Jucer se isplatilo ono nase ko je najblizi lopti u tom trenutku taj izvodi korner
Sretni splet okolnosti je odlucio da je Stanojevic nekako izborio korner,i bio tu najblizi,medjutim on mase nekome kao hajde ti(predpostavljam Saricu) al ovaj ga ocito iskulira kao hajde nema vremena de ti,i eto kasnije je sve ispricano.
I mi zapeli tek na 1-1 **** ma.jku,fol se napeli u sudijskom neki pritisak ho ruk ,a Edis se usro izvuce Arezinu gurnu Regoja kao treceg stopera,al kasno je bilo to nase,da smo usli tako od pocetka drugog mozda bi bila i druga prica.Trebao se Ahmetovic odma gurnuti cim je prvo zavrsilo.
Od svih ovih zamjena(za krila) Andusic mi je najkorektniji i po mom mora biti izmjena i prije Mice i prije Livaka,pogotovo sto moze igrati sve tri pozicije i iza spica i na oba krila,jes da je trampav malo,da ima potez viska,ali jedini je u stanju proci igraca a da to nije na nacin da se gurne uz liniju i pokusa protrcati.Rekao bih da najbolje igra "lopte" od svih krila.
Btw ovi prijatelji bordo nek ne s.eru,niko nam nije kriv za ovu situaciju,otvoriti im koliko treba nek dodju,nek pune ako mogu.Treba vise taj derbi okrenuti ka normalnom.Bujrum otvori sve,ko doso dobro doso.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".