FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nekako sve mi ide na to, da cemo u prvih 6 kola imati 3-4 boda, da ce svima puknuti film i rastjerati ovu upravu, da ce doci bolji i strucniji u upravu te popraviti do kraja avgusta sta se da (igracki kadar, trener).
Ali opet kad vidim samo na forumu i na fb vidim, da ima jos uvjek onih sto govore pa hajte gledajte Barcu ili Reala ako hocete pobjede i dobre igrace, Mladost je ekstra ekipa sta bi vi, bice ovo dobro itd, nema od nas braco nista.
Ali opet kad vidim samo na forumu i na fb vidim, da ima jos uvjek onih sto govore pa hajte gledajte Barcu ili Reala ako hocete pobjede i dobre igrace, Mladost je ekstra ekipa sta bi vi, bice ovo dobro itd, nema od nas braco nista.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma sta brate j.eba.t,sta cemo sa tim,j.ebes dok traje tekma,2 minute poslje tekme malo se izgalamis,oni u svlacionicu mi kucama,i boli ih k.urac,oni sutra na trening ,ovi iz vrha se usute,i sta pojeo vuk magarca.Napoli je napisao/la:Hebes bojkot,treba doci i hebati im sve po spiskuEvolution87 je napisao/la:Derbi je tacno bolje da bojkotujemo nego da se ofiramo sa posjetom
Nazalost navijaci nemaju nikakvu moc kao nekada.Zeleno je ovo za bilo sta drugo sem za evetualno pjevanje neko,a to nista ne mjenja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sto je najgore oni jure rezultat valjda hoce da nas nabiju sa vise razlike, a mi se branimo, bar po ovom izvjestaju..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Čala pic.ketina najveća
Ja mislim da bi ipak dobar trener puno toga popravio. Takvih primjera ima na pretek,evo ti najbolji primjer kod nas GOSK ili Celik.SiouxLukavac je napisao/la:Propuh Žaluzina je klimač glavom, nikakav trener i potrčko za sitan novac i svi ostali u stručnom štabu.
Ali da dođe Ferguson i još s njim 20 najboljih trenera današnjice, s ovim igračkim kadrom ne bi mogli ništa!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da poslije ove utakmice dođe nova uprava, novi trener i 5 novih igrača, stvari se mogu popravit do kraja augusta al' 2018.ElCartel11 je napisao/la:Nekako sve mi ide na to, da cemo u prvih 6 kola imati 3-4 boda, da ce svima puknuti film i rastjerati ovu upravu, da ce doci bolji i strucniji u upravu te popraviti do kraja avgusta sta se da (igracki kadar, trener).
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Granični prelaz Gabela i mjesna zajednica Doboj, ko je sljedeći ?
Ko god bude htio..haris004 je napisao/la:Granični prelaz Gabela i mjesna zajednica Doboj, ko je sljedeći ?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
haris004 je napisao/la:Granični prelaz Gabela i mjesna zajednica Doboj, ko je sljedeći ?
LoooooooooooooooooooooooL
- PitarBordo
- Kontakt:
Naselje Općine Novo Sarajevo Harsno.haris004 je napisao/la:Granični prelaz Gabela i mjesna zajednica Doboj, ko je sljedeći ?
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Frajer odbio kako se priča milion igrača, doveo Liivaka i Lelića, preporučio Repuha.Memara je napisao/la:Čala pic.ketina najveća
Frajer nas je uništio ko Ješić.
EVO LIIVAKA, DE ZAPIŠITE 13.8.2017, 18:59h, nedjelja.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 13 avg 2017, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mislio sam, da se registruju novi igraci do kraja avgusta (tad je rok ja mislim, za one koji su slobodni prije 22.7 ili do kad vec traje kod nas transfer rok). A znam i ja, taman da dovedemo 5 igraca u rangu Benke i jedno jako trenersko ime, mi bi trebali minimum 4 kola da dodjemo sebi. Ova sezona je i tako bila izgubita prije nego sto je pocela...skoroalen je napisao/la:Da poslije ove utakmice dođe nova uprava, novi trener i 5 novih igrača, stvari se mogu popravit do kraja augusta al' 2018.ElCartel11 je napisao/la:Nekako sve mi ide na to, da cemo u prvih 6 kola imati 3-4 boda, da ce svima puknuti film i rastjerati ovu upravu, da ce doci bolji i strucniji u upravu te popraviti do kraja avgusta sta se da (igracki kadar, trener).
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- TobeYarabi
- Kontakt:
vise stabu nego strucnomSiouxLukavac je napisao/la:Propuh Žaluzina je klimač glavom, nikakav trener i potrčko za sitan novac i svi ostali u stručnom štabu.
Ali da dođe Ferguson i još s njim 20 najboljih trenera današnjice, s ovim igračkim kadrom ne bi mogli ništa!
Vooooooooolim drugog, ubiiijte me, oproštaaaaj joj sultan daaaade!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Biće ovo skroz druga priča ako dodje pravi trener,mi jesmo loši ali nisu drugi bolji od nas kako to sada izgleda,generalno je ova liga amaterska...SiouxLukavac je napisao/la:Propuh Žaluzina je klimač glavom, nikakav trener i potrčko za sitan novac i svi ostali u stručnom štabu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ko je izašao umjesto Anđušića?
ŠAMPIONI!!!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood i 24 gosta.