FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma sandokan nema pojma o fudbalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sandokan87
- Kontakt:
Za tebe sam doktor nauka. A o fudbalu ne treba trositi rijeci, sve sam ovo najavio dok si i ti ko i mnogi poslije Goska titulu najavljivali!Virtu4l je napisao/la:Ma sandokan nema pojma o fudbalu.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
-
- Kontakt:
MegaMRŠ iz kluba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Ciji si ti ??mohikanac123 je napisao/la:MegaMRŠ iz kluba
Igra za nule , vidi se da Gosp. Adzem moze voditi samo juniore, prvom timu nije dorastao, vidi se da u ekipi nesto ne stima, al sta to samo ptice znaju.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- MocMahale444
- grbavicka1921
- Kontakt:
Šećer ću dobit'
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
**** nas je MegaMRŠ za sva vremena. Hvala za tribinu, ali ne ide dalje.scootzzZzTM87 je napisao/la:Ciji si ti ??mohikanac123 je napisao/la:MegaMRŠ iz kluba
Igra za nule , vidi se da Gosp. Adzem moze voditi samo juniore, prvom timu nije dorastao, vidi se da u ekipi nesto ne stima, al sta to samo ptice znaju.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Stevo bi jedino mogao biti trener pionirima. Sastavio se s loptom nije...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Tek vidite kakav je Celo trener kad je sa ovim uhljupima se borio za titulu ..
Ovo sve rastjerat od uprave preko trenera do pola igraca ...
Mozda tako i uspijemo izaci na selamet za koju godinu.
Mozda tako i uspijemo izaci na selamet za koju godinu.
- Neandertalac
- Kontakt:
To nije istina!HeraklitMracni je napisao/la:Tek vidite kakav je Celo trener kad je sa ovim uhljupima se borio za titulu ..
Lendrić i Stevanovič dva ponajbolja igrača lige, plus Adžem nije pripreme prošao sa timom.
Slavko je ubleha velika. Prošla sezona, samo hajp i ništa više, ovakvih utakmica smo imali more samo bilo sreće koju sada definitivno nemamo. Zabiju ljudi iz ničega.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Slavko ubleha. Covjek nas vratio u zivot i dva boda od prvog mjesta, a jedini zadatak bio je da izbori Evropu. Dozovi seNeandertalac je napisao/la:To nije istina!HeraklitMracni je napisao/la:Tek vidite kakav je Celo trener kad je sa ovim uhljupima se borio za titulu ..
Lendrić i Stevanovič dva ponajbolja igrača lige, plus Adžem nije pripreme prošao sa timom.
Slavko je ubleha velika. Prošla sezona, samo hajp i ništa više, ovakvih utakmica smo imali more samo bilo sreće koju sada definitivno nemamo. Zabiju ljudi iz ničega.
Ćelo je pravi trener i neko bi trebao odgovarati za onako bezobrazan raskid saradnje.HeraklitMracni je napisao/la:Tek vidite kakav je Celo trener kad je sa ovim uhljupima se borio za titulu ..
Kuhinja u pozadini ,Alihodžić- Ćeman-Adžem i njihovi sateliti su ovo uradili i šta sad treba mi da se kidamo a oni da nas uzimaju i da nam se smiju. Jasno je da ne znaju i jasno je da su oni višak koji treba otjerati iz kluba
- Sandokan87
- Kontakt:
Otvori oci! Ovo nije Zeljo kakvog zelis gledati. Adzemu scaka cast al nije dorastao prvom timu!Neandertalac je napisao/la:To nije istina!HeraklitMracni je napisao/la:Tek vidite kakav je Celo trener kad je sa ovim uhljupima se borio za titulu ..
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
To što su mu neznalice dali zadatak koji bi ja ostvario je druga priča. Izgubio titulu, svlačionicu, autoritet nikada nije ni imao. Pisali mu na papir šta če pričati na presicama.
Uzeo nam pare k'o zadnjim levatima.
Ali ok, tvoje mišljenje, poštujem. Tebi ako je prošla sezona ok, onda super. Meni nije.
Edit. Adžemu samo zamjeram što je uopšte preuzeo tim, precijenio se definitivno. Ostalo, sasvim očekivano.
Ali ok, tvoje mišljenje, poštujem. Tebi ako je prošla sezona ok, onda super. Meni nije.
Edit. Adžemu samo zamjeram što je uopšte preuzeo tim, precijenio se definitivno. Ostalo, sasvim očekivano.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sezona je i vise nego OK. Zrinjski je igracki najjaca ekipa bio prosle sezone i ove sezone je isto tako i zato ce i osvojiti. Ljudi na svakoj poziciji imaju kvalitetnijeg igraca od svih ostalih u ligi. Kreni redom i poredi sa svakom ekipom. U poredjenju sa svakom su jaci na 90% pozicija. To je realno stanje, a nama ni Mourinho ne bi pomogaoNeandertalac je napisao/la:To što su mu neznalice dali zadatak koji bi ja ostvario je druga priča. Izgubio titulu, svlačionicu, autoritet nikada nije ni imao. Pisali mu na papir šta če pričati na presicama.
- 7aprildomemoj
Tjeranje Slavka se sada pokazuje kao velika greška. Trebalo ga je ili otjerati odmah nakon završetka prošle sezone ili ga ostaviti i ovu sezonu. Adžem jednostavno niti ima znanje niti autoritet 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- Neandertalac
- Kontakt:
To što pišeš nije istina. Sve se može.alexis17 je napisao/la:Sezona je i vise nego OK. Zrinjski je igracki najjaca ekipa bio prosle sezone i ove sezone je isto tako i zato ce i osvojiti. Ljudi na svakoj poziciji imaju kvalitetnijeg igraca od svih ostalih u ligi. Kreni redom i poredi sa svakom ekipom. U poredjenju sa svakom su jaci na 90% pozicija. To je realno stanje, a nama ni Mourinho ne bi pomogaoNeandertalac je napisao/la:To što su mu neznalice dali zadatak koji bi ja ostvario je druga priča. Izgubio titulu, svlačionicu, autoritet nikada nije ni imao. Pisali mu na papir šta če pričati na presicama.
A glede sezone, meni nije ok.
Nikada im halaliti neću!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 13 gostiju.