FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Što ovo Zakarića i Projića ni na klupi nema?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
imali prjenosa veceras derbi kolamirza_it je napisao/la:FK Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Zec, Ramović, Blagojević, Bogičević, Stanić, Zajmović, Zeba, Nikolić i Osmanković

Moja TVnide je napisao/la:imali prjenosa veceras derbi kolamirza_it je napisao/la:FK Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Zec, Ramović, Blagojević, Bogičević, Stanić, Zajmović, Zeba, Nikolić i Osmanković

ma oni stvarno nisu normalni..... ako neko ima stream da postavi bio bi neizmjerno zahvalan.....
Naprijed ZeLjO

Naprijed ZeLjO

FK Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Zec, Ramović, Blagojević, Bogičević, Stanić, Zajmović, Zeba, Nikolić, Osmanković. Na klupi su ostali: Bobić, Kajkut, Graovac, Hasanović, Šabanadžović, Beganović, Žerić.
FK Borac: Avdukić, Galešić, Puzigaća, Dujaković, Raspudić, Karić, Danilović, Janičić, Veselinović, Mirković, Guberac.
FK Borac: Avdukić, Galešić, Puzigaća, Dujaković, Raspudić, Karić, Danilović, Janičić, Veselinović, Mirković, Guberac.
https://www.facebook.com/pg/FK-BORAC-Ba ... e_internalnide je napisao/la:ma oni stvarno nisu normalni..... ako neko ima stream da postavi bio bi neizmjerno zahvalan.....
Naprijed ZeLjO
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
A kako vako jadno golove primamo u pm...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Bježi Adžeme odmah na poluvremenu
Fuj
Fuj
Jao gola 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sandokan87
- Kontakt:
OCEKIVANO!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Ma sto prije shvatimo i pomirimo se s tim da smo limitirani igracki lakse ce nam bit. Ljudi mi s ovim igrackim kaadrom ako nekim cudom izborimo evropu na kraju treneru koji to uspije treba salit kip i stavit ga umjesto sebilja na bascarsiju
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- Sandokan87
- Kontakt:
TRENER GLUP I LIMITIRAN! NE IGRACI. Ovo sam najavljivao prije 15 dana!jasan je napisao/la:Ma sto prije shvatimo i pomirimo se s tim da smo limitirani igracki lakse ce nam bit. Ljudi mi s ovim igrackim kaadrom ako nekim cudom izborimo evropu na kraju treneru koji to uspije treba salit kip i stavit ga umjesto sebilja na bascarsiju
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
jesi dosadan **** te i trener i ko onaj te dovede ovdje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Opra lik..
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- MocMahale444
- MocMahale444
nemoj se ljutiti ali nema tog trenera koji bi ovim igracima pomogao. Zalosno u 16.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hajde sad nam reci da imamo extra igrače i da nam treba Amar da se prosetamo ligom.Sandokan87 je napisao/la:TRENER GLUP I LIMITIRAN! NE IGRACI. Ovo sam najavljivao prije 15 dana!jasan je napisao/la:Ma sto prije shvatimo i pomirimo se s tim da smo limitirani igracki lakse ce nam bit. Ljudi mi s ovim igrackim kaadrom ako nekim cudom izborimo evropu na kraju treneru koji to uspije treba salit kip i stavit ga umjesto sebilja na bascarsiju
Imamo blago receno idiote od igraca, jednu jedinu priliku ne znaju kreirati a tebi je trener limitiran.
- Zeljeznicar -
- Sandokan87
- Kontakt:
Dobro nastavimo uzivati u liku i djelu maestra!Zenzo je napisao/la:Hajde sad nam reci da imamo extra igrače i da nam treba Amar da se prosetamo ligom.Sandokan87 je napisao/la:TRENER GLUP I LIMITIRAN! NE IGRACI. Ovo sam najavljivao prije 15 dana!jasan je napisao/la:Ma sto prije shvatimo i pomirimo se s tim da smo limitirani igracki lakse ce nam bit. Ljudi mi s ovim igrackim kaadrom ako nekim cudom izborimo evropu na kraju treneru koji to uspije treba salit kip i stavit ga umjesto sebilja na bascarsiju
Imamo blago receno idiote od igraca, jednu jedinu priliku ne znaju kreirati a tebi je trener limitiran.