FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije pavlovic kriv za gol. Onakve lopte je najteze braniti kad lopta dolazi sa strane. Pali smo drugi dio prvog poluvremena, krila nemamo nikako hadzic se trudi al ga nije htjelo..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zato i necu sa idem na utakmice. Ne zelim niti sitnicom pridonositi unistavanju kluba.kraljlavova je napisao/la:kako ce prozivati kad pojedini primaju pare da sute horde zla su postale smijesneEvander je napisao/la:A zasto navijaci na tribinama ne prozivaju upravu?
To je meni veci poraz od ovog na terenu.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Svaka marka koju date ovim uhljupima, marka je protiv FK Sarajevo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Brate Čelik se sklapa, još igrača im dolazi, idu oni u sredinu tabele do 10. kola.SiouxLukavac je napisao/la:Kad izgubimo protiv Mladosti, otkinemo bod konama na Koševu i izgubimo od Borca u Banja Luci, i kad nakon 6 kola budemo imali 4 boda i djelili zadnje mjesto sa Čelikom, Repuh i Švrakić će reći da rade sve da ekipu podignu psihički i da im vrate samopouzdanje.
Samo Saraj'vo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Smijao sam se golu, Allaha mi.. Nema ovo smisla pratiti, ovu tekmu pratim samo što se smaram danas, inače ne bih, a do prije dva sata nisam ni znao kad počinje tekma. Igre nema kao što je i očekivano, ne znam koje riječi više upotrijebiti za ovo. Bježite ljudi od ovoga, večeras El Clasico, zahebi sve ovo!
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 13 avg 2017, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mi kad nekog dobijemo festu cemo praviti
Na derbiju bude li vise od 2 milje (nas) ja idem na svaku tekmu do kraja
Na derbiju bude li vise od 2 milje (nas) ja idem na svaku tekmu do kraja
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
E sine Nedime, ono se mora pospremiti u mrezu. Krste, drugi Said.
Biće to dobro, igra nam je ko tvoje mišljenje! Ne mijenja se, konstantno truba ocm!fks74 je napisao/la:E sine Nedime, ono se mora pospremiti u mrezu. Krste, drugi Said.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sve dok smo mi najorganizovaniji klub u drzavi, ja se ne sikiram 
Majkl, nahebem ti se najrodjenijih!!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Svjetski a naše ili evropski a naše, reče neki dan..Evander je napisao/la:Sve dok smo mi najorganizovaniji klub u drzavi, ja se ne sikiram
Zato sto vode hordi uzimaju pare za to.Evander je napisao/la:A zasto navijaci na tribinama ne prozivaju upravu?
Vrlo jednostavno. A ako i bude prozivanja to ce uciniti oni koji su standardno na istoku/zapadu.
Zlobni trol i provokator kojeg su ovdje lizali i uzdizali!SiouxLukavac je napisao/la:Svjetski a naše ili evropski a naše, reče neki dan..Evander je napisao/la:Sve dok smo mi najorganizovaniji klub u drzavi, ja se ne sikiram
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- kupus army
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Skandirali su u Zenici uprava napolje,kao da to pije vode,sve i da odu ovi,doci slicni ili nespospbnijiEvander je napisao/la:Zato i necu sa idem na utakmice. Ne zelim niti sitnicom pridonositi unistavanju kluba.kraljlavova je napisao/la:kako ce prozivati kad pojedini primaju pare da sute horde zla su postale smijesneEvander je napisao/la:A zasto navijaci na tribinama ne prozivaju upravu?
Svaka marka koju date ovim uhljupima, marka je protiv FK Sarajevo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Kako neko spomenu, šamar Dinamu u vidu LZO tamo 2007. ih je probudio. Možda bi i nama trebalo isto.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovaj naš stručnjak na klupi čeka još nekoliko poraza pa da ode,vidiš brate da ne ide,nema igre,nista,uzmi taxi,bavi se nečim,još kad mi kaže volim Sarajevo roknuo bih se,ebo te onaj ko te postavi za trenera..
Kako sam lep sada.
mmmmmm
mmmmmm
-
Historicar
- Kontakt:
I još će dodati da su zadovoljni igračkim kadromSiouxLukavac je napisao/la:Kad izgubimo protiv Mladosti, otkinemo bod konama na Koševu i izgubimo od Borca u Banja Luci, i kad nakon 6 kola budemo imali 4 boda i djelili zadnje mjesto sa Čelikom, Repuh i Švrakić će reći da rade sve da ekipu podignu psihički i da im vrate samopouzdanje.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Comore de pravi penal, spasi nas bar ti kad ovi debili ne znaju...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Takav je idealan za ovu Upravu. Klimac glavom,pogodan za mutne radnje,jeftin itd.,a kada ode Zijo preuzima stafetu pa onda Alagic,Berberovic itd.PAPE1 je napisao/la:Ovaj naš stručnjak na klupi čeka još nekoliko poraza pa da ode,vidiš brate da ne ide,nema igre,nista,uzmi taxi,bavi se nečim,još kad mi kaže volim Sarajevo roknuo bih se,ebo te onaj ko te postavi za trenera..
Trenutno korisnika/ca: amkegoat, fks74, Lavcina, nedimmmm1337, perodeformero, Serha i 34 gosta.