FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2010, 20:16

Ne dam ja vas nikome.. :lol:
Sretno, i neka bolji pobjedi, to je moja poruka.. :? :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 20:19

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne dam ja vas nikome.. :lol:
Sretno, i neka bolji pobjedi, to je moja poruka.. :? :D
:D hahha kralj :D da je tako u nasoj ligi ........... gdje bi nam bio kraj :D :mrgreen: :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 26 avg 2010, 20:23

jel ima ko od vas link/sliku od tih legea dresova koje smo trebali nositi na proljece? i znal se s kojom markom bi trebao biti potpisan ugovor? hvala unaprijed

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 20:24

hordas_Bec je napisao/la:jel ima ko od vas link/sliku od tih legea dresova koje smo trebali nositi na proljece? i znal se s kojom markom bi trebao biti potpisan ugovor? hvala unaprijed
neam slike al uglavnom vodoravne bordo bijele pruge.... meni se nije svidjelo... a nezna se s kim ce se potpisati
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 avg 2010, 22:44

johnnyHZ je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??
Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znate :lol: :lol:
jesu namazani isli bi im pod prozor cccc :D
da ih potrujemo,ko sto su u Zvorniku radili...igrače i trenera otrovali hranom.SVI zavrsili u bolnici..ehehhe
1947!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 26 avg 2010, 22:48

johnnyHZ je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??
Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znate :lol: :lol:
jesu namazani isli bi im pod prozor cccc :D
Pa nemaju oni gdje drugo otići nego u hotel Zlaca,tu ih jedino mogu smejstiti,imaju kapacitet.Nece valjda kod mene na konak. :D sutra idemo pod prozor,nema nista od apavanja,probušiti gume na autobsu da ne mogu stici na utakmicu.
naravno da se šalim,neka dođu,neka odigraju i neka kuci idu pogunute glave od srca vam želim :D

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 26 avg 2010, 23:37

Ko kaze da ce igraci biti u Banovicima ;) . Ima gradova puno vise u bordo obojenih i u tom kantonu,pa ti skontaj sad' :mrgreen:

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 27 avg 2010, 09:36

Dobar vam ovaj server "piči" ko ludo. Utakmica u Banovićima je vrlo važna ali ne i presudna igračima netreba stavljati veliki teret na leđa, neka odigraju kako najbolje znaju a onda rezultat neće izostati.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2010, 13:08

Da ne bude neke zabune,sto se tice ovog najavljivanog ispraca igraca od toga nece biti nista jel je u isto vrijeme danas dzenaza Omaru Pekmezu sinu naseg brata sa tribine...tako da ne bude zabune da kasnije neko nebi pitao sto nije bilo ispracaja da se zna da je danas za nas jedan tuzan dan,jedan mladi zivot je ugasen tako da nije vrijeme za radost,a sutra ce naravno imati podrsku u Banovicima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 27 avg 2010, 13:09

miky_hz je napisao/la:Da ne bude neke zabune,sto se tice ovog najavljivanog ispraca igraca od toga nece biti nista jel je u isto vrijeme danas dzenaza Omaru Pekmezu sinu naseg brata sa tribine...tako da ne bude zabune da kasnije neko nebi pitao sto nije bilo ispracaja da se zna da je danas za nas jedan tuzan dan,jedan mladi zivot je ugasen tako da nije vrijeme za radost,a sutra ce naravno imati podrsku u Banovicima
Upravo..

Još da nadodam dženaza je na groblju Faletići u 14:30 ..

Nek ti je vječni rahmet Omare..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2010, 14:01

Jbt ja nisam ni znao da nam je Toni bio ovako blizu :P s obzirom kad se prvi put spomenuo Kucukovic da su pojedinci ispalili da je ovo tacno ko ono za Tonija :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 27 avg 2010, 14:05

samo da pozdravim pileta sa juzne tribine :D ono za kafu i autogram jos stoji :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2010, 18:43

Handzic Haris is back :mrgreen: potpisao na 2 godine,sad je na njemu da se nametne i ostavi cuge,mada ce vjerovatno na pocetku trenirati sa drugim timom dok se ne dozove

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 27 avg 2010, 18:46

miky_hz je napisao/la:Handzic Haris is back :mrgreen: potpisao na 2 godine,sad je na njemu da se nametne i ostavi cuge,mada ce vjerovatno na pocetku trenirati sa drugim timom dok se ne dozove
on ima smisla za fudbal ima gradju i brzinu,ima tehniku...fali mi mozak,kultura,ponasanje i disciplina.....ja bi ga ovu polusezonu stavio na klupu da gleda i da grize da se PRIBLIZI prvih 11 .... da nauci neke stvari,ali ipak ....od kafane se tesko odviknuti

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 27 avg 2010, 18:49

johnnyHZ je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Handzic Haris is back :mrgreen: potpisao na 2 godine,sad je na njemu da se nametne i ostavi cuge,mada ce vjerovatno na pocetku trenirati sa drugim timom dok se ne dozove
on ima smisla za fudbal ima gradju i brzinu,ima tehniku...fali mi mozak,kultura,ponasanje i disciplina.....ja bi ga ovu polusezonu stavio na klupu da gleda i da grize da se PRIBLIZI prvih 11 .... da nauci neke stvari,ali ipak .... :D od kafane se tesko odviknuti
Jel to pricamo o licnom iskustvu :D :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2010, 18:50

Ima vala i ljevicu nema je na daleko :)

Ma polahko jbg,krajnje vrijeme mu je da se uozbilji,svakako talentovan igrac ali udarila slava u glavu,prosao sve selekcije reprezentacije,cak i za A tim odigrao mislim 2 utakmice,nekad sa mnom za skolu igro :P i onako nam fali napadac

Casual_Dobrila
Kontakt:

Post Postao/la Casual_Dobrila » 27 avg 2010, 18:58

johnnyHZ je napisao/la:
on ima smisla za fudbal ima gradju i brzinu,ima tehniku...fali mi mozak,kultura,ponasanje i disciplina.....ja bi ga ovu polusezonu stavio na klupu da gleda i da grize da se PRIBLIZI prvih 11 .... da nauci neke stvari,ali ipak ....od kafane se tesko odviknuti
:lol: :lol: :lol: (za ovo prvo boldirano :mrgreen: )

od kafane se teško odviknuti, ali ne i nemoguce... ;)

STANICA SVA JE U BORDO-BIJELOJ I HORDE KREĆU NA DALEKI PUT!!!
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 27 avg 2010, 19:00

The Game je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
on ima smisla za fudbal ima gradju i brzinu,ima tehniku...fali mi mozak,kultura,ponasanje i disciplina.....ja bi ga ovu polusezonu stavio na klupu da gleda i da grize da se PRIBLIZI prvih 11 .... da nauci neke stvari,ali ipak .... :D od kafane se tesko odviknuti
Jel to pricamo o licnom iskustvu :D :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hvala bogu vec nekoliko godina cist .. od svega .... nije tesko ,iako nikada nisam nestto pretjerano al i to je bezveze....al ovaj je poseban slucaj :D fokus ,muzika,kafana .... ako se sa toga skine bit ce od njega nesto ...

saninhz87
Kontakt:

Post Postao/la saninhz87 » 28 avg 2010, 01:34

sutra u banovice po pobjedu :lol: :lol:
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 28 avg 2010, 09:10

Sretno danas bordo momcima, ocekujemo pobjedu !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, BungaBum, laznokrilo i 44 gosta.