Idemo ih prosut na lavoru!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovo što sam okaciJo je samo rezime.
Analiza u punom opsegu ima 26 strana i prati kronološki objave na portalu i forumima. Sadrži grafikone inteziteta objava kao i tabele sa lingvistickim i i pravopisnim uporedbama novinara i nickova. Pojedinacno su izdvojena mišljenja svih pet strucnjaka. Analizirani materijal je preko 1500 forumskih stranica i preko 500 novinarskih objava.
Osnova svega je sadržana u formuli P = Vn + N koja objasnjava sintaksu. Sintaksa je, za one anamo neznalice i papke koji se cudom cude, nacin kako se gradi recenica oko glagola koji mogu biti.....
NeJma dva i cojka koja na isti nacin grade recenice. Kod prostih recenica je razlika neznatna ali od prostoproširenih je sve veca i veca. Kada se na to dodaju znakovi interpunkcije dobijamo cjelovitu sliku autora.
Dobar je Zec, doci ce na svoje i bice bolji. Dobro bi bilo da brata nagovori da dodje u klub u koji je nekad silno zelio doci. Pa da imamo dva Zeca ahahaLjoZee je napisao/la:Radost Zeca kad je dao gol.[emoji2]
Iskreno meni su ljepsi oni tamniji dresovi od ovih. Pogotovo kad su sinoc pokusali kombinovati bijelu, tamnoplavu i ovu svijetliju.[emoji38]
Izgleda da je sve dogovoreno, znace se iduce sedmice za jos jednog igraca koje nez fktbosnas_ je napisao/la:Djelmic ce biti veliko pojacanje ako bdodje . trebat ce mu neko vrijeme da udjebu formu ali nesumnjam da on jedini na pravi nacin moze zamjeniti Stevanovica! Jos dobrog stopera i idemo na titulu!
Meni bi bilo perverzija da su nam sorcevi u ovoj boji a dres ona klasicna nasa tamnija plava. Nesto kao osamdesetih godina sto smo imali.LjoZee je napisao/la:Radost Zeca kad je dao gol.[emoji2]
Iskreno meni su ljepsi oni tamniji dresovi od ovih. Pogotovo kad su sinoc pokusali kombinovati bijelu, tamnoplavu i ovu svijetliju.[emoji38]
Ko ti drma kavez kume jesi dobar?maldini3 je napisao/la:Je.bo im ognjen majku svima u upravi od senada do cistacice. Truhlo gov.no koje nema mjesta u drugom timu nekog madjarskog tima ima mjesta na Grbavici. Fuuujjjjjj kakve nam neznalice vode klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.