Odbio sve živo. Umrtvio nas je! Uvijek mu isti igrali, Hadžića upropastio. Pobjegao kao zadnja pi.zda!SiouxLukavac je napisao/la:Frajer odbio kako se priča milion igrača, doveo Liivaka i Lelića, preporučio Repuha.Memara je napisao/la:Čala pic.ketina najveća
Frajer nas je uništio ko Ješić.
EVO LIIVAKA, DE ZAPIŠITE 13.8.2017, 18:59h, nedjelja.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hocemol ostutati na go u drugom?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Imamo mi i moc i brojnost i te kako,nego necemo i sutimo.miky_hz je napisao/la:Ma sta brate j.eba.t,sta cemo sa tim,j.ebes dok traje tekma,2 minute poslje tekme malo se izgalamis,oni u svlacionicu mi kucama,i boli ih k.urac,oni sutra na trening ,ovi iz vrha se usute,i sta pojeo vuk magarca.Napoli je napisao/la:Hebes bojkot,treba doci i hebati im sve po spiskuEvolution87 je napisao/la:Derbi je tacno bolje da bojkotujemo nego da se ofiramo sa posjetom
Nazalost navijaci nemaju nikakvu moc kao nekada.Zeleno je ovo za bilo sta drugo sem za evetualno pjevanje neko,a to nista ne mjenja.
Dolazit ce im po 2000 na Kosevo,mali broj ce im hebavat mater i oni ce po starom dok nam ne srozaju klub na jos nize grane. Trenutno nas hebu,dok smo se mi namjestili i sutimo.
Hebe se njima za par nasih pitanja. Odgovore na koja hoce,kako hoce i sve po starom.
Zadnja izmjena: Napoli, dana/u 13 avg 2017, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- f0rest1946
- Kontakt:
Pogodi ti rezultat danasHigh je napisao/la:ŠAMPIONI!!!!
-
scudetto89
- Kontakt:
Ne vratili se odozdo abd zivce mi moje pojedose, a njih **** boli za ovim klubom sto ga mi istinski volimo J*** li ti ove karine od igraca i sve druge na celu fuj gadite mi se bogalji samo pricate u prazno, rekla- kazala.... 
04.10.2009 !
Mico dakle g.oli k.urac i zvanicno,zamjenio ga Livak.Pa kako vise ko god kod nas dodje ispadne drvo ,j.ebe.mu mater vise,gdje god da igraju,sve igracine,pa j.eboga bog vise,kako je ovo moguce.Nas dres kad obuku kao s nebesa da padnu.O J*** ti majkuu kako
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 avg 2017, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Historicar
- Kontakt:
Baš me zanima koliko je minuta Velkoski od povratka odigrao na svojoj poziciji klasičnog napadača
- PitarBordo
- Kontakt:
Stepanov slobodan, treba ga vratit 
-
belosevic28
- Kontakt:
Smijeniti Zaluzinu, na celo nestrucnog staba postaviti Zijada Svrakica, a razlog je jednostavan
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nije vojnik kluba ali mogo bi i trenutni trener Čelika, Kemal Hafizović. Prezime govori da je načitan, a pogotovo ova izjava od maloprije "Sabjeremo se, al dobro je!" Takav nama trener treba, yebo žaluzine i vojnike kluba, daj bermude.belosevic28 je napisao/la:Smijeniti Zaluzinu, na celo nestrucnog staba postaviti Zijada Svrakica, a razlog je jednostavan
Znaci oni ostvaruju najgori rezultat u istoriji,sprdaju se sa nama,a Horde im tepeju,bravo Horde treba vam suknje podijeliti...naravno o trosku kluba,bas bi vam pristajalo!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
esprit24 je napisao/la:Horde ne prestaju spjesmom![]()

treba im sve ****
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sram me bilo. Želim loše Klubu.f0rest1946 je napisao/la:Pogodi ti rezultat danasHigh je napisao/la:ŠAMPIONI!!!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sloboda dala 1 gol u 4 kola,i prestigli nas evo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Naši igrači imaju kvalitet, ima ih što još vjeruju ovdje u to i ne mijenjaju svoje mišljenje. Čak su i poznati po tome!

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 13 avg 2017, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: boki86, OsmanhodzicBuco, sekac i 48 gostiju.