FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemoj da lazes, manipulatoru.PitarBordo je napisao/la:Pet najplaćenijih uposlenika u FK Sarajevo skupa imaju duplo više para nego kakanjska Mladost kao klub za cijelu godinu.
Ne javljas nista jbt. Evo aktivirao sam podsjetnik na mobu, svaki petak naveceEvolution87 je napisao/la:Momcino zaboravi ti na ligu, i ti i totiSabinho je napisao/la:Ovaj lik je fakat Mihojevica zakucao za klupu![]()
Sreca pa smo odradili dobre pripreme, tako da sam bio dovoljan da sam savladam mladjahonog belmina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Uopšte ne lažem. Nema potrebe da napadaš odmah čim se zaposlenici spomenu.Zip je napisao/la:Nemoj da lazes, manipulatoru.PitarBordo je napisao/la:Pet najplaćenijih uposlenika u FK Sarajevo skupa imaju duplo više para nego kakanjska Mladost kao klub za cijelu godinu.
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Kako ne javljam neki dan vas citirao obojicu... Nema veze, bitna je pobjedaSabinho je napisao/la:Ne javljas nista jbt. Evo aktivirao sam podsjetnik na mobu, svaki petak naveceEvolution87 je napisao/la:Momcino zaboravi ti na ligu, i ti i totiSabinho je napisao/la:Ovaj lik je fakat Mihojevica zakucao za klupu![]()
Sreca pa smo odradili dobre pripreme, tako da sam bio dovoljan da sam savladam mladjahonog belmina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zipče Ahmedovski odmah za vrat skače pri pomenu uposlenika..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ti ono znas iz prve ruke?Zip je napisao/la:Nemoj da lazes, manipulatoru.PitarBordo je napisao/la:Pet najplaćenijih uposlenika u FK Sarajevo skupa imaju duplo više para nego kakanjska Mladost kao klub za cijelu godinu.
Kako li, bas me zanima.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
-
Historicar
- Kontakt:
Nije bio ni na klupi danas, prije čemo saznati tajne američke vlade, nego istinu o Mihojeviću, Leliću, hoće li biti još pojačanja na Koševu......Sabinho je napisao/la:Ovaj lik je fakat Mihojevica zakucao za klupu![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ahmetovic trci da slavi go mi gubimo, lik nike zabio go stoljece citavo! 
Ne možeš mu reći da laže, prvo je nekulturno jer je možda stariji od tebe, a drugo krši i pravila foruma.Zip je napisao/la:Nemoj da lazes, manipulatoru.PitarBordo je napisao/la:Pet najplaćenijih uposlenika u FK Sarajevo skupa imaju duplo više para nego kakanjska Mladost kao klub za cijelu godinu.
Ako misliš da govori neistine, ti onda reci šta je istina.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hahaha hahaha koliko realno.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ahmetovic trci da slavi go mi gubimo, lik nike zabio go stoljece citavo!
Sve u svemu nije bio loš danas.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- escobarpablo
- Kontakt:
Koeeeee osmiiiiiiii
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- escobarpablo
- Kontakt:
Drugovi, mi smo prinuđeni ovo da gledamo 
FK Sarajevo 1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma polako braco nismo se mi jos zagrijali, sve ce to doci na svoje!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta kaže Repuh "možemo biti i zadovoljni i nezadovoljni..." Libo njega, bez dana iskustva upao da vodi jedan od najtrofejnijih kuba u državi.
Samo Saraj'vo.
Voli Sarajevo, pa makar ga on otisnuo niz livadu.PitarBordo je napisao/la:Šta kaže Repuh "možemo biti i zadovoljni i nezadovoljni..." Libo njega, bez dana iskustva upao da vodi jedan od najtrofejnijih kuba u državi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Osttribine
- Kontakt:
Agonija se nastavlja, danas sam se zijanio kad smo stigli i usli na tribinu, kad vidim jos bruku raje dolazi cini mi se da su vozom stigli, nakon ovoliko razocarenja odemo tamo u finom broju, navijamo i stariji i mladji ali ove na terenu boli dupe i za klub i za navijace, kladim se da su svi sad dole na SFF. Dugo vremena se ovde provlacila prica o tom famoznom veznom ili veznim igracima, ali ljudi moji nama su najtanje pozicije u ekipi one bekovske, ne znas koji je gori od onih levata. Almir Bekic, pa ne znam koga vise prave budalom sa tim momkom, gledam ga danas u par navrata Ivetic i njegovu poziciju pokriva, a Almir stoji na par metara tu, lik totalno nezainteresovan. Mico Kuzmanovic na krilu pojacanje
pa za njega je i onaj Hebibovic Robben.
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' kad Zijo odvali na poluvremenu "primamo golove, standardna situacija..." Pa da ih plaćaju 20 maraka godišnje obojicu to je 80 maraka više nego što vrijede.
Samo Saraj'vo.
Dokad Taraba Bekić ima s nama ugovor?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Uvijeknapravojstrani i 32 gosta.