Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Bolji Dembele.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa ono i ne treba nam taj rezervni napadac, Asensio ce da nadoknadi i Jamesa i Moratu samo da se francuskog debila i velsku tarabu zakuca na klupu
Sudija standardna rola za suge odradio al neka slozit ce njihovi navijaci ovdje na forumu kampanju da savez ustvari gura Real

Sudija standardna rola za suge odradio al neka slozit ce njihovi navijaci ovdje na forumu kampanju da savez ustvari gura Real

Al sta su pikeu radili veceras covjek ce se oprostit od fudbala 

naprijed rejal
Ne volim Real, mrzim Barcelonu... Ali vidjeti Uefalonu onako jadnu, bijednu i nemocnu sa igracem vise je nesto neprocjenjivo... Do prije sedam dana sam mislio da je Zidane bezveze trener i da bi i ja vodio Real kao on, ali on je sinoc poceo bez Ronalda, Modrica i Bejla(realno lik isto ko da ne igra) i ono pocinio Uefaloni.
Mislim da trebaju prodati Bejla dok jos mogu i dati prostor Asensiu... Cudo od igraca. Mocno drugo poluvrijeme i demonstracija sile nad sirotom malom Uefalonom. Vidjeti Messija onako bradatog, frljavog i isfrustriranog mi je popravilo vece
Mislim da trebaju prodati Bejla dok jos mogu i dati prostor Asensiu... Cudo od igraca. Mocno drugo poluvrijeme i demonstracija sile nad sirotom malom Uefalonom. Vidjeti Messija onako bradatog, frljavog i isfrustriranog mi je popravilo vece

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Kovacic doktorski sinoc odradio svoju ulogu stopera.
Na ESB 0:2 da ne bi Bartomeu prije vremeno napustio poziciju.
Na ESB 0:2 da ne bi Bartomeu prije vremeno napustio poziciju.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ko na igrici.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Eh kad bi Zidan poslao BB na klupu pa onda ovako :
Modrić Casemiro Kroos
Asensio Ronaldo Isco
Modrić Casemiro Kroos
Asensio Ronaldo Isco
- RafaGarros9
- Kontakt:
Pare su tu da se trose al u slucaju Kyliana bolje ih sacuvati bar sto se ove sezone tice jer kazem ja imamo tim za novu LP...RafaGarros9 je napisao/la:Dok je ekipa u ovakvom sklopu ne treba nam ni Kylian niti bilo ko dr. bar za prvu postavu...A dolaskom njega za ogromni novac on bi morao igrat i igrao bi a ispastao bi Bale ili Benzema i plus igrci sa klupe koji bi tak. imali manju minutazu sto se moze odraziti na igru cijele ekipe...Kylian eventualno iducu sezonu ove...

Sinoc sjajno odigrano posebno od strane Zizua

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
moguce da su espanyolovi naivjaci usli nekakojuanitomaravillaa je napisao/la:https://www.facebook.com/MadridismoGlob ... 986382952/
Koliko sam nasih navijaca na tribinama.

Podsjeća me na jednu drugu mladu ljevicu koja je prije 10ak godina počinjala dominirati u Clasicu.Nail for Real je napisao/la:Ko na igrici.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
5 tekmi kazne
Pa naš je savez bolji od ovog iz Španije.
Covjek ba gurnuo sudiju, pa ako je prva zvijezda nije evlija.arelinho je napisao/la:Pa naš je savez bolji od ovog iz Španije.

Dobro je prosao jos, suti.
S tim da bi bilo posteno I Suareza zbog onog leta I valjanja kazniti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Gurali su i drugi sudijer pa nisu dobijali nista, al nije da nismo navikli. Od 2003. godine i famoznog glasanja za predsjednika saveza 16 crvenih je pokazano u klasicima, 13 za Madrid i 3 za Barcelonu.
Al dobro, pisemo o timu kojem valjda 2 godine nije sviran nijedan penal, a samo Mascherano je napravio barem 15 cistih penala u te dvije godine
Al dobro, pisemo o timu kojem valjda 2 godine nije sviran nijedan penal, a samo Mascherano je napravio barem 15 cistih penala u te dvije godine
Ma dobro znamo da za njih ne vaze ista pravila. Ne treba se porediti s njima. Ovo za Ronalda je i opravdano. Valjda i sudac dobije kakvu kaznu za gluposti kakve je pravio.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
U vecini utakmcie su bili glasnij od domacih navijaca,i Iniesta je izjavio da nije bilo ugodno slusat da su gostujuci navijaci glasnijiMElloo je napisao/la:moguce da su espanyolovi naivjaci usli nekakojuanitomaravillaa je napisao/la:https://www.facebook.com/MadridismoGlob ... 986382952/
Koliko sam nasih navijaca na tribinama.![]()

- RafaGarros9
- Kontakt:

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Livaja prosle sezone dobio 4 utakmice zbog guranja suca nakon cistog crvenog, a Ronaldu dali 5 utakmica (taman da ligu ne moze igrati) a dobio je smijesni drugi zuti. Koja gamad

Postoji li sansa da se smanji kazna? jer necu moci gladati Fejla 4 kola.

Postoji li sansa da se smanji kazna? jer necu moci gladati Fejla 4 kola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.