Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Dobar ovaj balkan united,6-1 dobise botove 
eh jbga onda mesa
.. pitaju se tvoji, a ne pitas moje i mene 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- elninho_resTO
- Kontakt:
pa zar niste zajedno vas 2Italia je napisao/la:eh jbga onda mesa.. pitaju se tvoji, a ne pitas moje i mene
nije jos gotovo,sve se moze sredit ima vremena
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ma ja Harchester,mada ovaj moj "partner" ima primjedbi na ime klubaelninho_resTO je napisao/la:pa zar niste zajedno vas 2Italia je napisao/la:eh jbga onda mesa.. pitaju se tvoji, a ne pitas moje i mene
,ja sam skonto da ste zajedno,harcester jel?il malo pojasni ako sam sta pomjeso
nije jos gotovo,sve se moze sredit ima vremena
ma nisi me skontao mesa
mislio sam da mi je zao sto necemo igrati zajedno sa drugim karakterima
a drugi dio je bio za prvi karakter
nego o kakvoj temi si ti pricao jockeru
nego o kakvoj temi si ti pricao jockeru
ma ovamo ba,virtuelni sport,otvorio ako neko hoce da udje u klub,da bude vecina igraca sa ss.ba ali me ne **** niko ni 2%

El nino,neka prihvati onaj iz dobrile ugovor 
- elninho_resTO
- Kontakt:
mora prvo klub dobrila prihvatit taj miliona,pa tek onda on,jedino ako si platio klauzulu ,al recu mu ja
jbg daffi ,,moras mi sve nacrtat ,nekontam ja puno toga
jbg daffi ,,moras mi sve nacrtat ,nekontam ja puno toga
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Prihvatila je dobrila
Hoce li biti aktivan,sto ga dobrila prodaje ?
- elninho_resTO
- Kontakt:
komsija moj,aktivan je on,al oni nisu,i nece da igra za njih,sace on prihvatit cim vidi,tj sacu mu ja recjocker12 je napisao/la:Prihvatila je dobrila![]()
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- Urban Batalion
- Kontakt:
Ehh ja sam novinar al imam jos acounta pa cu napraviti nema frke....jocker12 je napisao/la:Batalion odmah imam mjesto za tebe,ja sam menadjer,italia ce se prikljuciti na pocetku 6. sezone,okupljam dobru ekipu pa da osvojimo drugu ligu,ako hoces javi se
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Nije ni krenuo kako treba a vec citerUrban Batalion je napisao/la:Ehh ja sam novinar al imam jos acounta pa cu napraviti nema frke....jocker12 je napisao/la:Batalion odmah imam mjesto za tebe,ja sam menadjer,italia ce se prikljuciti na pocetku 6. sezone,okupljam dobru ekipu pa da osvojimo drugu ligu,ako hoces javi se
Ajde kume napravi i jednog stopera pa da se igramo
Harchester United za 24 sata ima vec 5 aktivnih igraca
1 odlicno pojacanje doslo iz svedske,DCM igra 105 rating nas inace igrac 
- Urban Batalion
- Kontakt:
Ma imam ja acounta na bacanje.....jocker12 je napisao/la:Nije ni krenuo kako treba a vec citerUrban Batalion je napisao/la:Ehh ja sam novinar al imam jos acounta pa cu napraviti nema frke....jocker12 je napisao/la:Batalion odmah imam mjesto za tebe,ja sam menadjer,italia ce se prikljuciti na pocetku 6. sezone,okupljam dobru ekipu pa da osvojimo drugu ligu,ako hoces javi se![]()
![]()
![]()
Ajde kume napravi i jednog stopera pa da se igramo
Stoper...hmmm.....i uzivo kad igram sa jaranima igram stopera......nemoj saamo ja kriv ako primimo gol..
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
to ti fakat novinar? uf, novinar u ligi bi nam predobro dosao.. ajde samo naprijed, izbaci koji textic danas da raja cuje malo za tebe.. pravo nam trebaju novinari..
- elninho_resTO
- Kontakt:
harcester,da vas malo obradujem,al mozda i ne,u zavisnosti od mog privatnog rasporeda,veoma je moguce da ja zaigram u 2 ligi i to sa svojim jedinim profilom,znacete pocetkom septembra tacno ocul zaigrat,javicu vam,al dobiecte i listu uslova naravno
,i sve ostalo,al racunajte da igram s daffijem napadaca,tako da nedovodite pojacanja na toj poziciji
zasad,javim vam na vrijeme,al ako dodjem oko odstete nece bit problema,jedino bi morali ispunit neke uvjete
bravo urban batalion na novinaru,taman nam to treba,al pazi da te ne banuju,moze ti neko pojasnit kako to mozes izbjec
a da napravis stopera,jer ipak ako ja zaigram, prvo i osnovno je aktivnost
bravo urban batalion na novinaru,taman nam to treba,al pazi da te ne banuju,moze ti neko pojasnit kako to mozes izbjec
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
elninho_resTO je napisao/la:
bravo urban batalion na novinaru,taman nam to treba,al pazi da te ne banuju,moze ti neko pojasnit kako to mozes izbjec![]()
![]()
a da napravis stopera,jer ipak ako ja zaigram, prvo i osnovno je aktivnost
super, odlicna vijest.. naravno, aktivnost ce biti broj 1.. a nije nam tesko skupiti aktivnu ekipu.. a svaki put kad dodjemo do promocije kazemo adminima da nas ne promovisu..
Ma ništa to,idemo u prvu da pokorimo i tu ligu

ako imas vise profila uvjek se disconect s neta kad ulais na drugi profil a ako ti jje uvjek isti ip onda brisi kolacice
a sta cete vi ko taj klub udje u 1 ligu
a sta cete vi ko taj klub udje u 1 ligu
- elninho_resTO
- Kontakt:
nemoze daffi uprvu,ja bi najvise volio kad bi mogo ostat u kamikazama,al vidjecemo znace se u srijedu moja odluka,tj tad cu ja saznat kakav cemi bit raspored,al al eto,il kod vas il kod sebe
te su dvije varijante u igri
a evo micron ti je sve fino objasnio
a evo micron ti je sve fino objasnio
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.