Sretno, i neka bolji pobjedi, to je moja poruka..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne dam ja vas nikome..![]()
Sretno, i neka bolji pobjedi, to je moja poruka..![]()
neam slike al uglavnom vodoravne bordo bijele pruge.... meni se nije svidjelo... a nezna se s kim ce se potpisatihordas_Bec je napisao/la:jel ima ko od vas link/sliku od tih legea dresova koje smo trebali nositi na proljece? i znal se s kojom markom bi trebao biti potpisan ugovor? hvala unaprijed
da ih potrujemo,ko sto su u Zvorniku radili...igrače i trenera otrovali hranom.SVI zavrsili u bolnici..ehehhejohnnyHZ je napisao/la:jesu namazani isli bi im pod prozor ccccRespektiva je napisao/la:Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znateLjumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??![]()
Pa nemaju oni gdje drugo otići nego u hotel Zlaca,tu ih jedino mogu smejstiti,imaju kapacitet.Nece valjda kod mene na konak.johnnyHZ je napisao/la:jesu namazani isli bi im pod prozor ccccRespektiva je napisao/la:Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znateLjumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??![]()
Upravo..miky_hz je napisao/la:Da ne bude neke zabune,sto se tice ovog najavljivanog ispraca igraca od toga nece biti nista jel je u isto vrijeme danas dzenaza Omaru Pekmezu sinu naseg brata sa tribine...tako da ne bude zabune da kasnije neko nebi pitao sto nije bilo ispracaja da se zna da je danas za nas jedan tuzan dan,jedan mladi zivot je ugasen tako da nije vrijeme za radost,a sutra ce naravno imati podrsku u Banovicima
on ima smisla za fudbal ima gradju i brzinu,ima tehniku...fali mi mozak,kultura,ponasanje i disciplina.....ja bi ga ovu polusezonu stavio na klupu da gleda i da grize da se PRIBLIZI prvih 11 .... da nauci neke stvari,ali ipak ....od kafane se tesko odviknutimiky_hz je napisao/la:Handzic Haris is backpotpisao na 2 godine,sad je na njemu da se nametne i ostavi cuge,mada ce vjerovatno na pocetku trenirati sa drugim timom dok se ne dozove
Jel to pricamo o licnom iskustvujohnnyHZ je napisao/la:on ima smisla za fudbal ima gradju i brzinu,ima tehniku...fali mi mozak,kultura,ponasanje i disciplina.....ja bi ga ovu polusezonu stavio na klupu da gleda i da grize da se PRIBLIZI prvih 11 .... da nauci neke stvari,ali ipak ....miky_hz je napisao/la:Handzic Haris is backpotpisao na 2 godine,sad je na njemu da se nametne i ostavi cuge,mada ce vjerovatno na pocetku trenirati sa drugim timom dok se ne dozove
od kafane se tesko odviknuti
johnnyHZ je napisao/la:on ima smisla za fudbal ima gradju i brzinu,ima tehniku...fali mi mozak,kultura,ponasanje i disciplina.....ja bi ga ovu polusezonu stavio na klupu da gleda i da grize da se PRIBLIZI prvih 11 .... da nauci neke stvari,ali ipak ....od kafane se tesko odviknutimiky_hz je napisao/la:Handzic Haris is backpotpisao na 2 godine,sad je na njemu da se nametne i ostavi cuge,mada ce vjerovatno na pocetku trenirati sa drugim timom dok se ne dozove
hvala bogu vec nekoliko godina cist .. od svega .... nije tesko ,iako nikada nisam nestto pretjerano al i to je bezveze....al ovaj je poseban slucajThe Game je napisao/la:Jel to pricamo o licnom iskustvujohnnyHZ je napisao/la:on ima smisla za fudbal ima gradju i brzinu,ima tehniku...fali mi mozak,kultura,ponasanje i disciplina.....ja bi ga ovu polusezonu stavio na klupu da gleda i da grize da se PRIBLIZI prvih 11 .... da nauci neke stvari,ali ipak ....miky_hz je napisao/la:Handzic Haris is backpotpisao na 2 godine,sad je na njemu da se nametne i ostavi cuge,mada ce vjerovatno na pocetku trenirati sa drugim timom dok se ne dozove
od kafane se tesko odviknuti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, BungaBum, laznokrilo i 44 gosta.