeni igraci Inter.M...a sto igraci od RM vise vrijede na trzistu to je drukcija stvar..nemozes porediti klubove koji su u top 10 sa onim... :mrgreen: Dinamo nikad nece moci kupiti igraca And iz prve postave..a Inter od RM hoce, o Man.Und od RM top 10 nema tu velike razlike itddd..kopcas :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 27 avg 2010, 19:19, ukupno mijenjano 2 puta.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 19:17

jacky09 je napisao/la:
Jao...
Tebi sve treba crtati.
Drugo su transferi igraca a drugo je plata igraca u timi kojem se nalizi..tako npr.Inter:W.Snajder ima vecu platu u Interu nego u RM, Milito ima platu od 6 mill eura kao Benzema, Maicon ima platu od 5 mill eura dok Serigio Ramos po novom ugovru ce primati tek 5mill u RM (sad prima 3 mill) Eto ima 10---Ronaldo 12 :mrgreen: tako da su po fino placeni igraci Inter.M...a sto igraci od RM vise vrijede na trzistu to je drukcija stvar..nemozes porediti klubove koji su u top 10 sa onim... :mrgreen:
Daj uključi malo mozak, uspoređuješ Real sa Lyonom i PAOK sa Dinamo, ne Real sa PAOK-om. :mrgreen:
Hoćeš da ti nacrtam i obojim? :lol:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 19:23

Rekao dam ti dosta, pa ti sebi crtaj, racunica je jasna..Dinamo nikad nece moci kupiti igraca od And..a And moze od Dinama :mrgreen: u tome je velika razlika izmedju 2 kluba..a klubovi tipa RM,INTER,BARCA,MAN.UND,CELZ mogu izmedju jedan drugi da kupuju, kazes po tome bi RM trebao biti prvak :lol: kontas :mrgreen:

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 27 avg 2010, 19:35

drinin vuk je napisao/la:Na kraju krajeva proci Fener nije mala stvar,dok Gyor je ekipa u rangu sa Rijekom,Spartakom,itd.
Recimo da je isti taj Gyor prošao Montpellier, pa ti to poređenje sa Rijekom i Spartakom ne stoji baš ali eto... Ti to po nekoj liniji partizan - paok doživljavaš pa ti ne treba zamjeriti...

Btw, odite na realov topik pa tamo seruckajte o rm...
http://www.powerplaymanager.com/r219458

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 avg 2010, 19:38

Lishche je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Na kraju krajeva proci Fener nije mala stvar,dok Gyor je ekipa u rangu sa Rijekom,Spartakom,itd.
Recimo da je isti taj Gyor prošao Montpellier, pa ti to poređenje sa Rijekom i Spartakom ne stoji baš ali eto... Ti to po nekoj liniji partizan - paok doživljavaš pa ti ne treba zamjeriti...
Nisam rekao da je Dinamo loš tim,al sam rekao da je Gyor protivnik koga bi izbacili i navedeni.
& $ - & " - & - &
ФСРС

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 27 avg 2010, 20:24

Dinamo jeste dobio tešku grupu, no nije to isti Villareal od prije par sezona. Vaha je ogromno pojačanje, ne bi me čudio dobar rezultat protvi Žute podmornice ;)
Po meni najslabija ekipa u grupi je Brugge. Iako, zbog balkanskog mentaliteta, mišljenja sam da će upravo oni pokvariti planove Modrima. Što se PAOK-a tiče, igrači možda jesu skuplji što se tržišta tiče, ali to je i do same lige. Mislim da se ne radi o timu koji je klasu iznad Dinama, kako to pojedini navode.
Sve u svemu, zanimljiva grupa za Dinamo. :)
LUHG!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 avg 2010, 20:27

Tonel će biti iskusno i dobro pojačanje, veliko pojačanje za Dinamo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 27 avg 2010, 20:38

drinin vuk je napisao/la:Paok je skuplji za 21 000 000 evra,po jednom sajtu,nije sve u parama,al isto tako pare pokazuju vrijednost kluba,kvalitet.Onda Paok je klub koji proda sezonskih karata ko Dinamo za deset godina.Onda bili su drugi u takmicenju koje je najmanje dva puta jace od HNL,bili su ispred Olimipiakosa koji je imao budzet od 70 miliona.
Na kraju krajeva proci Fener nije mala stvar,dok Gyor je ekipa u rangu sa Rijekom,Spartakom,itd.

Eto,stvar je i u iskustvu navedenih,a po imenima PAOK je za klasu jaci,vecinom su to igraci kupljeni iz Serie A, i iz spanske Primere.Osim toga ono sto svaku ekipu ceka na Toumbi je u najmanju ruku pakao....
Slazem se da je PAOK favorit, ali ove cijene Dinamovih igraca uopce nisu realne. Pa, Mamic je za Vrsaljka odbio 4,5 miliona (na transfermarktu stoji 0,5), Badelj sigurno nece otici za manje od 10, Sammirova cijena takodjer puno veca.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 27 avg 2010, 22:16

drinin vuk je napisao/la:Nisam rekao da je Dinamo loš tim,al sam rekao da je Gyor protivnik koga bi izbacili i navedeni.
Da, Rijeka i Spartak inače šamaraju timove tipa Montpellier kad god ima se prohtije... :roll: Pišeš gluposti...
http://www.powerplaymanager.com/r219458

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 22:19

gollum je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Paok je skuplji za 21 000 000 evra,po jednom sajtu,nije sve u parama,al isto tako pare pokazuju vrijednost kluba,kvalitet.Onda Paok je klub koji proda sezonskih karata ko Dinamo za deset godina.Onda bili su drugi u takmicenju koje je najmanje dva puta jace od HNL,bili su ispred Olimipiakosa koji je imao budzet od 70 miliona.

Slazem se da je PAOK favorit, ali ove cijene Dinamovih igraca uopce nisu realne. Pa, Mamic je za Vrsaljka odbio 4,5 miliona (na transfermarktu stoji 0,5), Badelj sigurno nece otici za manje od 10, Sammirova cijena takodjer puno veca.
Badelj 10
Samir vise od 10 :mrgreen: tise zezas, jel tako :lol:
Koliko vrijedi Morales :lol: Dodo?

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 27 avg 2010, 22:24

Kazete da je Villareal glavni favorit :? Ja bio na tekmi kada ih NK Maribor izbacio iz takmicenja ;) a Dinamo je Chelsea za taj isti Maribor :)
@Drinin Vuk,Vazno je da je Dinamo bogatiji od tvog Partizana :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.