Ne razumijemHitman22 je napisao/la:Isto kao u finalu kupaklasik je napisao/la:Rasuli bi ga i mi da nam Azmira nisu otjeralisolinas je napisao/la:Celik rasuo radnika jbt dan. ......e tugo.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mozemo mi pisati sta hocemo, al' 4 boda u ove dvije tekme je maximum maximuma. I to ne samo nas nego 90% ekipa ove lige. Boljka je taj poraz kuci od Radnika, ovo juce i Krupa je vise nego dobro, Siroki ovekivano sto se mene tice. Protiv Zrinje veliki ispit za ekipu 
075
o kojim igracima se radiProbisvjet je napisao/la:Na zimskoj pauzi cetiri igraca dobijaju nogu, odnosno sporazumni raskid.Ko nece da igra zdravo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U naredne 3 (Zrinjski,Celik,Gosk) je odlicno 7 bodova, a 5 je dobro. Protiv Celika ce biti tesko u Zenici, imati ce mozda jos 2 igraca i publiku iza sebe.TzBulevar87 je napisao/la:Mozemo mi pisati sta hocemo, al' 4 boda u ove dvije tekme je maximum maximuma. I to ne samo nas nego 90% ekipa ove lige. Boljka je taj poraz kuci od Radnika, ovo juce i Krupa je vise nego dobro, Siroki ovekivano sto se mene tice. Protiv Zrinje veliki ispit za ekipu
Jbg treba kod kuce biti domacin pravi, uzimati sto vise bodova i to je kljuc..
A nakon toga onda idu 4 derbija (Mladost G, Zeljeznicar K, Borac G, Sarajevo K). Tu nekako najvise vjerujem da mozemo dobro odigrati protiv Zeljeznicara i Sarajeva. Tu bih isto bio prezadovoljan sa 7 bodova. Znaci za prvih 11 utakmica bi mogli izaci na negdje od 15-18 bodova. Podjednaka liga, svako svakog moze dobiti i stvarno je zestoko. Nasi moraju u svakoj utakmici davati 100% od sebe da se izbori ta LZP.
Bod protiv Zrinjskog je dobar,mada treba probati uzeti sva tri boda,ali trenutno su kvalitetniji od nas.. lijep gol Zilkica protiv Viteza,nadam se da sad nece se izgubiti par tekmi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zilkicev pogodak pomalo lici na Ronaldov protiv Barce :mrgreen:
Ljepši je Zilkicev kakav Ronaldo i k.uracChinaglia je napisao/la:Zilkicev pogodak pomalo lici na Ronaldov protiv Barce
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Kakva je atmosfera u carsiji, spominje li se Sloboda na kaficama, prica li se o tekmama, bodovima sa gostovanja, ima li kakvih desavanja?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo na ovom pregledu na koji sam ja naletio fale najmanje 3 ciste sanse.
fali akcija Zilkica i Smajica iz prvog poluvremena, sut Culuma nakon kornera isto prvo poluvrijeme, i 100%-na Osmanagica 1 na 1 iz drugog.
prva i treca su bolje od svih ovih sansi navedenih u pregledu.
stvarno je steta sto nismo postigli jos koji go
fali akcija Zilkica i Smajica iz prvog poluvremena, sut Culuma nakon kornera isto prvo poluvrijeme, i 100%-na Osmanagica 1 na 1 iz drugog.
prva i treca su bolje od svih ovih sansi navedenih u pregledu.
stvarno je steta sto nismo postigli jos koji go
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
joj ako dobijemo Zrinju, koliko ce se atmosfera popravit :tokralju:
samo da Husic zaigra, Krpa idiote :pray:
samo da Husic zaigra, Krpa idiote :pray:
Nema po carsiji sve stranci i dijaspora hodaBeduin je napisao/la:Kakva je atmosfera u carsiji, spominje li se Sloboda na kaficama, prica li se o tekmama, bodovima sa gostovanja, ima li kakvih desavanja?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Husic u BudviChinaglia je napisao/la:joj ako dobijemo Zrinju, koliko ce se atmosfera popravit![]()
samo da Husic zaigra, Krpa idiote
- RollingPaper
- Kontakt:
Turci Arapi Englezi Amerikanci.. U jednom trenutku sam pomislio da sam u Splitu..Slobodas je napisao/la:Nema po carsiji sve stranci i dijaspora hodaBeduin je napisao/la:Kakva je atmosfera u carsiji, spominje li se Sloboda na kaficama, prica li se o tekmama, bodovima sa gostovanja, ima li kakvih desavanja?
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Da nisi bio na Ilidzi i u SA pa pobrko nestoRollingPaper je napisao/la:Turci Arapi Englezi Amerikanci.. U jednom trenutku sam pomislio da sam u Splitu..Slobodas je napisao/la:Nema po carsiji sve stranci i dijaspora hodaBeduin je napisao/la:Kakva je atmosfera u carsiji, spominje li se Sloboda na kaficama, prica li se o tekmama, bodovima sa gostovanja, ima li kakvih desavanja?
Ako padne Zrinjski i sljedeće dvije dobijamo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Na stranici saveza pise da je u nedjelju u 20h utakmica.
Jedan grad, jedna ljubav!
jbem li im mamu i termin, morat cu birat izmedju Slobode i Lazija :mrgreen:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet vladika o nekim misterioznim neprijateljima kluba a on i NJUO u borbi protiv vjetrenjača i za pravu stvar....jaka demagogija, cestitam
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vlado je kralj lafine i talova!!staragarda je napisao/la:Opet vladika o nekim misterioznim neprijateljima kluba a on i NJUO u borbi protiv vjetrenjača i za pravu stvar....jaka demagogija, cestitam
DRŽAVA TUZLA!!
Blago tebi kad moras birati izmedju Slobode i LazijaChinaglia je napisao/la:jbem li im mamu i termin, morat cu birat izmedju Slobode i Lazija
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.